Owain komentáře u knih
Schodou náhod jsem ji četla hned po Rybáři a tak nějak mi tam pořád zůstalo to zlo z Ashokanske prehrady, tak se mi kniha moc líbila a jen jsem čekala, co se tam vyvine =) Začátek možná odradí pomalým rozjezdem, ale pak se dají douvislosti dohromady a už to jede.
Nevím co napsat, je to takové shrnutí všech hnusů, co jsem zatím četla.Jak Osvětim, program T4, Mengeleho pokusy,oddíl sonderkomanda v plynových konrách, na to už jsem byla trochu připravená.Nejhůř se mi vstřebávaly pasáže z vyvražďování v Litvě a Ukrajiny, to jsem brečela. Ikdyž je to pravdu pro silné povahy, doporučuji přečíst.Příbeh přátelství popsán z různých úhlů, děsivý vývoj lidské psychiky, vystavené takovým děsům.Vše je do detailu popsáno a je to hrozně čtivé, ikdyž to zní morbidně.Já ji zařazuji do své hnihovny a určitě se k ní ješte vrátím, Zůstane ve mě zapsaná.
Děsivé, napětí až do konce.Má druhá kniha od autora a určitě si přečtu další.Doporučuji.
Uplně super, autorka nás napíná až do konce. Nemohla jsem knihu odložit. určitě si přečtu další.
Za mne nic moc. Najednou se tam umeli vsichni zhypnotizovat =) Sam i Nick mi byli protivni uz od zacatku. Jedine vzruso byl pribeh Maude, okolo Jo mi to prislo hoodne za vlasy pritazene.
Kupodivu mne kniha příjemně překvapila. Dokonce i hl. hrdina Heatcliff mi byl, i přes svou nenávist, simpatický. Kniha mě rozesmála, rozesmutnila i dojala v některých částech. Takže já doporučuji.
Moc pěkný příběh.Konec jsem předpokládala.Jdu na další díl =)
Kniha se mi líbila. konec taky dobrý. Pro mě byla napínavá až do konce.
Oproti 120 dnům sodomy, krásný příběh =) Hlavně povídka s Justinou má i pár veselých příhod, nejen samé prasárny =) Mě se kniha líbila, jelikož jsem věděla do čeho jdu.
Já taky, úplně jsem byla vedle a nevěděla =) rozpletení příběhu výborné.
Je to sakra napínavé, též se mi to líbilo víc jak jednička =)
Tohle bylo něco, večer jsem ji dočetla a ten konec mi pořád šrotoval v hlavě. Dana se jeví jako celkem protivná ženská, než se začne její příbeh odhalovat a pak člověk pochopí proč. Doporučuji.
Miluju už od dětství indiánské příběhy a tento mi nějak utekl. Jeden moc pěkný příběh o přátelství bílého lovce s kmeny Dakotů. Fantazii hezky dokreslují ilustrace.
Serie se mi strašně líbila,napínavé všechny 3 knihy, 3. díl o malinko slabší, ale hodnotím celou trilogii 9/10 a doporučuji =)
Takové hezké vyprávění Maud o jejím dětství, o mokřadu, o služebnictvu, švihlém taťíkovi, který si píše deníky o nějakém děsu, co má spíš jen on v hlavě. Nic děsivého tam fakt není =) Jen odkazy na pověrčivost obyvatel nízkého postavení a "tlachy starých bab". Takové odechové čtení.