nicole1990 nicole1990 komentáře u knih

Dívky beze jména Dívky beze jména Martha Hall Kelly

Hodně drsne čtení jako vše z té doby

11.06.2019 5 z 5

Není úniku Není úniku Taylor Adams

Ze začátku trvalo než jsem se začetla pak to bylo docela dobré. Akorát ten závěr jsem moc nepochopila.

31.05.2019 3 z 5

V lese visí anděl V lese visí anděl Samuel Bjørk (p)

Hodně povedené

07.05.2019 5 z 5

Sova Sova Samuel Bjørk (p)

dobrá detektivka.

16.03.2019 5 z 5

Kameník Kameník Camilla Läckberg

Kniha se dobře četla. Jen některé pasáže byli docela zdlouhavé. Zajímavé bylo prolínání minulosti se součastnosti někdy se nestačím divit co je v lidech za zrůdy. Hezky vysvětleno vše bylo až na konci a vrah ten mě teda docela překvapil asi bych neřekla, že zrovna tenhle člověk je vrah i když nakonci knihy jsem si řekla že vlastně to do sebe hodně zapadá.

05.02.2019 4 z 5

Bílé kosti Bílé kosti Graham Masterton

knížka se mi líbila určitě si přečtu ostatní knížky ze serie. Vrah mě teda v nejmenším nenapadl. Napínavé od začátku až do konce

20.11.2018 5 z 5

Sůl moře Sůl moře Ruta Sepetys

hodně smutná knížka určitě si přečtu i další knížky od autorky :-)

06.11.2018 5 z 5

Pokrevní pouta Pokrevní pouta Angela Marsons

Opět luxusní čtení a přečteno jedním dechem,četla jsem rychle tak jsem se někdy vracela v různých kapitolách. Opět Kim nezklamala. Opět hodně vracení do minulosti k její matce. A zase na scéně sociopatka Alex. A vrah teda hodně překvapil. Určitě doporučuji a dávám plný počet hvězd

27.10.2018 5 z 5

Přítelkyně Přítelkyně Michelle Frances

nebylo to špatné,ale čekala jsem,že postava CHerry bude trošku víc propracovaná a že se o ní dozvím víc. Byla to chladnokrevná mrcha,která prahnula jen po penězích a když zjistila,že ji Laura lhala rozhodla se jednat. Jinak se to četlo dobře a chtěla jsem vědět jak to celé dopadne

14.10.2018 4 z 5

Panský dům Panský dům Anne Jacobs

Krásný romantický příběh. Po detektivkach skvělé odreagování. Teď jdu na druhý díl snad se mi bude líbit stejně.

26.09.2018 5 z 5

Muž jménem Ove Muž jménem Ove Fredrik Backman

Knížka se mi moc líbila je vtipná zároven smutná.

02.09.2018 5 z 5

Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Knížka plná zvratů až do konce jsem Karen věřila a nakonec to žádná chudinka nebyla

29.08.2018

Němý křik Němý křik Angela Marsons

Hodně napínavý případ. Akorát některé kapitoly jsem si musela přečíst víckrát než jsem pochopila.. Třeba jakto bylo s Nicolou a Beth.

08.07.2018 5 z 5

Co zbylo z mojí sestry Co zbylo z mojí sestry Nuala Ellwood

hodně dobrý thriller plný zvratu rozdělený na tři části. První část nic moc tam to bylo hodně o Kate za to druhá a třetí část hodně čtivá a napínavá nešlo se odrhnout. Určitě doporučuji

18.06.2018 5 z 5

Žízeň Žízeň Jo Nesbø

zatím nejlepší knížka od Nesba,co jsem četla snad nebude poslední a ještě budou další případy HH...

12.05.2018 5 z 5

Maminčin mazánek Maminčin mazánek Sarah Flint

Hodně dobře napsaný thriller trošku mi to připomíná Angelu Marson .. Dost tam bylo o vrahově dětství a o hrůzach,co zažíval.. Vrah mě teda ani v nejmenším nenapadl. Přečteno jedním dechem

07.05.2018

Cizinka Cizinka Diana Gabaldon

Moc krásný čtivý příběh :-)

05.05.2018 5 z 5

Noční lov Noční lov Robert Bryndza

akorát taky jsem tam nikde nezahledla jak vrah vypátral vévodu

13.04.2018 5 z 5

Noční lov Noční lov Robert Bryndza

další super knížka Roberta Bryndzy :-) naprosto mě dostala vraha jsem se dozvěděla zhruba v půlce což jsem docela koukala,kdo je vrah a proč vlastně vraždí .

13.04.2018 5 z 5

Lev, čarodějnice a skříň Lev, čarodějnice a skříň C. S. Lewis (p)

moc krásný příběh :-) určitě moc hezký i pro malé čtenáře dávám plný počet hvězdiček četlo se to jedním dechem

07.04.2018 5 z 5