NicaCola NicaCola komentáře u knih

Medvěd a Slavík Medvěd a Slavík Katherine Arden

Tak tenhle příběh jsem si zamilovala...

26.08.2020 5 z 5

Královna ničeho Královna ničeho Holly Black

Myslím, že jsem se na tento díl až moc těšila. Prostě mi tam něco chybělo... asi víc Jude a Cardana:-/ Ale jinak celkově sérii hodnotím kladně a rozhodně doporučuji přečíst;-)

02.08.2020 4 z 5

Krutý princ Krutý princ Holly Black

Čekala jsem podle hodnocení a komentářů tady, že to bude super... Bylo to ještě lepší!

08.02.2020 5 z 5

Kanibal z Nine Elms Kanibal z Nine Elms Robert Bryndza

Moje první kniha od Roberta a jsem opravdu nadšená! Druhý díl si rozhodně koupím a přečtu.. Už teď se na něj moc těším ;-)

05.12.2019 5 z 5

Calendar Girl 1 - Leden, únor, březen Calendar Girl 1 - Leden, únor, březen Audrey Carlan

Přečteno v rámci Knižní výzvy 2019.
A ne... Nejspíš už nikdy víc :-D

21.11.2019 3 z 5

Slib Slib Lisa Kleypas

Kniha přečtena za jedno odpoledne. Kdyby Lisa příběh více propracovala, dala bych ihned 5 hvězdiček.

14.08.2019 3 z 5

Stíny minulosti Stíny minulosti Brandon Sanderson

Pro mě zatím nejslabší kniha, kterou jsem od Brandona četla. Chvílemi mi přišlo, že kniha vůbec nenavazuje na předchozí díl...co se stalo s unesenými dívkami? No, treba se to dozvím v posledním díle. Co mě ale bavilo byl starý dobrý TenSoon a celkove rozuzlení s Mrchou! To byla pecka :-)

15.01.2019 4 z 5

Stříbrná zátoka Stříbrná zátoka Jojo Moyes

Četla jsem všechny knihy od Jojo M., takže můžu porovnávat. Tato se mi líbila ze všech jejích knih nejméně. Ze začátku jsem se nemohla vůbec začíst, kniha se mi začala líbit až ke konci.

25.09.2017 3 z 5

Fanny Hillová - memoáry kurtizány Fanny Hillová - memoáry kurtizány John Cleland

Kniha nezklamala, ale ani nepotěšila.

05.05.2017 3 z 5

Magie útočí Magie útočí Ilona Andrews

Opět úplně úžasný díl!! A to jsem si myslela, že mi tahle série vydrží na nejvíc dlouho, ale... už abych objednávala poslední díly, co mi chybí :-/ :-D

13.02.2017 5 z 5

Dědička ohně Dědička ohně Sarah J. Maas

Pro mě zatím nejslabší díl... ale doufám, že mi to ten další vynahradí :)

22.01.2017 4 z 5

Nezkrotná touha Nezkrotná touha Lisa Kleypas

Prostě... moje oblíbená Lisaaa... opět nezklamala!!! :)

19.08.2016 4 z 5

BZRK BZRK Michael Grant

Chci se podívat tam dolů. Do tebe. Do masa.

19.07.2016 4 z 5

Will Grayson, Will Grayson Will Grayson, Will Grayson John Green

No. Ty. Jo. Will Grayson a Will Grayson. Jeden mi byl děsně nesympatický, druhý byl děsně ukňučený!
"Mám deprese a všichni si mě všímejte! Já jsem homosexuál a mám deprese!" - aneb takto bych shrnula celých 270 stránek.
Neoblíbila jsem si jedinou postavu v knížce, nepochopila jsem, proč byla vždy jedna kapitola psaná bez velkých písmen a uvozovek? Aby čtenář poznal, že kapitolu vypráví t.d.w.g.? Vážně?
Jednu hvězdičku dávám z důvodu, že i přesto, že mě kniha neoslovila, dočetla jsem ji docela rychle dokonce:) A druhá hvězdička patří krásně modré obálce! :)

26.06.2016 2 z 5

Kolos Kolos Colin Falconer (p)

První kniha od Colina Falconera, kterou jsem četla. Rozhodně to nebylo špatné čtení, jenom jsem chvílemi měla pocit, že by mohl být příběh propracovaný víc do hloubky :) Oddechové čtení, milovníkům historických románů můžu doporučit :)

28.03.2016 3 z 5

Pod vodou Pod vodou Juli Zeh

Pro mě absolutně nepochopitelný a nezajímavý děj. Postavy byly popsány chaoticky, vůbec se mi kniha nečetla dobře, v polovině jsem ji vzdala :(

16.08.2015 1 z 5

Hypnotizér Hypnotizér Lars Kepler

Nemam slov. Jedna z nejlepších detektivek, co jsem kdy četla...:-)

06.08.2015 5 z 5

Nenávist až za hrob Nenávist až za hrob Jeaniene Frost

Opět super díl, který nezklamal :) Kvůli státnicím jsem jej četla déle, než jsem zamýšlela, ale i tak super :)

21.06.2015

Jen jeden den Jen jeden den Gayle Forman

"Na jednu stranu vím, že jeden den navíc nezmůže nic, jen odloží žal. Ale v skrytu duše uvažuju jinak. V jeden den se narodíme. V jeden den umřeme. V jeden den se můžeme změnit. A zamilovat. Během jedinýho dne se může stát cokoli..."

25.04.2015 3 z 5

Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Opravdu oddychove cteni :-) konec se podle meho nazoru trosku tahnul, ale zaverecny epilog vse zachranil :-D

05.01.2015 4 z 5