Mišutamyš Mišutamyš komentáře u knih

Není úniku Není úniku Taylor Adams

Nebylo to špatné. Takový americký akčňák. Děj docela odsýpá, hrdinka je příjemná, není nouze o překvapení, čtivě napsáno. Já si knížku užila.

03.01.2019 4 z 5

Zloba Zloba Chris Carter

Tato kniha je oproti autorovým ostatním psána jinak a pro mě byla asi nejlepší. Možná proto, že tenhle magor mě vyděsil ze všech nejvíc. Klobouk dolů, hned na začátku znáte vraha, přesto knížku nemůžete odložit a potřebujete vědět, co bude dál.

01.07.2018 5 z 5

Noční lovec Noční lovec Chris Carter

Pro ty čtenáře, kteří potřebují "vraždit, pitvat, vyšetřovat" naprosto dokonalá kniha. Skoro bych se po přečtení bála být sama doma.

01.01.2015 5 z 5

Tenkrát v noci Tenkrát v noci Karin Slaughter

Přečetla jsem už podruhé a opět si říkám, jak skvěle umí Karin psát.
Miluju celou tuhle sérii a chybiček nacházím jen velmi pomálu.

19.01.2025 5 z 5

Překročit hranici Překročit hranici Penelope Ward

(SPOILER) Tuhle knihu by měli prodávat s balením kapesníčků. S tak obrovskou náloží emocí jsem se v knize už nějaký čas nesetkala.
Děj mi mi trochu připomněl S láskou, Rosie - i tento příběh je o tom, že když jsou si dva souzeni, tak i přes všechny klacky, které život umí naházet pod nohy, spolu nakonec budou.
Knížka je dokonalá a příběh Archieho a Noelle láme srdce na kousky. Třikrát hurá za happyend. :-)

24.08.2024 5 z 5

Nové sliby Nové sliby Lilly Lucas

Druhý díl série se mi líbil asi ještě víc, než ten první.
Pěkný, uvěřitelný příběh, sympatické postavy. Autorčin styl psaní mi moc sedí a krátké kapitoly se dobře čtou.
A přestože se říká - nesuď knihu podle obalu, tak tady obal s příběhem nádherně koresponduje
Ta obálka, ta je prostě překrásná!

29.07.2024 5 z 5

Nedotýkej se mě Nedotýkej se mě Laura Kneidl

(SPOILER) Tady se budu muset trošku rozepsat.
Hodnotit tuto knihu nejde úplně jednoznačně.
Začátek pro mne byla vážně hořká pilulka. Nemám ráda ufňukané hrdinky a Sage fňukala vážně hodně. Jako jo, měla důvod, ale číst to přes dvě stě stran je prostě víc než moc. Nerada odkládám nedočtené knihy, takže jsem prostě přeskakovala. Klidně i deset dvacet stran, pak jsem zase chvilku četla. A takto to bylo po celých 220 dlouhých stran.
Až někde lehce po 220. stránce se KONEČNĚ něco stane.
Pak už se děj dá aspoň trochu do pohybu a dá se vydržet tolik nepřeskakovat.
Co se mi líbí je čtivost knížky, protože autorka psát umí. Postavy jsou mi sympatické, především Luca a April. Hlavní hrdinka by byla i fajn, ale... Vadí mi na ní několik věcí - přestože Lucovi i April věří, za celou dobu není schopná jim říct, co ji potkalo a tolik poznamenalo, což je v tomto příběhu naprosto nelogické. Druhý díl si přečtu, jistě bude stejně čtivý jako první, ale asi by ničemu nevadilo zde 150-200 stran osekat a spojit obě knihy do jedné.

24.03.2024 3 z 5

Stigma Stigma Karin Slaughter

Právě už asi podesáté čtu tuhle knihu a nepřestávám žasnout nad genialitou autorky.
Od chvíle, co vyšla Zběsilost, první ze série, jsem přečetla od téhle ženské všechno, co napsala. A víte co? Všechno bylo skvělé.
Za cca dvacet let, co u nás její knihy vycházejí opravdu nemám co vytknout.
Joo, vlastně možná jedinou věc - mohla by psát rychleji. :-)

27.05.2023 5 z 5

Hypotéza lásky Hypotéza lásky Ali Hazelwood

Na plný počet hvězdiček to nebylo, ale kniha se mi líbila moc, neuvěřitelně roztomilý příběh.
Olive byla úžasná, trochu praštěná, vtipná a mile potrhlá.
Adam byl sympaťák, přesně ten typ, kterýho si každá holka, co miluje romantické komedie, představí jako hlavního hrdinu.
Chemie mezi těma dvěma byla skvěle vykreslená a já jim to všechno beze zbytku věřila.
Co mi vadilo, protože to už je hrozně ohrané, jak si hlavní hrdinové nedokážou říct, že jsou do sebe blázen, že se po uši zamilovali a místo toho radši dobrovolně trpí.
Trochu na rozpacích jsem byla z milostné scény, ta mi přišla...nevím, trochu jako z jiné knihy.
Všechno dohromady bylo ale skvělé a já se k této knize budu ráda vracet.

