nai.ivka komentáře u knih
Čím dál víc červená knihovna. Prý se Lindsay hroutí vztah s přítelem Joem, si ho hroutí sama.
Zatím odkládám, dá se říct, že mi ke spokojenosti stačila jednička.
Další série oddychovek. Už vím co můžu čekat tak mě nic moc nevadí, nedráždí. Odsejpá to. Když potřebuji nenáročnou četbu, sáhnu po Pattersonovi.
Pěkná dobrodružná knížečka nejen pro kluky. Doporučuji mladším čtenářům.
Kniha povídek se mi líbila víc než některé z doktorských pokračování v serii Doctor Who.
Na co já čtu americké thrillery, když tohle je svižnější a drsnější jízda a česká. Tak Mrázka zabil ... a historická linka je také zajímavá. Knížka se dobře čte. Doufám toho autor napíše víc.
Román, mně to spíš přišlo jako soubor povídek. Tak do půlky jsem měla i pocit, že se to rozsypává. Že by mi spíš sedělo seřadit ty příběhy tak, aby se nepřeskakovalo. Baví mě nová slova, baví mě autorova fantazie. Příjemná oddychovka.
Při čtení knížky obdivuju dobrodruhy, lékaře a dobrovolníky co do Afriky nejezdí s nějakou cestovkou. Nedala bych to.
Pro mě je to zajímavé od prvního dílu. České třenice a hádanice jsou pořád stejné.
Čtvrtý díl už nebudu číst a další knihy autorky si nechám ujít. Už mi to přišlo až moc hloupé.
První díl není špatný. Je tam pro mě pár rozčilujících věcí, které ale jsou pro tyhle knížky typické. Třeba to, že postavy se často nechovají logicky, plácají blbosti jak puberťáci. Co mě přišlo nechutné byl popis polibku. Autorka asi oblibuje líbačku s velbloudem :D I tak dávám 3 hvězdičky pro tenhle druh literatury a zkusím další díl.
Film se mi moc líbil a tak jsem si ho s radostí přečetla. Nevím jak by se to četlo někomu, kdo ho neviděl.
Totální nuda a ztráta mého času. Vydržela jsem to třetinu knížky. Je to divné až úchylné, rozvleklé.
Z půlky jsem přeskočila na konec, abych zkrátila svoje utrpení. Téma mi nebylo moc po chuti. Nemusí to být špatná knížka, jen mi nesedla.
Závěr série, kterou si ráda přečtu víc než jednou.
Chtěla bych číst další knihy autora, ale buď ještě nejsou přeložené nebo nejsou e-knihy, škoda.
Knížka, která se nejen čte jedním dechem, ale také mi zodpověděla pár mých otázek ohledně toho proč někteří lidé u nás by radši zpátky staré časy. Ne že bych něco z toho sama nevěděla, ale je toho víc, i to co do nás prali od jeslí všechnu tu propagandu, i to nás hodně ovlivňuje a někteří z toho stínu minulosti nejsou schopní vystoupit.
Myslím, že mi v hlavě uvízne jen pár receptů. Kniha se trochu táhne, že začátku mi přišla vtipná, ale pak to nějak vyčpělo či co.
Zvláštní, zajímavá kniha pro puberťáky, oceňuji fantazii.
Krásná knížka ze života třech generací žen, hezký román pro ženy.