netopýrek1985 komentáře u knih
Tak toto je neuvěřitelný příběh. Bože já bulela jedna rodina dvě holky sestry a každá jaká měla osud nezkutečný co se dělo. Opravdu krásný a smutný. Aspoň ten konec že dopadl takhle.
No neuvěřitelný. Takže další série na spadnutí. Ty jo ta doba jako Katova dcera. Uchvátlili mě všichni tři společníci. Hltala jsem jako divá. Nejvíce mi přirostli kaprál Jaroš nevím proč. Ale vrhnu se na druhý díl
Asi samostatný příběh bez Bergman, ale moc napínavé. Moc se mi líbil děj a ta minulost. Za mě super.
Nevím jak kdo to má. Ale já přečetla za den a půl a hodně mě tato kniha zasáhla i slzičku jsem ukápla. Ještě že to tak nedopaslo. Moc si z té doby nepamatuji byli mi 4 roky ale tenhle příběh mě dostal
No já jsem nadšená. Mě se děj moc líbil a konečně trochu znám Jarošov minulost. Tek kluk mi přirostl k srdci. Tak pořídím další díl už se těším na další putování s Barbaričem, Steinem a Jarošem. Jsou fakt úžasní
Tak tohle byla jízda. Moc krásný a zajímavý příběh. Další autor, který mi přirostl k srdci a i Joona Linna
Další povedený díl. Četla se úplně sama protože jsem potřebovala vědět jak to všechno dopadne. Těším se na další díl
No další povedený příběh další autorka, kterou jsem si oblíbila
No páni. Tak tohle byla paráda a když se tam autorka zmínila o městečku ve kterém bydlím. Takže budu pokračovat a budu se těšit na další díl.
Bomba bomba a zase bomba. On to prostě umí. Vůbec jsem se nenudila nic prostě paráda, ale zatím vede Sochař smrti, ale mám před sebou ještě spousta dílů. Velice doporučuji
Páni to byla jízda. Tomu se ani nechce věřit. Napínavé od začátku až do konce a Joona sympaťák.
Páni to byla jízda. Jenom doufám, že Jaroš nakonec zůstane se Steinem. Ty jo ta atmosféra toho období 1590 je úžasná čeká mě poslední díl a doufám, že bude aspoň ještě nějaký díl.
Tak opět autorka nezklamala a Kim začínám mít víc a víc ráda.
Ty jo po dlouhé době opravdu parádní autor. Sice mám přečtené jenom dvě a zatím vůbec nezklamal budu se těšit na další
Nemám co dodat krásně napsaný příběh. Ten dej to prostředí a ta doba. Moc krásný a opět neuvěřitelný konec.
No páni. To zase byla jízda naprosto parádní zhltnuto jedním dechem už se těším na další díl
Opravdu zase zajímavý příběh. Doufám, že Gamache a Beavoir budou zase spolu vycházet. Úplně mě tato série pohltila a každý díl se úžasný.
Panebože to snad ne. Brečím jak malá holka. Neuvěřitelný příběh nemám vůbec co říct
No tak ten konec jsem vůbec nečekala, že to bude až takhle. Lottie je prostě fajn. Někdy protivná, starostlivá, lidská mám jí celkem ráda a fandím kdyby to s Boydem šlo. No budu se těšit na další díl a na další osudy postav.