Ms.Day | Komentáře u knih | Databáze knih

Ms.Day Ms.Day komentáře u knih

Už žádné předstírání Už žádné předstírání Vi Keeland

Nemůžu říct, že by to bylo špatné, rozhodně to byla příjemná oddychovka, ale za mě je to rozhodně nejslabší kniha od těchto autorek.

28.04.2022 2 z 5

Sexy srážka Sexy srážka Helena Hunting

Jednoduché, oddechové čtení, které se četlo samo. Ideální knížka na pochmurný večer.

04.04.2022 4 z 5

Má mě rád, nemá mě rád Má mě rád, nemá mě rád Sally Thorne

Asi mám čtenářskou krizi, ale knížka mě vůbec nezaujala, špatně se mi četla a nakonec jsem to vzdala. Takže tomu dám časem druhý pokus a uvidíme.

30.03.2022 2 z 5

Pohřbení Pohřbení Ellison Cooper

Rozhodně můžu říct, že je to napínavé, netradiční, čtivé a po prvním díle jsem se těšila na pokračování, ale trošku mě to zklamalo. Jsem zvědavá na třetí knížku.

16.03.2022 4 z 5

Nebezpečná iluze Nebezpečná iluze Winter Renshaw

Já mám tento typ příběhů ráda, ale zdál se mi dost okopírovaný a co mi tam nesedlo je ten začátek, přišlo mi jak kdyby tomu chybělo pár úvodních stránek.

Šance Šance Katy Evans

Čekala jsem jak se vyvine druhý díl a za mě stejný komentář jako u prvního dílu. Samotný děj zaujal a těšila jsem se jak vše dopadne, ale popisování jeho těla a její touhy a několik řádků či celou stránku tu knížku fakt kazí. Třetí díl rovnou přeskočím podle komentářů a uvidíme jaký bude 4 a zda má smysl pokračovat.

V ringu V ringu Katy Evans

Začátek knížky jsem naprosto hltala, příběh jako takový by se mi líbil, ale zhruba tak v půlce knížky jsem zjistila že víc než děj se tam pořád popisuje jak je vzrušená jen z pohledu na jeho tělo a ten popis byl fakt obsáhlý, takže jsem začala tyto scény přeskakovat a dost mi to zkazilo dojem z knížky

Vysvobozená Vysvobozená Kathryn Taylor

asi nechápu jak tohle může být prezentováno jako samostatná knížka, dokonce jsem se musela několikrát přesvědčit že to tak opravdu je.

10.03.2022 2 z 5

Rockové sólo Rockové sólo Kylie Scott

První díl se mi líbil, ale tento druhý byl trochu zklamáním. Asi je to tím, že postava Mala na mě v předchozím díle udělala dojem a byl mi sympatický, a tak jsem se těšila na pokračování. Ale tady na mě působil jako totální magor.

10.03.2022 3 z 5

Vytočenej na Maxx Vytočenej na Maxx Melanie Moreland

Tohle mě fakt bavilo a krásně se četlo. Je to klasický příběh s jasným koncem, ale po několika knížkách kde je vždy muž neskutečně bohatý a mocný, se mi líbilo že je to z venkovského prostředí a Maxx není milionář. Obě postavy se mi moc líbily, navíc ty jejich slovní přestřelky byly vtipné a sexy. Za mě nejlepší kniha od této spisovatelky.

22.02.2022 5 z 5

Nevhodné! Nevhodné! Vi Keeland

autorku mám moc ráda, hlavní téma knížek je vždy stejné, ale vždy je zatím skrytý nějaký příběh z minulosti a spousta vtipných přestřelek a hlášek. Není tomu jinak ani tady, takže za mě spokojenost. Navíc se mi moc líbila postava dědečka a Mii

22.02.2022 4 z 5

Zachraň se Zachraň se Mona Kasten

Další pokračování knížky, která mě zaujala. Opět je to čtivé, navíc se tam objevují pohledy i více lidí. A zase mě vytáčí to maminka a tatínek, opravdu se to tam nehodí. Ale i přes to všechno se nemůžu dočkat posledního dílu.

Zachraň mě Zachraň mě Mona Kasten

Kniha mě zaujala a opravdu chytla, i když to téma je vlastně už dost ohrané. Chvíli máte pocit, že po všech trablech bude následovat šťastný konec a ono ejhle... je to čtivé, takže jen co dočtete tuto knihu už čtete druhý díl.
Jediné co bych knize vytkla je používání výrazu maminka a tatínek, to mě tam opravdu vytáčelo. Děti, které si dávají lajnu koksu a pak mluví o svých rodičích takto???

Nové začátky Nové začátky Lilly Lucas

Sice to bylo jednoduché, ale zároveň milé a četlo se mi to hezky. Pro mě osobně v tom hraje roli prostředí ve kterém se děj odehrává. Jediné co mi v příběhu nesedí je práce au-pair, o té se tam píše minimálně i když hlavní hrdinka tam přijela jako au-pair.

Jedna noc s ním Jedna noc s ním Elle Kennedy

Velké plus této knihy je že má málo stránek a člověk ji přečte během chvíle. Ale to je asi tak jediné co by se dalo o knížce říct pozitivního. Od Elle Kennedy jsem přečetla všechny knihy a tato je opravdu nejslabší, příběh nebyl ničím zajímavý, spíše až nudný. Z knihy mám pocit, jako by autorka podepsala smlouvu na knihu, ale došla jí šťáva a tak z toho vzniklo toto.

18.02.2022 2 z 5

Trhni si, Ethane Trhni si, Ethane Whitney G. (p)

Knížky od Whitney se mi zatím líbily, ve všech byl vždy náboj, trochu tajemna z minulosti, takže se člověk těšil na další stránky, ale tato kniha mě neoslovila. Nemůžu říct, že by se to nedalo číst, ale zároveň tam nebylo nic co by mě oslovilo.

18.02.2022 3 z 5