momo.kg
Jedna z nejhezcich knizek, kterou jsem za posledni rok cetla. Moc hezky napsana s postavami a dejem, ktery se cetl jednim dechem. Dekuji za takove knizky JOJO

Za mě... Totálni TOP SROP! Mam přečtené všechny HH.S Nesbem jsme se dokonce osobně potkali i ve Švédsku ve skalách jako dva lezci. Je to skromný týpek s ohromným talentem! Doufám a těším se na další jeho díla... ❤️

Nesbo je proste buh.. Opet a znovu..
Smekam. Nechapu jak dokaze vymyslet takovy zaludny pripady a jeste je napsat ctive, ze nemuzes prestat Harry a Nesbo big hug!

Po dlouhé době zase nějaké fantasy a ještě k tomu české. Ze začátku mě to moc nechytlo, ale pak se příběh příjemně rozjel. Těším se na další četbu fantasy od této autorky.

Četla jsem znovu po 15ti letech kvůli čtenářské výzvě... a pamatovala jsem si to úplně jinak :D.
Pěkná nostalgická

Dost dobrá knížka :). Hlavně ty super mini poznatky- jakože maminka je bohyně, která vyndává HOLOU rukou ten humus ze dřezu nebo šahá do odpadkovýho koše atd.. Asi všichni se v tom našli :)

Formánek je jednoznačně můj nejoblíbenější spisovatel a tato kniha mě mile potěšila. Jeho spisovatelské umění je nepřekonatelné, po dočtení každé jeho knihy mám pocit, že si to musím přečíst znovu, jestli mi náhodou někde neunikla nějaká skrytá a hlubší myšlenka. Nemůžu se dočkat až sepíše něco nového. Pro mě je to Borec svelkým B!

Četla jsem na doporučení a i díky vysokému hodocení.
Pěkná kniha, krásně se četla. Příběh taky dobrý. Ale já zase čekala něco navíc po takové chvále....

Byly vánoce, já dostala Knihu o tichu... Během čtení jsem dostala hroznou chuť na mandarinku. Tak jsem si jí dala, byla to zrovna chvíle nebo náhoda kdy se i mandarinky objevily v příběhu?.. bůh vi..

Ke knize jsem se dostala diky ctenarske vyzve. Nazev lakavy i hodnoceni.... Ale pro me kniha nic moc. Cetla jsem ji pekne dlouho a zaver? Zhorsil muj pocit z knihy jeste vic... Jedina Midori zachranila cely muj dojem :)

Krásný a dojemný příběh, který mi dlouho zůstane v hlavě, stejně jako téma eutanázie... Doporučuji :)

Ufff. Uz jsem od Dvorakove precetla vse, toto byla zatim posledni. Ale? Vsechny byly uzasne, jiji styl psani mi sedl. O Dedine se to bohuzel rict neda. Cetla jsem ji skoro 2 mesice.

Terezu znám z IG a zajímalo mě jaké jsou i její knihy. Její životní styl je mi sympatický. Její kniha Karamelová džungle také. Držím palce v jejím životě po zdravotní stránce s dětmi.

Krásný příběh, který mě velmi zaujal! Film už takový nebyl-bohužel.

uf. já nevim.. Moc se mi líbila obálka, pak mě i nadchla nějaká recenze na IG, ale ve svý podstatě to byla úplně obyčejná knížka s ještě obyčejnějším příběhem... Četla se dobře to né, že né, ale čekala jsem víc. :)))

Kniha celkem dobrá. Jediné co mi vadilo, že 7mi letá holčička byla podle autorky tak na úrovni 4-5letého dítěte,ale pak jsem si zjistila,že sama dítě nemá,tak chápu, že o tom asi nemá ponětí... ale mohla si to zjistit :))

Pěkná knížka. Sice trošku průhledný kdo to bude, ale i přes to napsaná tak, že se od toho nedalo odtrhnout a tak to má být :)