Nunynka Nunynka komentáře u knih

Třikrát seržant Cribb Třikrát seržant Cribb Peter Lovesey

Knihu jsem našla u dědy v knihovně a moc jsem od ní neočekávala,ale jsem příjemně překvapená. Seržant Cribb mě okouzlil. Je to sympaťák. A z téhle knihy se mi líbil nejvíce poslední příběh. Byl krásné propracovaný a konec jsem netušila a to je na detektivkách to nejlepší.

05.12.2018 5 z 5

Nejlepší víkend Nejlepší víkend Patrik Hartl

Já jsem nadšená. Je pravda,že občas se tam vyskytly hrubější výrazy,ale je pravda,že k životu to prostě patří a Patrik píše právě o tom obyčejným životě a to se mi na tom nejvíc líbí. S hlavně se vždycky u jeho knížek tak nějak zamýšlím nad svým životem a zároveň se i pobavim. Za mě super.

10.11.2018 5 z 5

Nejlepší americké krimipovídky Nejlepší americké krimipovídky Jeffery Deaver

Dalo by se říct,že povídky byly takový průměr. Nemůžu napsat o žádné,že bych z ní spadla na zadek,ale taky nebyla žádná doslova hrozná.

23.10.2018 3 z 5

Půlnoční povídky Půlnoční povídky * antologie

Knihu jsem našla u dědy v knihovně a zaujala mě. Některé povídky byly super, některé horší a některé bych už znovu nečetla. Ale jako spestření super. Občas se ráda vracím do doby hodně minulé.

20.09.2018 3 z 5

Noční lovec Noční lovec Chris Carter

Ke knize můžu napsat jediné. Bomba. Prostě skvělý od začátku do konce. Žádná hluchá místa,pořád je kniha napínavá a miluju ty krátké kapitoly. Takhle si čtu třeba i u vaření. Je to moje druhá kniha od Cartera a rozhodně ne poslední.

05.07.2018 5 z 5

Na Větrné hůrce Na Větrné hůrce Emily Brontë

Kniha se dala číst,ale znám lepší klasické díla. Na mě to bylo až moc zdlouhavé a hlavně postava Heatcliffa byla až moc deprimující. Konec se pak četl jedním dechem.

26.06.2018 4 z 5

Otrávené štěstí Otrávené štěstí Irma Krauss

Chtěla jsem dát tři hvězdičky, protože to bylo zdlouhavé. Příběh by stačil napsat na sto stránek. Ale je pravda,že konec jsem hltala a chtěla jsem vědět jak to vlastně dopadne,proto dávám o hvězdičku víc. Žádný zázrak,ale ani žádný propadák.

03.06.2018 4 z 5

Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Knihu jsem měla přečtenou velice rychle a bavila mě. Měla spád,četla se rychle a i postav bylo tak akorát. Přesně takové knihy mám ráda.

02.06.2018 5 z 5

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Trošku mi stylem kniha připomíná Deavera. A vzhledem k tomu,že Deaver patří k mým oblíbencům,tak musím dát pět hvězdiček. Napínavé a i vrah překvapivý. Mělo to spád a kniha byla napínavá.

14.05.2018 5 z 5

Dvojitý kříž Dvojitý kříž Chris Carter

Kniha se mi líbila a i detektivové byli sympataci. A zápletka super i když v polovině jsem trošku tušila,kdo v tom má asi prsty.

03.05.2018 5 z 5

Žena z roku 1899 Žena z roku 1899 Milan Krčmář

Knihu jsem koupila přímo na křtu pro mého dědu a hned jsem ji s chuti přečetla. Je hlavně pro ty,co žijí nebo aspoň trochu znají město Třebíč. Myslím,že kdyby jí četl nekdo,kdo to u nás nezná,tak ho kniha asi moc bavit nebude. Autor tam velice detailne popisuje místa a hlavně osoby. Občas mě přišlo,že se tam snaží dát co nejvíc jmen,aby se jeho známí poznali. Ale jinak jako taková kniha za mě super. Hodně jsem musela nad událostmi premyslet. A i styl psaní se mi velice líbil.

27.03.2018 4 z 5

Drobný poklesek Drobný poklesek Jan Ellison

Knihy hodnotím podle toho,jestli se je snažím otevřít a číst každou volnou chvilku nebo čekám až na večer a den vyplním nějak jinak. A musím říct,že po zvláštním začátku,kdy jsem si zvykala na styl psaní,mě knížka chytla a opravdu jsem hledala každou volnou chvíli na čtení. Akorát hlavní hrdinka mě nebyla moc sympatická.

22.03.2018 5 z 5

Dům číslo 6 Dům číslo 6 Nela Rywiková

Kniha se rychle četla a i zápletka ušla. Ale rozuzlení mi přišlo strašně jednoduché. Stále jsem v tom hledala nějaký složitější důvod k vraždě. Ale je pravda,že od českých autorů toho nemám tolik načteno a tato kniha mě překvapila. Chystám se i na další knihu autorky.

26.02.2018 4 z 5

Vyrovnat si účty Vyrovnat si účty Martina Cole

Moje první knížka od této autorky a moc se mi líbila. Ze začátku jsem měla problém s krátkými kapitolami,ale za chvilku jsem si zvykla. A hlavně se mi líbilo,že tam nebylo vyšetřování z pohledu policie. Určitě si od této autorky ještě něco přečtu.

18.02.2018 5 z 5

Lekce smrti Lekce smrti Jeffery Deaver

Deavera mám moc ráda a už mi chybí od něj přečíst jen tři knihy. Je ale pravda,že jeho samostatné romány nejsou zas taková pecka jako série. Ale opět napínavý příběh,kde bylo plno zvratů a když už jsem si myslela,že tentokrát jsem už to odhalila,tak mě opět dostal.

14.02.2018 4 z 5

Dobrodružství Sherlocka Holmese Dobrodružství Sherlocka Holmese Arthur Conan Doyle

Příjemná oddychovka. Mám moc ráda klasické britské autory detektivek a vždy se u nich odreaguji.

23.01.2018 5 z 5

Ztráty a lži Ztráty a lži Sophie Hannah

Na mě tam bylo až moc náhod. Ale jinak se mi děj líbil a kniha byla napínavá. Ze začátku jsem měla problémy s prolínáním dvou postav,ale ke konci už jsem to tak nevnímala.

03.01.2018 4 z 5

Až mě uloží do země Až mě uloží do země Peter Robinson

Na mě byla kniha moc zdlouhavá. Dlouho se nic nedělo,pak deset stránek trochu napětí a poté zase nic. Ani milostný život hlavního aktéra mě moc nebral. A rozuzlení vlastně skoro žádné. Určitě se ke knize vracet nebudu.

26.12.2017 2 z 5

Nevěsty bez ženichů Nevěsty bez ženichů Adele Parks

Kniha mě zaujala tématem. Mám ráda 20. léta minulého století. Ale celkově mě kniha zklamala. A konec úplně. Na mě až moc červená knihovna. Čekala jsem,že se rozvinou všechny příběhy,ale ke konci už se řešil jen jeden vztah a už to bylo celkem nudné.

06.12.2017 3 z 5

Hříšné tajemství Hříšné tajemství L. Marie Adeline (p)

Jako oddechovka dobrý. Měla jsem ji docela rychle přečtenou. Nemusela jsem nad dějem moc přemýšlet a dobře se to četlo. Ani prolínání dvou postav mě nevadilo.

13.11.2017 4 z 5