nikca3882 komentáře u knih
Super zakončení série, líbí se mi, ze i někteří autoři nemaji potřebu příběhy natahovat na 7 dilu
Příběh se mi libil, říkala jsem si ahaa, bratrův kamarád, známy scénář.. Ale i tak se mi kniha líbila, určitě budu číst další díl :)
Po kralech, jsem si nebyla jistá, zda se mám do této série pouštět. Ještě, ze jsem to zkusila. Autorcin styl psaní je jedinečný . Super
Neuvěřitelné, běsnění je stejně zajímavé jako králové! Zajímavé propojení obou serii, super
Dobre čtení, člověk si na autorcin styl musí zvyknout .
Zamotané do poslední chvíle.. Ale autorka umí pekne psát, zaujmout.
Neměla jsem žádná očekávání. Ale když jsem se do čtení pustila, nemohla jsem přestat číst. Stále mě to tahlo, co bude dal. A ten konec.. , donutí mě hlídat další díl.
Celou sérii jsem si oblíbila, vždy jsem se těšila na další díly. Ale už mi to přijde zdlouhavé...
Příběh se mi líbil, čím více jsem z knihy přečetla, tím více jsem Nestu dokázala snést :D
Příběh z jiného soudku fantasy. Trvalo než jsem ji začala číst, ale pak jsem ji nemohla odložit :D. Je to zase něco jiného než obvykle, neokoukané. Super :)
Nejsem si úplně jistá kolik hvězdiček dát. Bylo to zajímavé, určitě se to dobře četlo.., ale ke knížkám se ráda vracím, tady asi udělám výjimku.
Na jednu stranu si říkám, že bylo dobré přečíst si příběh i mimo hlavní postavy, že to není jen o členech bratrstva, ale na příběh Treze jsem se nejvíc těšila. Za mě super
Zaujala mě obálka, příběh. Četlo se to samo a rychle, hned musím sáhnout na další dil
Čekala jsem co bude, a opět jsem se dostala během chvilky nakonec a opět jsem musela čekat, až vyjde další díl. Pěkný nápad, příběh. Poutave cteni
Mám autorku mezi oblíbenými, kniha se četla sama, než jsem se nadala, byl konec
Po prvním dole vite, co čeho jdete. Oddechovka u které nemusíte přemýšlet. Rychle čtení
Další oddechovka, která nenadchne ani nezklame. Četlo se to rychle a samo, žádné prekvapeni, coz jsem ani nečekala.