NADEI

Druhá kniha od RB a zase moc fajn počteníčko. Sice je mi víc sympatičtější Petterson, než Erika, ale na čtivosti to neubralo a byla zde i velmi zajímavá postava Amandy, která se s případem probrala ze svého žalostného živoření.

Moje první setkání s touto sérií a určitě v ní budu pokračovat. Ožehavé téma, které nemůže nikoho nechat chladným, zvlášť pokud je sám rodičem. Skvělé, napínavé, smutné a velice emotivní čtení. Doporučuji !

Takové příběhy, kde se prolíná minulost se současností se mi moc líbí. Sledování několika lidských osudů, které se navzájem prolnou i když někdy tragicky. Dobrá oddechovka.

Skvělé počteníčko. Velmi poutavý příběh chlapců na útěku za štěstím do světa hudby, sexu a drog v šedesátých letech, prolínající se jejich vrácením se na místo o 50 let později se snahou vše vysvětlit a uvést na správnou míru na sklonku života. Velmi dojemné a čtivé.

Učedník je volné pokračování Chirurga a je opět skvěle napsané. Barvitě vypsané hrůzné činy lidských bestií a jejich zvrácené choutky oproti emancipované i když lidsky zranitelné Rizzoliové. Tess prostě umí.

Kniha se mi líbila. Oddělení Q mě baví i když tohle téma bylo dost drsné. Co je to za lidi, kteří rozhodují o lidské rase, kdo má, nebo nemá nárok na život a rozhodují o lidském bytí v nelidských podmínkách. Dobře napsané, napínavé čtení a díky Asadovi chvílemi i humorné. Carla a Asada jsem si oblíbila a pokračuji knihou Zabijáci.

Dobrá detektivka s dost těžko uvěřitelnou zápletkou a o to víc neuvěřitelný a otevřený konec. Hodně postav, které je třeba sledovat v čele s Patrikem a Erikou, která jak jinak se opět plete policistům do práce. U série zůstanu a budu číst další knihy.

S velkým očekáváním jsem začala číst, ale bohužel mé nadšení klesalo. Námět knihy je dobrý, jen jí chybí opravdové napětí, které čtenáře chytne hned na začátku a nepustí. Čekala jsem mnohem a mnohem víc. Doufám, že to D. Cole v Loutkáři napraví.

Při čtení prvních stránek, jsem měla delší rozjezd, ale pak se všechno dalo do pohybu za skvělého přispění Carla a Asada, kterým to evidentně spolu šlape, takže dobré čtení.

Kniha mě chytla hned na začátku, dobře se četla i přes svou chvílemi až zvrácenou brutalitou. Děj měl spád, sériový vrah, rituální vraždy i pohled do soukromého života příjemné vyšetřovatelky. Velice povedený thriller.

Krásně napsaná knížka o životech obyčejných lidí v obyčejně-neobyčejném hotýlku. Paní Alena má vypravěčský dar, který nenechá knížku odložit.

Opět skvělá detektivka. Napínavá,surová a čtivá. Detektiv Joona Linna se stal mým oblíbencem, těším se na něj v dalším pokračování.

Docela slušná detektivka i když jsem čekala mnohem a mnohem víc, do thrilleru to mělo hodně daleko, ale dočetla jsem do konce, který měl celkem slušný spád a vše vynahradil. Dávám proto 4 hvězdičky.

Chvíli mi trvalo, než jsem se pořádně začetla, ale děj se krásně rozjel. Harry opět válel, i když mi někdy připadal už moc jako superman, kterého nic nezastaví ani nebolí, moc jsem tomu nevěřila, ale nijak mi to nevadilo, protože mu prostě fandím.

Moje první kniha od Tess . Určitě nebyla poslední a budu se k autorce vracet. Knížka se lehce četla a ihned vtáhla do děje. Doporučuji !

Vynikající kniha ! Ze začátku jsem měla trošku problém se začíst ,ale pak jsem se nemohla odtrhnout a už se těším na další ze série. Super.