Miška935 komentáře u knih
Wow, wow vůbec jsem netušila kdo za tím bude a ze to bude ta osoba tak to už vůbec ne. Dokonalost. Už se těším na další její tvorbu
Tady se dozvíme trochu o minulosti Kane, což je super a tady v tomto díle už máme i něco z toho děje a opět to bylo tak napínavé, ze už mám přečteno. Škoda, ze to je tak krátké….:)
Tohle byla taková jednohubka na dva večery. Opět dokonalý díl, ona proste umí psát. Ihned se jdu pustit do druhého dílu. Protože konec je hustý..
Když jsem přečetla prvních par stran, tak me moc nebavila a odložila jsem ji. Ale teď jsem se k ni vrátila a jedním slovem wow nechápu jak jsem ji mohla odložit. Moc pěkný příběh. Colleen to proste umí!
Tohle byla tak krásná letní oddychovka. Moc krásný příběh, který me neskutečně bavil
Tohle bylo wow!! Nádhera, nemam slov hltala jsem každou stránku.
Naprosto krásně napsaná kniha, nechybí v ní romantika a ani popis krásného Švýcarska (no hned bych tam jela na dovolenou)
Ja se do této knihy naprosto zamilovala. Příběh byl podle mého gusta. Občas me Sam dost stvala, mohlo tam o ni byt něco více. Ale kniha me nesmírně bavila.
Dokonalá oddechovka, která je velmi příjemná. Kniha se četla rychle a i se mi příběh dost líbil. :)
Opět dokonalý díl, nemam slov. Tato série mě neskutečně baví :)
Velice ctiva kniha. Vandrak z trávníku byl fakt ohromně vtipný. Jako za me fakt dobra kniha měla i smysl pro humor.
Tohle snad nenapsala Elle, tohle se ji vůbec nepodoba. Kniha má takový příběh strasne rychlý. Přijde mi tato kniha úplně zbytečně napsána. Ono klidně všechny ty knihy mohla dat do jedné, udělala by lip. Škoda, protože kniha je to velice ctiva.
Tahle kniha me neskutečně vtahla do sebe, ze jsem nemohla přestat číst. Příběh je takový normální, ale bavil me. Ale kniha je napsána vtipne dost jsem se i nasmala :)
Tohle bylo jedním slovem wow! Krasne napsána kniha, cely příběh byl dokonalý. A četl se jedna báseň. :)
Za me perfektní kniha plna napětí, ale i lásky. Četla se velice dobre a rychle. Ikdyz ze začátku jsem měla trosku problem a vypadalo to trosku zamotane, ale potom už jsem pochopila. Doporučuji přečíst.
Kniha mě nesmírně bavila, mám ráda advokátské prostředí, najdete tam i něco z mafiánského prostředí, příběh mi přišel slabý, ale i tak se mi to líbilo. Kniha je čtivá, hoooodně vtipná a už začínám číst druhý díl.
Kniha se mi nesmírně líbila, byla ctiva a kapitoly krátké. Ikdyz bych řekla, ze to je čtení pro mladé, tak tady mi to nevadilo a hltala jsem každou stranu.
Tato kniha se mi velice líbila, v půlce knihy jsem si byla jistá ze to udělala ta osoba, ale ze se to ještě zkomplikuje více, to jsem nečekala.
Za me velmi povedena kniha, je to taková fajn oddychovka, která me neskutečně bavila. Rozhodne si přečtu další díly.
Tohle byla za me super kniha, příběh to mělo taky nejaky, uvidíme jak se to vyvine dále. To ze byl sex snad na každé stránce mi vůbec nevadilo a dost me tato kniha bavila.