nai.ivka komentáře u knih
Doufám pan Mills ještě napíše nějakou "rappovku". Bavila mě akční oddychovka, bylo méně politiky a více akce.
Boží mlýny mlely a hlavní hrdina přežil, co víc si přát. I dospělý potřebuje pohádky s dobrým koncem.
Zkusím jinou detektivku autora, tahle se mi nečetla dobře.
Stará detektivka, mám je ráda pro atmosféru, nejsou to zbytečné krváky a mají skvělé překlady.
Anglická detektivka staršího střihu, tento druh mám ráda. Děkuji adventnímu kalendáři palmknih :)
Dobrodružné a dívčí, to sedí. Jako holka jsem hltala knížky pro kluky, z téhle bych byla unešená.
Johanna al-Sainová je pseudonym.
Ernst Schrupp je teolog; provázel autorku v době jejího těžkého rozhodování.
PŘÍLOHY přinášejí čtenáři důležité informace o světě islámu.
Zajímal mě příběh dívky, proč křesťanka přestoupí k islámu.
Smutné čtení, nemám potřebu si číst příběhy z nepovedeného manželství, vzala jsem si knížku jen kvůli čtenářské výzvě. Pořád jsem u toho musela myslet na to, že spisovatelka byla týraná a nakonec manželem zabitá žena.
Líbila se víc mně, dcerce víc Babička drsňačka a Pan Smraďoch.
Série mě bavila, i když z toho čouhalo, že to píše žena, chlapi nevedou sladké řečičky :) a celkem dost erotických scén jsem přeskakovala. Bavila mě upíří pohádka a těším se na pokračování.
Lákalo mě přečíst si něco erotického od muže, žádná romantika, něco ze života :)
Váhála jsem mezi 3 a 4 hvězdičkami, ale je to čistě subjektivní. Mám ráda jemnější erotiku. Táhne mě příběh, fajn pohádka pro velké holky.
Dokument, pro mě čtivé a zajímavé téma, i když po přečtení mám trochu depku. Kam všude se hajzlíci dostanou, Mlha až na Hrad.