Ninushka komentáře u knih
Uniklo mi, že jde o pokračování nějaké série, když jsem knihu pořizovala. Možná proto mě nechytla tolik, jako jiné čtenáře, zkusím si dohledat zbytek.
Ubírám jednu hvězdičku za to, jak to bylo dlouhé. Četla jsem ji dva měsíce, do čtení jsem se musela místy nutit. Jenže ten děj je prostě tak důležitý, že jsem si knihu nedovolila odložit, chtěla jsem se něco dozvědět a dobře jsem udělala, protože jsem o událostech, které Tučková popisuje, neměla ani tušení.
Tohle bylo jedno z prvních knižních dobrodružství, které jsem s hrdinou prožívala a moc se mi líbilo. Má tuhle knihu ráda do dnes.
Od téhle spisovatelky mám ráda všechny knihy, vždycky mě tak nějak zahřejí, přenesou do dětství.
Jee, to je tak hezka kniha! Moc jsme se bavila i dojimala.
Kniha, kterou si často ráda listuji. Jde o dopisy z různých období Boženy života, psané různým lidem.
Skotsko, knihy, láska k literatuře a mladá tápající žena dávají dobrý základ milé oddechovce, která mě nezklamala.
Silný příběh a pohlcující smutná atmosféra. Je to rozhodně jedna z nejautentičtějších knih, které jsem četla, moc se mi líbila.
Vždycky mě dojímá láska mezi starými lidmi, která trvá roky, ale jen o tom tato kniha není. Je výtečná a doporučuju ji všem!
Zajímavý vhled do přemýšlení třicátníka v kulisách Beskyd v doprovodu pár tetřevů vyžadujících absolutní klid. Líbilo se mi to, rozverné prostitutky i linka s únosem dětí. Sledovat osudy jednotlivých postav bych sledovala klidně dál.
Znovu jsem se k této knize vrátila letos v březnu a nelitovala jsem. Je to vtipné, milé a chytré zároveň. Místy napínavé. Příběhů o ženách se zkušeností s vězením nemají v české beletrii velké zastoupení.
Je to lehce složitější na pochopení, postavy jsou hůře uchopitelné, do toho ta mluvící panenka, ale je to moc dobře napsané, vzletně, ale ne moc. Současné, přitom z minulosti.
Klasická vztahovka. Vážná, vtipná i k zamyšlení. Text se dobře četl, ráda si přečtu u něco dalšího od autorky.
Víte, co je na těchto knihách úžasné? Že dopředu víte, jak skončí! Dobře! A tak během četby nemusíte trnout, co se stane a skvěle si odpočinete.
Hltám podobné knihy přinášející moudrost našich předků, vzpomínky na doby minulé. Povedená kniha s roztomilou obálkou.
Hravá vtipná kniha o ženské, která to rozhodně nebude mít kvůli svému přemýšlení lehké. Bavila jsem se jako u jiných knih této autorky.