Nazli komentáře u knih
Takové napůl, ta druhá povídková knížečka mi sedla daleko více. Avšak jen můj subjektivní názor. :)
Něco mezi 3,5 a 4 hvězdami. Dobré, neotřelé a občas jsem se i bála.
Pro dorost je to velmi dobré stejně jako předchozí díl. Některé povídky byly pro mě předvídatelné, jiné však již méně a to si dovolím tvrdit, že jsem v hororových povídkách celkem zběhlá.
Pro mě osobně to byla taková rychlá seznamka s třetí manželkou Jindřicha VIII. Avšak musím čestně přiznat, že místy jsem narazila na zajímavé postřehy, o nichž jsem netušila nebo mě nenapadly a mozaika, jež si skládám o tehdejší době dostala pár nových a zajímavých kamínků.
Bomba. Četla jsem to před lety, ale čas od času se k tomu vracím.
Někdo možná nebude souhlasit, ale je to hrozná nuda. Podle anotace jsem čekala víc, mnohem víc.
Za mě dobré a celkem i akční čtení, nenudila jsem se. Jen mi u tohoto autora chvilku trvalo zvyknout si na jednu věc - všechno souvisí se vším. I u předchozích dílů jsem si říkala, jak tento či onen fakt hodlá zakomponovat do celkového obrazu? Jde to a hlavně, celková mozaika dává smysl. Pro mě největší překvapení, asi moc přemýšlím, řešení máte přímo pod nosem.
Mazec. Dle mého názoru trochu slabší než jiné autorovy knihy, ale dobré.
Opět skvělé čtení. Martin umí navnadit, nenudí a zároveň nezpůsobí infarkt náhlým zvratem.
Jen jsem otočila stranu, píseň pokračuje a příběh se dále rozvíjí spolu s dalšími postavami.
Už ani nevím kolikrát jsem tuto knihu četla. Nepřestává mě bavit a čas od času po ní znovu sáhnu.
Takové zvláštní. Chvílemi jsem četla jen že zvědavosti, jindy jsem se nemohla urvat. Celkově za mě průměr.
Já nemám slov. Tohle byla jedna z nejlepších knih, které jsem kdy četla.
Poslední část trilogie a mě (bohužel) vůbec nebavila. Asi jsem nepochopila, co tím chtěl autor říci. :-(
Takový lepší průměr. Některé povídky se mi líbily více jiné méně.
Že bych se bála usnout, to určitě ne. Avšak je tu spousta povídek, které jsou buď k zamyšlení či při nich lehce mrazí v zádech. Nebo obojí?
Na úvod série dobré. Seznámení se sympatickou Kim mě oslovilo, ale přesto.. něco mi tam chybělo, abych mohla ohodnotit slovem "Ohromující".