Nikol2110 Nikol2110 komentáře u knih

Závod s časem Závod s časem Lisa Regan

Nejlepší díl z celé série. Konečně jsme se dozvěděli věci z Trinity dětství. Těším se na další díl.

08.07.2024 5 z 5

Šepot z lesa Šepot z lesa Kateřina Surmanová

No nemam slov. Krásná knížka, která byla zároveň pěkně strašidelná. Někdy jsem si čtení musela rozkouskovat, abych se nebála. Skvěle napsaná, jen škoda že konec byl moc useknutý a nevíte jak postavy dopadly.

09.03.2024 5 z 5

Pomocnice Pomocnice Freida McFadden

Skvělá kniha. Ze začátku příběh průměrný, ale jak se to rozjelo, tak jsem se nemohla odtrhnout. Nečekala jsem, že ta kniha takhle dopadne. Nechtěla bych být v kůži Niny.

24.03.2024 5 z 5

Nečekané přiznání Nečekané přiznání Lisa Regan

Další napínavý příběh, kniha se hezky četla. Už se těším, až si přečtu další ze serie.

29.12.2023 4 z 5

Tichý pláč Tichý pláč Lisa Regan

(SPOILER) Opět skvělá kniha s vyšetřovatelkou Josie. Jako u předchozích knih se kniha hezky čte, nechybí tomu dobrá zápletka, úseky k minulosti, které člověka nejdřív matou, ale vše pak člověk pochopí. Už se teším, až si přečtu autorky další knihu.

16.06.2024 4 z 5

Vířivka Vířivka Lucie Konečná

Kniha přečtena jedním dechem. O domácím násilí a návratu ženy z vězení.Byl to zajimavy příběh.

24.09.2023 4 z 5

Kanibal z Nine Elms Kanibal z Nine Elms Robert Bryndza

Nádherná kniha! Do příběhu jsem se hned začetla a kniha byla přečtena za 2 dny. Kate je nyní moji oblíbenou vysetrovatelkou.

05.06.2022 4 z 5

Dokonalá lítost Dokonalá lítost Helen Fields

Nejdelší díl z celé série. Jinak vše už tu bylo řečeno. Jen teda doufám, že bude nějaké pokračování.

17.09.2024 5 z 5

Dokonalá kořist Dokonalá kořist Helen Fields

Napínavější než první kniha, dobře se četla. Nechyběly zajímavé zápletky a překvapení v podobě identity vraha.

16.07.2024 5 z 5

Dům na samotě Dům na samotě Michaela Klevisová

(SPOILER) Začátek knihy slabší, chvíli trvalo než se rozjela, ale pak to bylo skvělé. Dobrá zápletka, oba vrahy bych až do polední chvíle netipovala. Už se těším, až si přečtu další ze série Bergmana. Jednu hvězdičku ubírám za to, že autorka nechala otevřený konec s Radimem.

23.02.2024 4 z 5

Vražedná temnota Vražedná temnota Lisa Regan

Opět skvělá knih, od které se člověk nemůže odtrhnout. Zajímavá zápletka, autorka i v 7 knize dokáže člověka překvapit, napínat a neztrácí to drive.(Spíše mi příjde, že každá kniha je o něco lepší)Opět se člověk dozví něco nového o Josie. Příběh byl napínavý, už teším, až si přečtu další díl. Přečteno za dva dny.

28.06.2024 4 z 5

Půlnoční knihovna Půlnoční knihovna Matt Haig

Kniha se četla úplně sama. Příběh originální ale zároveň k zamyšlení. Přečteno za dva dny.

01.04.2022 5 z 5

Ukaž mi Ukaž mi Marcel Moss

(SPOILER) Jedna z nejlepších knih, co jsem letos četla. Naprosto napínavá kniha, kde člověk vůbec neví, kdo je královna a když už si myslí, ze vi, tak ho autor přesvědčí o opaku. Několikrát jsem musela listovat zpátky, abych si přečetla, co ten konkrétní člověk udělat.. jen škoda toho otevřeného konce. Knihu jsem přečetla za jeden večer, hltala jsem každé slovo.

28.12.2021 5 z 5

Skleněný muž Skleněný muž Anders de la Motte

Skvělá kniha, přečtena za dva dny, četla se sama. Napínavý konec, skvělá zápletka. Těším se, jak Leo oddělení bude pokračovat.

03.10.2024 4 z 5

Unesená Unesená T. R. Ragan (p)

Skvela kniha! Hezky se četla, nekteré zápletky a jejich rozuzleni bych ani nečekala. Už se těším na další knihu. V anglické verzi už je celkem 6 vydaných knih z této série, takže se těším, až budou vydané i u nás.

25.01.2024 5 z 5

Chalupa Chalupa Pavlína Křivánková

Krásná kniha, kterou jsem přečetla jedním dechem. Jelikož moje rodina pochází v Valašska a Vsetína, měla pro mě kniha ještě větší význam. Pěkný příběh dvou žen. Od této autorky si ráda přečtu další knihy. Nicméně bych si představovala asi lepší konec, proto dávám o hvězdičku méně.

21.09.2023 4 z 5

Říkej tomu, jak chceš Říkej tomu, jak chceš Brigid Kemmerer

Jedna z těch knih, kterou začnete číst odpoledne a v 1 v noci ji dočtete. Super kniha, napínavá, čte se úplně sama. V některých pasážích i smutna, ale rozhodne knihu doporučuji.

16.02.2022 5 z 5

V kleci V kleci Ellison Cooper

Super napínavá kniha plná zvratů. Člověk je až překvapený, jak to cele dopadlo. Hodně si budu chtít přečíst druhý díl co nejdříve.

13.12.2021

Zlodějka příběhů Zlodějka příběhů Michaela Klevisová

Druhá kniha od autorky, kde jsem absolutně neuhodla, kdo bude vrah. Napínavé čtení, které se i rychle čte.

15.02.2024

Gazely Gazely Patrik Hartl

Super oddechovka, která se rychle četla. Zajímavý nápad propojit ženské postavy i s Prvokem, Tečkou, Šamponem a Karlem.

11.01.2024 5 z 5