Nunynka komentáře u knih
Knihu jsem našla u dědy v knihovně a moc jsem od ní neočekávala,ale jsem příjemně překvapená. Seržant Cribb mě okouzlil. Je to sympaťák. A z téhle knihy se mi líbil nejvíce poslední příběh. Byl krásné propracovaný a konec jsem netušila a to je na detektivkách to nejlepší.
Já jsem nadšená. Je pravda,že občas se tam vyskytly hrubější výrazy,ale je pravda,že k životu to prostě patří a Patrik píše právě o tom obyčejným životě a to se mi na tom nejvíc líbí. S hlavně se vždycky u jeho knížek tak nějak zamýšlím nad svým životem a zároveň se i pobavim. Za mě super.
Dalo by se říct,že povídky byly takový průměr. Nemůžu napsat o žádné,že bych z ní spadla na zadek,ale taky nebyla žádná doslova hrozná.
Knihu jsem našla u dědy v knihovně a zaujala mě. Některé povídky byly super, některé horší a některé bych už znovu nečetla. Ale jako spestření super. Občas se ráda vracím do doby hodně minulé.
Ke knize můžu napsat jediné. Bomba. Prostě skvělý od začátku do konce. Žádná hluchá místa,pořád je kniha napínavá a miluju ty krátké kapitoly. Takhle si čtu třeba i u vaření. Je to moje druhá kniha od Cartera a rozhodně ne poslední.
Kniha se dala číst,ale znám lepší klasické díla. Na mě to bylo až moc zdlouhavé a hlavně postava Heatcliffa byla až moc deprimující. Konec se pak četl jedním dechem.
Chtěla jsem dát tři hvězdičky, protože to bylo zdlouhavé. Příběh by stačil napsat na sto stránek. Ale je pravda,že konec jsem hltala a chtěla jsem vědět jak to vlastně dopadne,proto dávám o hvězdičku víc. Žádný zázrak,ale ani žádný propadák.
Knihu jsem měla přečtenou velice rychle a bavila mě. Měla spád,četla se rychle a i postav bylo tak akorát. Přesně takové knihy mám ráda.
Trošku mi stylem kniha připomíná Deavera. A vzhledem k tomu,že Deaver patří k mým oblíbencům,tak musím dát pět hvězdiček. Napínavé a i vrah překvapivý. Mělo to spád a kniha byla napínavá.
Kniha se mi líbila a i detektivové byli sympataci. A zápletka super i když v polovině jsem trošku tušila,kdo v tom má asi prsty.
Knihu jsem koupila přímo na křtu pro mého dědu a hned jsem ji s chuti přečetla. Je hlavně pro ty,co žijí nebo aspoň trochu znají město Třebíč. Myslím,že kdyby jí četl nekdo,kdo to u nás nezná,tak ho kniha asi moc bavit nebude. Autor tam velice detailne popisuje místa a hlavně osoby. Občas mě přišlo,že se tam snaží dát co nejvíc jmen,aby se jeho známí poznali. Ale jinak jako taková kniha za mě super. Hodně jsem musela nad událostmi premyslet. A i styl psaní se mi velice líbil.
Knihy hodnotím podle toho,jestli se je snažím otevřít a číst každou volnou chvilku nebo čekám až na večer a den vyplním nějak jinak. A musím říct,že po zvláštním začátku,kdy jsem si zvykala na styl psaní,mě knížka chytla a opravdu jsem hledala každou volnou chvíli na čtení. Akorát hlavní hrdinka mě nebyla moc sympatická.
Kniha se rychle četla a i zápletka ušla. Ale rozuzlení mi přišlo strašně jednoduché. Stále jsem v tom hledala nějaký složitější důvod k vraždě. Ale je pravda,že od českých autorů toho nemám tolik načteno a tato kniha mě překvapila. Chystám se i na další knihu autorky.
Moje první knížka od této autorky a moc se mi líbila. Ze začátku jsem měla problém s krátkými kapitolami,ale za chvilku jsem si zvykla. A hlavně se mi líbilo,že tam nebylo vyšetřování z pohledu policie. Určitě si od této autorky ještě něco přečtu.
Deavera mám moc ráda a už mi chybí od něj přečíst jen tři knihy. Je ale pravda,že jeho samostatné romány nejsou zas taková pecka jako série. Ale opět napínavý příběh,kde bylo plno zvratů a když už jsem si myslela,že tentokrát jsem už to odhalila,tak mě opět dostal.
Příjemná oddychovka. Mám moc ráda klasické britské autory detektivek a vždy se u nich odreaguji.
Na mě tam bylo až moc náhod. Ale jinak se mi děj líbil a kniha byla napínavá. Ze začátku jsem měla problémy s prolínáním dvou postav,ale ke konci už jsem to tak nevnímala.
Na mě byla kniha moc zdlouhavá. Dlouho se nic nedělo,pak deset stránek trochu napětí a poté zase nic. Ani milostný život hlavního aktéra mě moc nebral. A rozuzlení vlastně skoro žádné. Určitě se ke knize vracet nebudu.
Kniha mě zaujala tématem. Mám ráda 20. léta minulého století. Ale celkově mě kniha zklamala. A konec úplně. Na mě až moc červená knihovna. Čekala jsem,že se rozvinou všechny příběhy,ale ke konci už se řešil jen jeden vztah a už to bylo celkem nudné.
Jako oddechovka dobrý. Měla jsem ji docela rychle přečtenou. Nemusela jsem nad dějem moc přemýšlet a dobře se to četlo. Ani prolínání dvou postav mě nevadilo.