Nikuskaaa komentáře u knih
Nevim jestli záměrně, ale nějak se mi vyhýbají knihy českých autorů a musím říct, že je to velká chyba! Takhle kniha mě o tom přesvědčila, je skvěle napsaná. Příběh je tam popsán bez zbytečného okecavacek a to mě baví!
Knihu jsem začala číst kvůli čtenářské výzvě. Četla se dobře, ale upřímně nechápu, proč je tak úspěšná.
Knížku jsem z vypětí všech sil přečetla, ale vůbec mě nebavila
Kniha se skvěle četla. Kniha pro mě vystihuje slovo nadčasova.
Kniha mého dětství! Díky čtenářské výzvě jsem si jí zase připomněla.
Kniha, kterou vypráví smrt? Skvělý nápad! Knihu jsem přečetla jedním dechem.
Poprvé mi pět hvězdiček přijde málo. Pro mě je tahle knížka dokonalá.... super příběhy,krasne ilustrace,namety k zamyšlení. Knížky si pouze půjčuji,ruhle jsem ale musela jít koupit.
O některé knize stačí napsat jen to, že je skvělá, přečtěte si jí.
Já tuhle autorku prostě miluju. Její knížky jsou zajímavé, čtivé, no prostě luxusní.
Perfektní, úžasna, skvělá, bezkonkurenčni!!!
Podle mě je tato kniha lepší než Bábovky, které byly tak populární. Je velmi napínavá, takže nenudí
Knížku jsme právě dočetla a musím říct, že jsem trochu zklamaná. Od začátku jsme si myslela, že to bude typická červená knihovna s jasným koncem, ale od půlky už jsem tušila, že se šťastného konce nedočkám....no, musím říct, že bych tu lovestory s dobrým koncem docela snesla....
Vždycky mě překvapí naivita těchto žen, četla jsem už hodně knížek na podobné téma a myslím, že je čas s nimi přestat.
Dobrodružné knihy moc nectu, ale po shlédnutí filmu jsem udělala výjimku. Musím říct, že příběh je skvělý a donutí člověka přemýšlet, ale kniha mě tak úplně nepohltila