nai.ivka nai.ivka komentáře u knih

Šestý cíl Šestý cíl James Patterson

Čím dál víc červená knihovna. Prý se Lindsay hroutí vztah s přítelem Joem, si ho hroutí sama.

07.12.2019 3 z 5

Spáleniště: Zkouška Spáleniště: Zkouška James Dashner

Zatím odkládám, dá se říct, že mi ke spokojenosti stačila jednička.

06.12.2019

Každý třetí den Každý třetí den James Patterson

Další série oddychovek. Už vím co můžu čekat tak mě nic moc nevadí, nedráždí. Odsejpá to. Když potřebuji nenáročnou četbu, sáhnu po Pattersonovi.

01.12.2019 3 z 5

Tajemný dům Tajemný dům Eduard Fiker

Pěkná dobrodružná knížečka nejen pro kluky. Doporučuji mladším čtenářům.

28.09.2019 5 z 5

Doctor Who: 11 doktorů, 11 příběhů Doctor Who: 11 doktorů, 11 příběhů * antologie

Kniha povídek se mi líbila víc než některé z doktorských pokračování v serii Doctor Who.

22.09.2019 5 z 5

Vila na Sadové Vila na Sadové Richard Sklář

Na co já čtu americké thrillery, když tohle je svižnější a drsnější jízda a česká. Tak Mrázka zabil ... a historická linka je také zajímavá. Knížka se dobře čte. Doufám toho autor napíše víc.

07.03.2019 5 z 5

Nejlepší víkend Nejlepší víkend Patrik Hartl

Román, mně to spíš přišlo jako soubor povídek. Tak do půlky jsem měla i pocit, že se to rozsypává. Že by mi spíš sedělo seřadit ty příběhy tak, aby se nepřeskakovalo. Baví mě nová slova, baví mě autorova fantazie. Příjemná oddychovka.

19.02.2019 3 z 5

Černý tygr Černý tygr James Patterson

Při čtení knížky obdivuju dobrodruhy, lékaře a dobrovolníky co do Afriky nejezdí s nějakou cestovkou. Nedala bych to.

08.02.2019 4 z 5

Spirála zločinu Spirála zločinu James Patterson

Knížky na sebe tak navazují, že se nedá série odložit.

02.02.2019 4 z 5

F. L. Věk IV. F. L. Věk IV. Alois Jirásek

Pro mě je to zajímavé od prvního dílu. České třenice a hádanice jsou pořád stejné.

18.01.2019 5 z 5

Manželský omyl Manželský omyl Jennifer Probst

Čtvrtý díl už nebudu číst a další knihy autorky si nechám ujít. Už mi to přišlo až moc hloupé.

13.12.2018 2 z 5

Manželská smlouva Manželská smlouva Jennifer Probst

První díl není špatný. Je tam pro mě pár rozčilujících věcí, které ale jsou pro tyhle knížky typické. Třeba to, že postavy se často nechovají logicky, plácají blbosti jak puberťáci. Co mě přišlo nechutné byl popis polibku. Autorka asi oblibuje líbačku s velbloudem :D I tak dávám 3 hvězdičky pro tenhle druh literatury a zkusím další díl.

12.12.2018 3 z 5

Fantastická zvířata a kde je najít: Původní scénář Fantastická zvířata a kde je najít: Původní scénář J. K. Rowling (p)

Film se mi moc líbil a tak jsem si ho s radostí přečetla. Nevím jak by se to četlo někomu, kdo ho neviděl.

08.08.2018 5 z 5

Sběratel motýlů Sběratel motýlů Dot Hutchison

Totální nuda a ztráta mého času. Vydržela jsem to třetinu knížky. Je to divné až úchylné, rozvleklé.

10.04.2018 1 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Z půlky jsem přeskočila na konec, abych zkrátila svoje utrpení. Téma mi nebylo moc po chuti. Nemusí to být špatná knížka, jen mi nesedla.

07.04.2018 3 z 5

Temný Říman Temný Říman Sylvain Reynard

Závěr série, kterou si ráda přečtu víc než jednou.
Chtěla bych číst další knihy autora, ale buď ještě nejsou přeložené nebo nejsou e-knihy, škoda.

31.03.2018 5 z 5

Abych přežila: Můj útěk ze Severní Koreje Abych přežila: Můj útěk ze Severní Koreje Yeonmi Park

Knížka, která se nejen čte jedním dechem, ale také mi zodpověděla pár mých otázek ohledně toho proč někteří lidé u nás by radši zpátky staré časy. Ne že bych něco z toho sama nevěděla, ale je toho víc, i to co do nás prali od jeslí všechnu tu propagandu, i to nás hodně ovlivňuje a někteří z toho stínu minulosti nejsou schopní vystoupit.

28.03.2018 5 z 5

Nemusí být vždycky kaviár Nemusí být vždycky kaviár Johannes Mario Simmel

Myslím, že mi v hlavě uvízne jen pár receptů. Kniha se trochu táhne, že začátku mi přišla vtipná, ale pak to nějak vyčpělo či co.

22.03.2018 3 z 5

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Ransom Riggs

Zvláštní, zajímavá kniha pro puberťáky, oceňuji fantazii.

22.03.2018 5 z 5

Utajená léta Utajená léta Barbara Hannay

Krásná knížka ze života třech generací žen, hezký román pro ženy.

18.03.2018 5 z 5