ondrej4555
![Vzestup po úrovních vědomí Vzestup po úrovních vědomí](https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/367052/vzestup-po-urovnich-vedomi-Hyk-367052.jpg?v=1515426270)
Nedívímse, že je zde pár lidí co knihu neocení, chápu je. Kniha podle mě totiž bude dávat největší smysl lidem, kteří žijí stále hodně materiálním životem a o duchovním životě spíše čtou než ho žijí. To byl i můj případ, než jsem prostudoval tuto knihu. Do mého životního puzzle zapadala s každou kapitolou další a další kostička. Níní mohu říci: více takových knih! - Díky Hawkinsi
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Kurz zázraků (úplné vydání) Kurz zázraků (úplné vydání)](https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/166845/kurz-zazraku-uplne-vydani-166845.jpg?v=1372029849)
Nejdříve to ignorujete protože ten název je debilní. Pak to ignorujete protože je to 5 knih v jedné. Pak to ignorujete protože je to na cigaretovém papíře. Pak to budete ignorovat páč je tam moc omáčky co už znáte. Ale pak, až příjde čas otevřete knihu na plus mínus 700 straně a zkusíte předepsané čtyřminutové cvičení a pak druhé a pak třetí a pak si řeknete: . . . . . . konečně něco moderního co mě dává smysl, mě západnímu člověku.
Doporučuji všem co už pár knih přečetli, ideálně nějakého Bardona, Lasenika, Kefera pro ty bude tato kniha jak tmel na staré, hluboké, prázdné spáry v poznání. Tahle kniha vás vžene do praxe!!! A to chceš!
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Frabato Frabato](https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/55638/frabato-MwK-55638.jpg?v=1520704239)
Číst jako poslední knihu z pod Bardonova pera! ( ví bůh jak moc to pero Bardon držel v ruce, zda vůbec)
![Mahábhárata – největší duchovní epos všech dob Mahábhárata – největší duchovní epos všech dob](https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/29355/mahabharata-nejvetsi-duchovni-epos--Eqf-29355.jpg?v=1553285636)
Leč miluji především naše české legendy, tak Mahabharata je něco úchvatného, vrchol morálních hodnot, cti a hrdosti. Po přečtení prvních 10stran budete mít zmatek ve jménech skoro jistě, ale odměnou vám bude, že stejně jako já, si ta jména po dočtení knihy budete pamatovat do smrti. Kdo ví, třeba je to i kus naší historie, jsme přeci jen indoevropská kultura.
![Hermetická iniciace Martinismu Hermetická iniciace Martinismu](https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/165456/hermeticka-iniciace-martinismu-N6l-165456.jpg?v=1556139815)
Pokud by někdy někdo chtěl poradit, jakou zbraň si má vzít do boje proti ubohosti, doporučím mu tuto knihu :-)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Co děláte se svým životem? Co děláte se svým životem?](https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/463005/co-delate-se-svym-zivotem-Wtj-463005.jpg?v=1610705258)
Výborná milá a užasná kniha, nicméně je to nejslabší věc co jsem za posledních půl roku četl / studoval. Minaříkova Joga, Kurz zázraku, Pár kousku z edice Horev u vodnáře a Vševidoucí Hawkins společně s Nissargadatou byla ostřejší munice v honbě za poznáním.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Prastaré pověsti české Prastaré pověsti české](https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/43128/prastare-povesti-ceske-Js3-43128.jpg?v=1605907782)
(Druhé vydání má více ilustrací, novou předmluvu i doslov)
Několik verzí naši historie na jedné stránce nutí k zamyšlení a jasně ukazuje jaký kronikář za koho kopal. Nikdo vám necedí informace a neříká co si máte myslet, vše máte zde a je jen na vás ke které verzi se přikloníte a kterou odsoudíte jako manipulativní psanou na zadaní.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Vševidoucí já Vševidoucí já](https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/397054/vsevidouci-ja-bV1-397054.jpg?v=1544606784)
