niki-chan komentáře u knih
Část s pejskem mě také rozbrečela, ale jinak se příběh četl sám
Tenhle příběh mě hodně vzal za srdce. Prostě příběh psaný životem
Po dlouhé době román, který se četl dobře a příběh měl hlavu a patu.
Krásný, hluboký a zároveň i smutný příběh. Nemohla jsem se odtrhnout
Po filmovém zpracování jsem se dostala ke knize. Ze začátku mi dělal trošku problém dopisový formát, ale po pár dopisech bez problému. A "charakter" některých postav je k neuvěření. Škoda jen toho konce
Pottermánie mě zasáhla v období dospívání a dlouho dobu jsem se čtení bránila. Nakonec jsem otevřela první díl a skončila u posledního. Kouzelný svět, Bradavice a soví pošta mě nadchnou i po letech a i dnes si ráda přečtu celou sérii. Jen mě překvapilo, jak se s postupem času příběh stává temnější a drsnější, ale i díky tomu čtenáře chytne a nepustí
Tak po tomto příběhu jsem po dveřích vedoucích jinam přestala toužit
Miluji příběh Krysaře i s tím smutným koncem. Příběh je plynulý a styl vyprávění čtivý a chytlavý
Tyhle verše snad ani nejde nemít rád. Náměty bývají i morbidní, ale perfektně odráží svůj význam. Svým rozložením nakazí a naladí
Erbenovu poezii miluji. Ke Kytici se často vracím, jako k jedné z mála. A Vodník mě vždy vezme 100% do děje. Nemluvě o zbytku
Mám ráda knihy, nad kterými se musím zamyslet. Ale princ a já jsme se nepotkali. Každopádně pěti hvězdami bych hodnotila setkání s liškou
Doufám, že už nikdy více. Celý příběh nemastný neslaný. Popis scén mi přišel místy dost divoký až podivný. A postavy snad ani nejde zhodnotit ať už kladně nebo negativně
Ne že by se mi nelíbil styl psaní nebo příběh samotný, ten byl dost strhující, ale něco mi chybělo. Každopádně překvapení, co se skrylo pod povinnou četbou
Zpracování tohohle souboru hororů dodává příběhům správný švih. A co se týká jen povídek, pan Horowitz je spisovatel u správného formátu
Pokračování se mi líbilo o něco více, než první kniha. A příběh s mobilem je nezapomenutelný
Každopádně originální námět, navíc prostředí parku je dost strašidelné a jeho obyvatelé jsou teda něco
První kniha ze světa Narnie, kterou jsem přečetla. A byla jsem překvapená, co nabídla. Konečně byl popsán vznik, na který jsem byla moc zvědavá.
Tak zápletka s příbuznými zajímavá, ale trošku očekávatelná. Líbí se mi i proto, že se čte sám. Chci další