Mothermoth Mothermoth komentáře u knih

Anežka Anežka Viktorie Hanišová

Velmi smutny pribeh. Jsou zeny, kterym materstvi proste neni dano????

29.07.2019 5 z 5

Tulák po hvězdách Tulák po hvězdách Jack London

Tak k této knížce jsem se dostala pouze díky Čtenářské výzvě. Jinak by mi tento klenot zřejmě unikl. Přestože je kniha protkána spoustou úvah, je poutavá a čte se velmi dobře. Naprosto nadčasová záležitost!

18.05.2019 5 z 5

Říjnový seznam Říjnový seznam Jeffery Deaver

S každou přečtenou kapitolou prudce roste zájem, od poslední čtvrtiny už se nejde odtrhnout. Stavbou velmi zajímavá a obsahem poutavá záležitost.

24.03.2019 4 z 5

Losos v kaluži Losos v kaluži Markéta Lukášková

Prrijemna ducharina ...

22.03.2019 4 z 5

Neobyčejná dobrodružství deseti ponožek (čtyř pravých a šesti levých) Neobyčejná dobrodružství deseti ponožek (čtyř pravých a šesti levých) Justyna Bednarek

Tak konečně v tom máme jasno, jak to s těma ponožkama chodí! Vtipné, svižné, milé.

20.03.2019 5 z 5

Zpověď Jonatána Papírníka - Memoár nadiktovaný Michelle Cuevasové Zpověď Jonatána Papírníka - Memoár nadiktovaný Michelle Cuevasové Michelle Cuevas

Nádherný citlivý příběh plný fantazie, užila jsem si ho já i dcery (7 a 11), na konci i slzička ukápla.

17.03.2019 5 z 5

Týden blázna Týden blázna Jaroslava Černá

Trochu naivni vypraveni hlubokeho pribehu ... bavilo.

15.03.2019 4 z 5

40 dní pěšky do Jeruzaléma 40 dní pěšky do Jeruzaléma Ladislav Zibura

Lehky humor, zahimave cestovatelske postrehy, zdrava davka sebeironie.

16.02.2019 5 z 5

Krotitelka pražských strašidel / Franny and the Monsters of Prague Krotitelka pražských strašidel / Franny and the Monsters of Prague Martin Babic

Hezke pribehy, hezka anglictina (nikoliv jednoducha). Vtipne zacleneni prazskych realii/specialit:)

06.02.2019 5 z 5

Příběhy na dobrou noc pro malé rebelky Příběhy na dobrou noc pro malé rebelky Elena Favilli

Strucne, vystizne, zabavne a zaroven poucne texty, nadherne ilustrace. Moje rebelky (7 a 11) hltaly kazde slovo a pri kazdem vecernim cteni zadonily o pridavek.

29.01.2019 5 z 5

Hitler, Stalin a já - Ústní historie dvacátého století Hitler, Stalin a já - Ústní historie dvacátého století Helena Třeštíková

Tohle by mela byt povinna cetba ... aby lide nezapominali!

29.01.2019 5 z 5

Muž a žena Muž a žena Michal Viewegh

Dvě hvězdičky z nostalgie ...

11.10.2018 1 z 5

Veselí Veselí Radka Třeštíková

Clovek se zamysli, usmeje, slzicku zamackne ... je tam vsechno.

28.09.2018 5 z 5

Saturnin se vrací Saturnin se vrací Miroslav Macek