Klenot na cestě, od Egyptskeho Hermetismu přes prvorepublikovou universálku po Kabeláky, Bardony a Theofany Abby. Zcela jasné pokračování současného člověka lačného poznání, Hawkins čerpá z . . . . moment! Spíš než čerpá by se hodilo slovo přibližuje poznání Nissargadatovo a jemu předcházejících různých Mahardžů. Hawkins ho překládá bližší formou západnímu člověku, laikovi, hmotaři. Další vaší zastávkou bude nejspíše "Kurz zázraků - úplné vydání" a pak už jen ta hromada hermetické literatury kterou jste do teď nechápali. (např.Magia Divina se vám zpřístupní jak se vám ani nezdálo)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Vpád Mongolů v roce 1241 Vpád Mongolů v roce 1241](https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/430419/vpad-mongolu-v-roce-1241-mdG-430419.jpg?v=1578586176)
Palacký ve své plné parádě. Takto si představuji historický exkurz do naší historie. Pokud se oprostíte jednou provždy od předsudků, které na Palackého nalepili všichni ti, kteří sloužili cizím zájmům, užijete si knihu mnohem více a hned zítra objednáváte vše kolem RKZ.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Jóga v životě současného člověka Jóga v životě současného člověka](https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/45988/joga-v-zivote-soucasneho-cloveka-45988.jpg?v=1285421148)
Povinná četba pro všechny kdo se chtějí již jen radovat a být lepšími každým dnem. Bdělost a radostnost to je oč tu běží.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Plno záhad kolem Hanky Plno záhad kolem Hanky](https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/288757/plno-zahad-kolem-hanky-OlI-288757.jpg?v=1457640639)
Po přečtení tohoto sešitu vám začnou zapadat do sebe i moderní metody dnešních medií. Rukopis královodvorský a zelenohorský pro vás začne být něčím mnohem víc než si dokážete představit. Po přečtení poslední strany (o jeho pohřbu) vklidu přidáte Václava Hanku mezi nejvýznačnejší osobnosti našich dějin a pocítíte hrdost.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Moravští Šternberkové Moravští Šternberkové](https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/239245/moravsti-sternberkove-11c-239245.jpg?v=1423694598)
Mnohem lepší než dílko od Pavla Juříka. Potěšily mě věci, které Wikipedie, klasický, zatajuje. Asi to nejlepší, co o Štembercích vyšlo.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![RKZ dodnes nepoznané RKZ dodnes nepoznané](https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/360841/rkz-dodnes-nepoznane-8ih-360841.jpg?v=1510590851)
„Tleskám – kdo o tomhle řekne, že je to tendenční, měl by se podívat, kdo nám posledních 200 let vládne, pak možná pochopí, proč se mu ta tendence jen zdá. Pak ať se také ráčí podívat do učebnic, ty koncepty „Hanka padělal“ nebo „kecáš jak Palacký“, nedej bože „vymýšleč Hájek“ – tyhle koncepty v nás systém buduje déle než 100 let. Kdo se odváží z těchto konceptů vymanit, to je opravdový hledač pravd, který tendenčním tohle nazvat nemůže. Kdo je zavalen koncepty, to je jen samý názor, samá tendence, ale pravda mu utekla, protože indoktrinace je šinkanzen, který se dá zastavit jen vlastním usilím a knihami z indexu!“
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Odhalené tajemství Odhalené tajemství](https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/346832/odhalene-tajemstvi-cEo-346832.jpg?v=1497694028)
„Né, ne, ne, tohle jsem nečetl, tohle se nestalo. Celý život čtu a hledám, jak ten svět funguje, mohu říci, že není autora, který by se tomu aspoň přiblížil. Ale je tady pár autorů, kteří vás k tomu začnou přibližovat rychlostí světla. Tony je jedním z nich. To, co píše, dává smysl, a čím víc jste toho přečetli, tím větší boost dostanete! Tony je prostě takový apoštol s kryptonitem.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Ovlivňování reality 1 - Prostor variant Ovlivňování reality 1 - Prostor variant](https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/36160/ovlivnovani-reality-dil-i-prostor-v-Nwq-36160.jpg?v=1561619556)
