noral komentáře u knih
Zatím nejslabší díl. Téma mě moc nezaujalo. Jediné, co se mi líbilo, bylo rozuzlení příběhu o Rose.
Musím říct, že tento příběh mě velmi zaujal. Dobře napsaný a čtivý.
Některé povídky byly děsné. Už nikdy více. Nejvíce se mi samozdřejmě líbila Zkrocená hora.
Na můj vkus moc předvídatelné, ale jinak nebyla špatná.
Tentokrát už jsem si myslela, že vím, kdo je vrahem, ale Deaver mě zase dostal:) Mám ráda jeho knihy, protože nikdy nevím, kdo je skutečným vrahem.
Za poslední dobu nejvtipnější knížka, kterou jsem četla. Smála jsem se od začátku až do konce. Určitě si přečtu i druhý díl, musím vědět, jak to s nimi dopadne:)
Napínavý a děsivý thriller, spojení s videi se mi líbilo. Jen je škoda, že videa už nejsou zaheslována, ale jsou na youtube přístupná pro každého ne jen pro čtenáře této knihy.
Knížka mě nenadchla, několikrát jsem jí chtěla odložit, ale nakonec jsem jí dočetla. Nebyl to žádný děsivý nebo napínavý příběh a konec nic moc. Určitě si nepřečtu další díly.
Moje první knížka od této autorky a moc se mi líbila. Určitě si přečtu i další její knihy.
Zvláštní příběh, který mě nadchnul až v druhé části a nakonci překvapil, proto dávám čtyři hvězdy.
Byla to moje první a taky poslední kniha od tohoto autora, naprosté zklamání. Byla to zdlouhavá nuda, která nemá nic společného s hororem, protože jsem se ani jednou nebála, ale spíše nudila. Autor se rozhodl, že napíše knihu o 666 stránkách, ale nedošlu mu, že to taky o něcem musí být. Kdyby to zkrátil o polovinu, možná by to mělo i nějaký spád. Nápad dobrý, ale to je vše.