mtea komentáře u knih
Čekala jsem něco trošku jiného, nakonec za mě super kniha, plná lásky, určitě stojí za přečtení, je v ní hodně témat k zamyšlení....
Knihy Jany Poncarové mám ráda, některé se mi líbily méně, tahle je za poslední dobu top, téma o kterém se moc nepíše, jiný pohled do minulosti pro mladou generaci, určitě stojí za přečtení.
drsná kniha, smutná, k zamyšlení, přidala bych k povinné četbě na základní škole
Zajímavá kniha,dobře se čte,je taková něžná,přečetla jsem i ostatní tři díly,ale tahle byla nejlepší.
za mě nic moc,kniha Milé dítě byla skvělá, měla děj, tohle je pokus o něco... taková slátanina
úžasná kniha,zatím asi její nejlepší ,líbí se mi prolínání reality a vzpomínek.
Kniha mě nenadchla,sice se dobře čte ,ale místy mi připadá jako scifi,čekala jsem od ní víc.
Zajímavá kniha o holocaustu ,cestě za svobodou i v dnešní době....Čtivá,docela mě překvapila. Určitě stojí za přečtení.
Silná kniha,něco málo o tom co se dělo v Osvětimi ihned po osvobození. Doporučuji.
Silná kniha,čtivá,přečetla jsem spoustu podobných knih,ale každá mě vždy něčím překvapí,doporučuji...
Kniha je čtivá,osudy hlavních hrdinů se opět spojí,doporučuji všem komu se líbila kniha Zlomení andělé