Vadim je borec, můžete číst Nissargadatu a budete imuní snad i vůči atomovce vedle ve vchodě. Můžete číst hromady ezo knížek a jediné, k čemu vám to bude, je to, že budete zářit citacemi v diskusích s podobně divnými pseudoezo intelektuály jako vy. Určitě si teď říkáte, že ne, že takovej Secret, Minařík nebo Bardon, nebo že Lévi to jsou magici. Prdlajz. Vadim funguje a společně s Nevillem Goddardem a Tony Parsonsem vám garantuju vaši verzi 2.0 na steroidech.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Rukopis královédvorský a Rukopis zelenohorský Rukopis královédvorský a Rukopis zelenohorský](https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/200248/rukopis-kralovedvorsky-a-rukopis-ze-QJJ-200248.jpg?v=1394901378)
Proč je tady proboha jako autor Hanka, Linda, Bednář? To nikdo nepostřehl hmotný průzkum RKZ z roku 2017, který se dělal v Národním muzeu? Kdo má hlavu k myšlení, musí začít oddělovat politiku a zbožná přání od reality. Teprve pak člověk pochopí, co za podvod je ten údajný podvod, a jaká obří křivda se páchá na rukopise zelenohorském i královedvorském. Johann Wolfgang Goethe řekl: "I kdyby Rukopisy byly padělky, jsou skvělým dílem básnickým. Kvůli nim chtěl bych umět česky". Ha a tady kritizují ti, co pěti hvězdami hodnotí pouze genderově vyvážená díla. Pokud chemie mluví v pravost, nestačí vám to? Aha, pardon, já zapomněl, chemie se nevyrovná autoritě co jak tlampač řve Hanka padělal! Boj o pravost RKZ je bojem ryze politickým, když nám nyní vládnou agenti z Německa, nemůžeme přeci být nad germánské Nibelungenlied, jako jsme za komára nemohli být zajímavější než Слово о полку Игореве. Hledejme pravdu tam, kde může být, ne tam, kde ji chce náš protektor mít !
![Rukopis zelenohorský Rukopis zelenohorský](https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/139592/rukopis-zelenohorsky-DPY-139592.jpg?v=1500135470)
Proč je tady proboha jako autor Josef Linda? To nikdo nepostřehl hmotný průzkum RKZ z roku 2017, který se dělal v Národním muzeu? Kdo má hlavu k myšlení, musí začít oddělovat politiku a zbožná přání od reality. Teprve pak člověk pochopí, co za podvod je ten údajný podvod, a jaká obří křivda se páchá na rukopise zelenohorském i královedvorském. Bez všeho vlasteneckého balastu, z pohledu vědeckého poznání vše mluví v pravost rukopisů.“
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Stručné poučení o nepadělaných Rukopisech Stručné poučení o nepadělaných Rukopisech](https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/123906/strucne-pouceni-o-nepadelanych-rukopisech-123906.jpg?v=1337368366)
Kniha která mě nějakým záhadným způsobem nasměrovala k lepšímu studiu českých dějin, tak nějak od té doby mě přestala být historie najednou Putna. Rukopisy se staly mým středobodem zájmu, jelkož právě ony se táhnou jak ariadnina nit celou naší historií . Od prvního násilného pokřeštanštování až k hmotnému průzkumu RKZ z roku 2017. Rukopisy o naší historii básní a od roku 1817 ji tvoří. Za mě povinná četba do škol !
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Přednášky pro Universalii a Horev-klub Přednášky pro Universalii a Horev-klub](https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/339412/prednasky-pro-universalii-a-horev-k-rEe-339412.png?v=1490951859)
Díky bohu za rejstřík, protože jen skrze něj se můžeme vloupat postupně do svatyně jménem Horev. Jak to myslím? Témata co nám jsou blízká pochopíme snáze a proto jimi začínáme. Rejstřík naštěstí obsahuje stovky názvu přednášek, takže chycení Lasenikovi niti nebude problém.