oolinkaa komentáře u knih
Téma jako takové šílené a strašné. Jinak celkem dobře napsané , mělo to spád a chytlo mě to od první stránky . Nicméně na to téma toho tam bylo méně , než samotné vypravování jeho ženušky , která defacto nic nezmohla a nebo resp neměla koule na to, aby něco udělala .. příležitostí měla celkem dost si myslím
Kniha mě až tak nezaujala, film jsem zatím neviděla, takže nemohu porovnat. Spíš to beru jako takové doplnění dokumentu. Každopádně je to realita a nechápu , proč někdo odpírá číst tuto knihu 12-14letym holkám. Jen ať si přečtou , jak snadné je do toho spadnout . Každopádně nějaké rozhovory méně záživné , někdy špatně napsané daným stylem .. takový průměr
Nemohla jsem se začíst. Čekala jsem tu pravou strašidelně tajemnou atmosféru, která probíhala u prvního dílu , ale nedostavila se. Jako nebyla to nejhorší kniha, asi o chlup lepší jak sídlo Craven , ale působilo to na mě moc pohádkově a přeplácaně . Určitě by šli jednotlivé akce nějak rozepsat, aby to chytilo tu správnou linku, ale nedělo se tak. Škoda
Tak tento díl mě fakt nezaujal , nebavil. Bylo to moc krestansky založené .. musím přejít na další , snad již zazivnejsi díl
Bomba duchařina. Sice mi malinko přišlo přitaženy za vlasy to zombie E. , Ale jinak super. Momentálně pro mě nej kniha 2019
Čtivé, rychle ubíhající kapitoly, které nutí číst dál a dál, aby čtenář věděl, jak to vše dopadne. Bylo to zajímavě propletene, a takovýhle konec asi nikdo na začátku nečekal. Nebylo to špatné
Syn peppinu miluje. Krátké příběhy a obrázky, které upoutají každého malého čtenáře. Příběhy jsou i zfilmované
Další díl bez výhrad.. ač je to tentokrát z Moravy,která mi neni tak blízká, super díl.. jen mi tu chyběl Diviš ...
Nádherná kniha z viktoriánské doby . Je to příběh zasazeny do pohřebnictví, který se čte velmi lehce a svižně. Opravdu doporučuji a těším se na další pokračování
Mě to teda bavilo. Bylo to vtipné, odpočinkové.. a chvilkami i smutné..prostě super
Určitě je to příjemně a srozumitelné napsané, ale ja, jelikož se nezajimam o politiku, jsem se v textu a v souvislostech celkem ztrácela. Nicméně je to hezký napsané o životě a politice Andreje Babiše
Dle anotace mě kniha ničím neoslovila, max názvem. Ale přesto mi byla doporučena v knihovně, tak jsem do toho šla. A jsem mile překvapena, kniha mě hned od začátku bavila. Sice cca od 3/4knihy jsem tušila, jak to nejspíš dopadne, ale i tak jsem se těšila na pointu a vyvrcholení děje. Za mě určitě super a doporučuji
Zkusila jsem číst po druhé, jelikož jsem prvně nedocetla. Bohužel se nestalo ani teď, sice mám knihy o židech, z 2 sv. Války ráda, ale toto neumím ocenit, blbě se mi to čte, pro mě velice nezáživné a nejde se začíst. Takže bohužel ...třetí šanci tomu určitě dávat nebudu
Čtu Langdona popořadě a zatím nejslabší díl. Čte se to samo, to je prima, ale děj sám o sobě oproti předchozím dílům je dost slabý a už mě ta euforie přešla a žádné wau se již nekonalo.
Wau. Nevím, že jsem se knížek tak dlouho bránila. Pohltilo mě to od první stránky, a jsem velmi ráda že série má tolik dílů a stále se vydava. Nerada se budu s Oldřichem, Otou a Divišem loučit ..:) určitě doporučuji i pro ty, kdo tolik neholduje historii. Při čtení to vůbec nevadí..
miluji knihy od U. Poznanski, a když jsem zjistila, že další kniha je z prostředí psychiatrie, neváhala jsem ani minutu, a četla jsem. Super, super, opět jsem vraha tipovala někoho jiného. její knihy mě prostě baví, určitě doporučuji
tak to byla jízda, nešlo se od knihy odtrhnout, četlo se jedním dechem.. knihy nečtu popořadě, bohužel čtu, jak je mají v knihovně k dispozici, ale vůbec to neva.. doporučuji a těším se na další díla
Co to sakra je...??? :x tohle fakt absolutne ne.. pribehy, nebo uvahy, fejetony, nevim jak to nazvat,me nebavili, mozna jako kratke sloupky v novinach budiz, ale jako kniha to nema hlavu ani patu.. at se radsi ana drzi herectvi, to ji jde lepe :)