Olga980

O této události jsem vůbec nevěděla. Krátké kapitoly v podání různých postav dávaly příběhu zajímavé čtení. Moc se mi kniha líbila, nemohla jsem odložit a těšila se na další pokračování osudu postav.

Detektivky nečtu, ale tato mne chytla a moc mě bavila. Super, rozluštění mě překvapilo.

Začátek zdlouhavý a nezáživný, ale pak super a musela jsem dočíst téměř bez přestávky.

Kniha je velmi čtivá. Zajímá situace, její řešení, vzájemné vztahy... Celkově moc hezké, konec mne překvapil.

Moc hezky napsana kniha. Líbilo se mi, že děj zahrnuje více druhů autismu a jak ovlivňuje nejbližší okolí.

Nádherný příběh, úžasné ilustrace, ideální kniha na předvánoční čas.

Ke knize jsem se dostala díky výzvě. Měla spád, zajímavý děj, moc dobre se četla a nemohla jsem se od ní odtrhnout.

Čtivé, nemohla jsem se dočkat dalšího čtení. Až neuvěřitelné, jak lidé dokáží tajit své emoce a myšlenky.

Zajímavý pohled, popsány pocity a těžkosti, s kterými se musela i v dospělosti vyrovnat. Přesto je kniha hodně zdlouhavá, to nejzajímavější je v závěru knihy.

Až neuvěřitelné co se může dít, jsem ráda, že jsem knihu četla.

Kniha se moc dobře četla, životní situace s nimiž se člověk nechce svěřovat a přesto jsou. Jen bych nenazývala psychologický thriller, nebýt komentářů, tak bych se do thrilleru nepustila a přitom jsem knihu ráda četla.

Vtipná kniha, příhody ze života, velice dobře se četla.

Super kniha, zajímavé pro děti, ale i mne to bavilo, navic se dozvíte mnoho zajímavých historických informací

Kniha je čtivá, má prvky napětí i romantiky, dozvěděla jsem se zajímavé informace z historie i dějin umění.

Díky výzvě jsem četla a ke konci mě chytla tak, že vážně uvažuji o přečtení dalšího dílu :)

Velmi dobře napsáno. Zajímaly mne situace, které rodina musí řešit a často předvídat, co by mohlo nastat. Přeji hodně úspěchů v životě. Stránku maappi.com jsem už také prozkoumala.