miuk | Komentáře u knih | Databáze knih

miuk miuk komentáře u knih

Ta zrzavá Ta zrzavá Sára Saudková

Do knihy jsem se nemohla začíst, nevím, proč, ale neskutečně mě to nudilo, o ničem. Většinou knihu dočtu celou a pak hodnotím, zda byla čtivá nebo ne, ale tady bez přečtení - ee.

20.06.2018 1 z 5

Trhlina Trhlina Jozef Karika

Čekala jsem bombu, něco, u čeho se budu bát a neusnu. No, nekonalo se nic takového. Napětí tam bylo, ale nic, co by mi nedalo spát. Zajímavé je to, že se to odehrává někde blízko, kde se můžu vydat, není to daleký sever.

22.12.2017 3 z 5

Osud tažných ptáků Osud tažných ptáků Maarten Hart

Osamělost z knihy přímo kape. Hrdina se mi ale docela líbí, mám ráda takové typy chlapů. Jen škoda, že jejich neprůbojnost a ostýchavost je tak mohutná, že vlastně v reálném životě nemají šanci ukázat své kvality.

12.06.2019 3 z 5

Ovoce poznání Ovoce poznání Liv Strömquist

Super, tohle by měla být povinná četba na základních školách pro holky i kluky!!!

12.04.2019 5 z 5

Dravec Dravec Marek Epstein

Dalo se to číst, ale věrohodnost mizivá.

11.03.2019 3 z 5

Monstru podoben Monstru podoben Viktorín Šulc

Perfektně napsané, k tomu komentáře. Ale některé příběhy mrazí...zvlášť, když zjistíte, že v jednom příběhu je oběšenec nalezen v bytě, který pak koupili mí příbuzní...

07.03.2019 5 z 5

Dějiny vlasů - Účesy, vousy, chlupy a péče o ně Dějiny vlasů - Účesy, vousy, chlupy a péče o ně Martin Rychlík

Velmi precizně provedená kniha. Před autorem smekám, informace jsou opravdu detailní. Perfektní práce!!

18.02.2019 4 z 5

Krvavé sestry Krvavé sestry Graham Masterton

Perfektní!

04.02.2019 5 z 5

Osm Osm Radka Třeštíková

Ze začátku jsem se nemohla začíst, připadalo mi to jako slohovka nějakého středoškoláka. Pak jsem si na styl psaní zvykla, zápletka mě pohltila, ale zase ne tak, že bych nad knihou nějak "filozofovala". Jako oddychovka dobré, ale snadno zapomenutelné.

24.12.2018 2 z 5

Červená lucerna Červená lucerna Graham Masterton

Další perfektní díl série s Katie, opět napětí až do konce, zajímavá zápletka.

24.12.2018 4 z 5

Otevřený hrob Otevřený hrob Angela Marsons

Perfektní zápletka, přečteno za noc, jen tak dál...

12.09.2018 4 z 5

Ďábelské hry Ďábelské hry Angela Marsons

Perfektně namixované zápletky, postava Kim je sympatická, přečteno s nadšením, chci další díly!

17.04.2018 4 z 5

Polámané panenky Polámané panenky James Carol

Nenáročné, čtivé, nemohla jsem se odtrhnout, přečteno jedním zátahem. Dobrá zápletka.

04.04.2018 4 z 5

Provařená Provařená Simona Votyová

Přečteno jedním dechem, kniha je čtivá, příběhy žen jsou opravdu jako ze života. Příjemná oddychovka.

26.03.2018 4 z 5

Opozdilec Opozdilec Dimitri Verhulst

Z knihy mám rozporuplné pocity - na jedné straně ironie, vtip, ale na druhé straně cítím bezmoc, až je to smutné. Ale rozhodně k přečtění doporučuji.

21.11.2017 3 z 5

Super Špek Me Super Špek Me Luboš Bokštefl

Kniha o putování po hospodách..výsledek-zlepšení zdravotního stavu...No, hm, na tenhle paskvil nemám názor...

19.12.2013

Bytosti schopné zemřít: francouzští prokletí básníci 20. století Bytosti schopné zemřít: francouzští prokletí básníci 20. století * antologie

Krásná sbírka, vzácnost, jemnost, ale zároveň síla. Miluju!!

02.10.2013 4 z 5

Český ráj Český ráj Jaroslav Rudiš

Asi spíše kniha pro muže. Mě kecy chlapů moc nazaujaly. Navíc přesah duchovní nula nula nic.

01.07.2019 2 z 5

Ani muk Ani muk David Jackson

Rychločtení, ale téma nové, neotřelé. Zajímavé.

01.07.2019 4 z 5

Jiříkovy starosti o minulost Jiříkovy starosti o minulost Jan Faktor

Jiřík jako pupek světa, okolo něj se vše točí, nechápu. Snad to bylo věkem. Některé části knihy se mi líbily - ano, přiznávám, zejména ty explicitnější. Jinak nuda nuda nuda, jen Jiřík a okolo něj "planety"...Trochu nadhledu do toho samožerství by to chtělo.

11.06.2019 3 z 5