17.02.2023 4 z 5

Pokud se ještě setkáme Pokud se ještě setkáme L. J. Shen

Tohle bylo hrozné, vůbec mě to nebavilo. Do půlky jsem se přímo nutila číst, druhá půlka byla trochu lepší, ale i tak pro mě jako by to psal někdo úplně jiný. Po sérii Hříšníci a Hříšníci druhá generace sešup jako hrom. Uvidíme, co autorka nabídne dál, další knížku si nejspíš dobře rozmyslím.

16.02.2023 2 z 5

Seznam hostů Seznam hostů Lucy Foley

Knížka se i díky krátkým kapitolám četla moc dobře a s ubíhajícím příběhem mě víc a víc bavila. Žádná postava sice není úplně sympatická, ale to ničemu nevadí. Rozuzlení bylo celkem překvapení, uhodnout nejde ještě ani ke konci. Zajímavé, napínavé, čtivé. Mě se líbilo.

27.10.2022 4 z 5

Rozzlobený bůh Rozzlobený bůh L. J. Shen

Knížku jsem si opravdu užila, měla spád, líbil se mi příběh.
Autorka umí skvěle popsat erotické dusno mezi postavami a to mě neskutečně baví, takže mi ani nijak nevadí, že jsou její knížky v podstatě podle jedné šablony.

29.06.2022 4 z 5

Hlasy v bouři Hlasy v bouři Darcy Coates

Knížka se četla pěkně, pořád se něco dělo a na nějakou nudu nebyl v ději čas. Darcy píše poutavě, umí skvěle popisovat osoby, místa i události. Horší už je to s dialogy, ty byly místy fakt uhozený.

31.01.2022 3 z 5

Propast smrti Propast smrti Robert Bryndza

Robert psát umí, to potvrzuje s každou další knížkou. Některé sice měly lepší příběh, ale i Propast smrti se mi líbila. Kate a Tristan jsou dobrá dvojka, moc mě baví jejich spolupráce a debaty o tom, jak co mohlo být... A na padoucha bych si bývala vsadila velmi brzy - a neprohrála bych. Těším se na další díly.

16.01.2022 4 z 5

Poslední důkaz Poslední důkaz Jeffery Deaver

Začátek na mě byl takový rozvláčný a docela dlouho jsem se nemohla začíst. I během celé knihy byly chvíle, kdy mě knížka moc nebavila, což jsem u předchozích dílů s Colterem neměla. Nicméně nakonec dočteno, za mě tak 75%

09.01.2022 3 z 5

Bane: Prokletá láska Bane: Prokletá láska L. J. Shen

Opět skvělé, z této řady u mě na třetím místě. Zase další originální a naprosto úžasný příběh, který jsem zase zhltla za dvě odpoledne. Tahle autorka prostě umí psát, to se zkrátka neutrhnete. :-)

07.10.2020 4 z 5

Defy: Nebezpečná láska Defy: Nebezpečná láska L. J. Shen

Hezký, dokonce moc hezký. Hezčí než Ruckus, ale Vicious stále vede. Uměla bych si představit plnohodnotnou knihu, přece jen v sérii v knihovně chybí ;-)

30.05.2020 4 z 5

Poslední vdova Poslední vdova Karin Slaughter

Karin už napsala i lepší příběh ze série, ale knížka mě bavila. Sára a Will mě budou bavit vždycky. Jsem ráda, že jedeme dál. :-)

02.01.2020 4 z 5

Temné říční proudy Temné říční proudy Sharon J. Bolton

Za mě opět 100%. Sharon J. Bolton mě zatím ještě nikdy nezklamala. Jen bych si přála trochu víc Joesburyho, ale to snad dle slibu autorky také bude...

01.07.2018 5 z 5

Má ji rád, nemá ji rád Má ji rád, nemá ji rád Sharon J. Bolton

Skvělé početní a překvapivý závěr, autorka opět nezklamala. Plný počet hvězdiček, užila jsem si každou řádku.

15.07.2017 5 z 5