Nelíísek komentáře u knih
Ze začátku mi sice vadilo že je to napsané z nahrávek, ale postupem děje jste na to zapomněli, i když vás hranaté závorky vždycky přesvědčili že to prostě z nahrávek je. Krásné oddechové čtení s nádechem sourozenecké rivality. Určitě se k sérii vrátím abych ji dočetla.
Bohužel po 90 stránkách vzdávám nesedí mi styl psaní a hlavně vyprávění i děj je takový všelijaký
Doufám že v češtin budou vycházet i další svazky, přečteno jedním dechem, prostě super.
Na to jak rychle odsípal a četl se jedna radost minulý díl, tento se vlekla vlek až jsem měla sto chutí knihu zahodit a ten konec?! no jsem už daleko tak tu serii budu muset dočíst na sílu
Dobrá zakončení komiksového příběhu, vadili mi ale nejasnosti ohledně Silvanas.
Příběh už nabírá lepší vlnu, kresba na stylu mangy je ale něco co stále neoslní
Nedávno jsem propadla světu WoW, myslím si ale že toto byla celkem nešťastná první volba k tomu obsáhlému univerzu ale začátek naštěstí trochu pomohl i když mám v historii Azerothu pořád obrovské mezery četlo se dobře a děj pěkně odsýpal.
no pro zatím musím bohužel konstatovat že je to nejhorší díl, bylo mi jasné že se Elena nějak vrátí ale v takto absurdní podobě .. jako vážně ?! a zase nějaká nadpřirozená bytost která nemá nic lepšího na práci než šikanovat partu děcek..
Další skvělé dobrodružství Umpa-py, nenáročné čtení u kterého se odreagujete.