Modrasek15 komentáře u knih
Kniha je takovým dlouhým úvodem k pokračování. Tím samozřejmě nechci knihu nijak shazovat nebo stavět do pozadí a už vůbec nenabádám k přeskočení k dalším dílům. Mám tuto tématiku ráda a kniha se četla skoro sama. Na svět se díváme z pohledu hlavní hrdinky, která se nevzdává. Děj má hlavu a patu, nicméně je zakončena velmi, ale velmi otevřeně a celý závěrečný boj je uspěchaný a z mého pohledu trochu odbitý. Nedá se však říct, že by byla kniha nudná a jen kvůli tak moc otevřenému konci dávám o hvězdu méně. Opravdu to nutí po přečtení dychtivě očekávat další knihu.
I když jsem si užila popis bandity a piráta, tak kniha jako taková byla trochu zklamáním. První díl mne zaujal a druhý díl opravdu nadchnul, takže jsem se na třetí díl docela těšila. Bohužel už nebyl tak napínavý a vyvrcholení bylo trochu odfláknuté. Samozřejmě pokud očekáváte podrobný a barvitý popis sexuálních praktik a nic dalšího, tak směle do čtení. Za mě to byla nejslabší kniha z celé trilogie.
Mnohem lepší než první díl. Děj byl rozvinutější a napínavější než v prvním díle a mělo to to správné napětí. Opravdu jsem od toho moc neočekávala a po knize jsem sáhla jen pro její příslib erotiky, ale nadchla mě. Zápletka byla zajímavá a rozuzlení nečekané hned ve dvou ohledech. Kniha si opravdu zaslouží pět hvězd. Poskytla mi víc, než slibovala. Snad mě nezklame poslední díl.
Tak nějak jsem se dlouho bránila této knize kvůli její historické části. Nemám ráda historické romány, ale kromě strachu z odhalení nemá tato kniha s historií nic do činění. Do čtení jsem se pustila jen kvůli vidině hříšného sexu a velmi mě zajímalo, jak toto autorka zakomponovala do historie, kdy byla společnost upjatá a odsuzující. No můžu říct, že se s tím vypořádala opravu velkolepě. I pro odpůrce historických děl, jako jsem já, mohu s klidným svědomím doporučit. V knize je hodně popisu sexuálních praktik i aktů, které se neobjeví ani v pornu a kniha má i zajímavý děj. Zápletka by mohla být trochu více rozvinuta. Děj knihy je oproti sexuálním praktikám postaven trochu na druhou kolej, proto jsem dala čtyři hvězdy, ale pro představivost v sexuální životě je naprosto skvělá.
Tyto knihy vyhledávám jako chlapi porno. To co není psáno, dožene má představivost a po dobu čtení takové knihy se můj manžel může těšit na kvalitní sex.
Knihu hodnotím kladně a vřele bych jí doporučila. To, že je v českém prostředí je za mě jedině plus. Ne vše se odehrává v Americe a Češi nejsou takoví suchaři, jak by se na první pohled mohlo zdát a to dokazuje i tato kniha.
Zápletka byla sice předvídatelná, alespoň pro mě, už od zmínění onoho jména, ale děj se vyvíjel pozvolna a častokrát vtipně. Čtení této knihy mě pohltilo. Kniha vydržela tři dny a to jen proto, že jsem byla jeden den na závodech, takže jsem nemohla číst.
Věřím, že se autorka bude rozvíjet a bude dál psát. Těším se na další její tvorbu.
Kniha je poučná v rámci určitých mezích. Dost často se pak názory opakují.
Kniha mě absolutně uchvátila. Nedokázala jsem jí odložit ani na kratičkou chvíli. Celou jsem přelouskala jedním dechem. Příběh je opravdu poutavý a prostředí Texaského ranče, kde je hlavní hrdinka nucena trávit čas, bylo nádherné. Jako bych tam byla a prožívala její strasti. Opravdu mohu jedině doporučit.
Kniha se mi velmi líbila. Je vidět, že se v seriálu drželi faktů, ale kniha byla zajímavější, protože se jednalo pouze o jeden děj a to Sookie a ne dalších deset.
Zajímavé pojetí vyšetřování. Rozhodně velmi odlišné od filmu.
Velmi užitečná kniha. Zajímavé rady a spousta užitečných a vyvážených receptů.