Neopol komentáře u knih
Knížka kdy stále čekáte až to bude zajímavé-a nakonec zjistíte že čtete sci-fi z vesmíru a vůbec vás to nebaví. Opravdu jsem čekal více.
Už dvě předchozí knihy Carrisiho byly dobré ale Muž z Labyrintu e opravdu skvělé kniha
Prostě už to není tak dobré. Něco tomu chybí a dost by mě překvapilo kdyby to Minier zase našel
Začátek knížky tady nic moc-ale je stále lepší a lepší a podle mě nakonec výborná
Dvě třetiny velká nuda a autor jestli věří tomu co napsal tak to musí mít taky dobře vymytý mozek. Ale konec už zase připomínal první část která byla super.
Stejně jako první dvě knihy je i tahle prostě výborné čtení
Tenhle příběh mě prostě nezaujal. Minier s každou knížkou slabší a slabší.
Hodně velká nuda- 3/4 knížky se nic neděje. Na konec trocha akce a napětí.
Začátek hrůza až jsem si říkal co to proboha čtu-styl psaní nic moc- a nakonec 5hvězd
První jsem viděl film a přesto super knížka ,napínavá dobře se četla.
Tahle knížka se mi hodně špatně četla. Nebavilo mě to a čím se více blížil konec tím mě to bavilo méně.
Vice než 400 stran číst jak jeden obyvatel městečka po druhém nakoupí v novém obchodě a něco majiteli slíbí bylo kurva dlouhé čtení.
Příběh slušný i když korupce politiků atd. + Sázení na koně jak zbohatnout ok. Časti kde se mluví o fotbale by určitě chtělo doplnit že se jedná o australský fotbal, protože výsledky 110:77 apd může někoho zmást.