Neluš komentáře u knih
Mně se kniha velice líbila od začátku do konce. Krásná romantická oddechovka.
Přečteno kvůli ČV. Naposledy jsem ji četla na základce. Už se těším až ji budeme společně číst s dcerkou
Když si to vezmu, tak kniha byla o ničem a skončila nijak. Ale tak krásně je to napsané, že jsem nemohla přestat číst. Určitě si přečtu i jiné knihy od autora.
Opět krásné čtení od Jojo. Příběh mě pohltil. Netušila jsem, že tento program Koňské knihovny skutečně existoval.
Za mě další silný příběh od autorky. Je mi z knihy docela úzko a jen tak asi knihu z hlavy nevyženu.
Za mě přepálený začátek a pak se až do konce knihy nic neděje.
Proč jsou vždy nakonec nejlepší knihy ty, do kterých se člověku vůbec nechce ?
Přes dva roky v knihovně a teď toho lituji, že jsem ji tak dlouho nechala čekat :)
Za mě zatím nejlepší díl, nakoplo mě to pokračovat v sérii dál.
Je to pořád dokola, ale to jsou přece ty romantické útěky ! :)
První díl rodinné ságy, který se velice dobře četl. Zajímavé je, že určité informace jsou podle skutečnosti. Nutno koupit ke čtení bonboniéru !
Mé oblíbené téma od moc šikovné autorky. Co víc si přát :)
Druhá přečtená kniha od autorky a opět nezklamala.
S historií Španělska jsem se do teď nesetkala. Dost mě překvapilo, co tento stát musel prožít, i dlouho po druhé světové válce.
Styl podání příběhu mě nutil číst bez přestávky.
Mám ráda krátké kapitoly.
Další věc, která mě mile překvapila - výzkum na tuto knihu trval 8 let !
Kniha objevena díky čtenářské výzvě a mohu ji jen doporučit. Získala jsem další informace nejen o druhé světové válce. Líbí se mi prokládání skutečných příběhů nejen autorčiny rodiny. Časová osa českých dějin na konci knihy je super.
Poznala jsem další kout světa, ve kterém se odehrávaly děsivé věci za druhé světové války.
(SPOILER) "Ber lidi takové, jací jsou, ne takové, jaké je chceš mít."