P3_tis komentáře u knih
Autorka má můj obdiv za napsání takto skvělého příběhu při třech dětech!
Hlavní postavy jsou ohromně sympatické, děj je promyšlený do nejmenších detailů a odhalení vraha velmi překvapivé. Těším se na Vesnici.
Tak tenhle díl byl skvělý! Líbil se mi určitě víc, než díly předchozí. Byla to jedna velká jízda a my se dozvídáme zase o něco víc z Josiina života. Bavilo mě střídání kapitol Teď a Malá Josie. Plno věcí tak konečně dává smysl.
Vrhám se na další díl!
Toto je přesně ten typ trilleru, který vás chytne od první stránky a nepustí. Jakmile začnete číst, tak nemůžete přestat. Hltáte každé slovo a tělo vám rezonuje s každou novou informací. Není snad kapitola, ve které by nedošlo k nějakému zvratu. Přesto kniha nepůsobí nijak přeplácaně, vše do sebe zapadá a vy jste udržováni v napětí až do konce, kdy padá jedna bomba za druhou. Pak jenom sedíte, všechno vstřebáváte a říkáte si, že se nemůžete dočkat dalšího dílu - což bude nekonečně dlouhé, když tenhle třetí právě vyšel.
Tak tohle tedy byla jízda. Ohromně čtivé, že se nemůžete odtrhnout. Vraha jsem neuhádla ani náhodou. Hunter s Garciou velcí sympaťáci. Určitě se těším na další díly.
Tento díl jsem četla až jako třetí , protože jsem mezitím v knihovně objevila jako první díl čtvrtý a pátý.
Díly ze série na sebe lehce navazují, ale v dalších dílech je vše hezky vysvětleno, takže úplně nevadí, pokud nezačnete prvním. Přesto je tento díl ten úvodní a seznámí nás s hlavními hrdiny - inspektory, kteří jsou velmi sympatičtí.
Nevím, jak bude pokračovat druhý a třetí díl, ale na rozdíl od čtvrtého a pátého dílu, zde vraha známe (ve třetím a čtvrtém si můžeme pouze domýšlet, kdo má všechna ta zvěrstva na svědomí). Co všechny díly ale spojuje je fakt, že probíhá více vyšetřování současně a kromě hledání pohřešovaných či vraha se autorka také zabývá peripetiemi soukromých životů inspektorů.
Velké doporučení pro všechny milovníky detektivek či trillerů.
Parádní série! Duo Hunter a Garcia je skvělé!
Bavily mě krátké kapitoly, díky kterým nemůžete proste přestat číst.
Skvělé, skvělé, skvělé!
Miluju to napětí mezi Lucem a Avou. Stejně jako několik různých rovin vyšetřování, které do sebe nakonec perfektně zapadnou. Těším se na další díl!
S každým dalším dílem se násilí stupňuje. Tato série je opravdu pro silné povahy. Budu si od ní muset dát asi chvíli pauzu.
S každým dílem narůstá morbidita. Určitě u této knihy nedoporučuji
jíst :-D
Vrah je velkým překvapením!
Tak tohle byla jízda! Opravdu výstižný název knihy, protože po jejím dočtení, vám je všeho a všech líto
Autorčiny knihy jsou s každým dílem lepší a lepší a toto je určitě nejlepší a nejčtivější díl!
Druhá kniha, kterou od autorky čtu a začínám být silně přesvědčena, že je chci ve své knihovně všechny :-)
Tahle kniha vás chytne za srdce. Není to klasický milostný příběh, přesto je plný lásky a porozumění, které cítíte z každé stránky. Zároveň je i plný bolesti a vy chtě nechtě pláčete spolu s hlavními hrdiny.
Colleen se zde pustila do opravdu velmi těžkého a bolestivého tématu. Přesto mám pocit, že by lidem, kteří si prochází něčím podobným, dodala naději… tahle kniha ve mně bude dlouho rezonovat.
Jak zde již zaznělo - začátek je mírně zdlouhavý, ale poté má kniha spád.
U druhé půlky knihy jsem skoro nedýchala a jenom jsem si říkala, že to nám autorka nemůže udělat nepředvídatelný závěr trilogie!
Tak toto byl velmi silný příběh. Do půlky je to taková klasická romanťárna - on miluje ji, ona miluje jeho, vypadá jako zlobivej kluk… ale pak tam je tolik zvratů… prostě knihy od Colleen mají vždy nějakou přidanou hodnotu a žádný příběh není takový, jak se na první pohled zdá…
Tak tohle bylo skvělý! Vůbec nechápu, ze jsem tuto knihu neobjevila dříve. Člověk se ihned začte a nemůže se odtrhnout. Skutečně hltáte každé slovo. Už se těším na druhy díl a doufám, ze se dozvím, co se stalo s Jakem.
Skvělý díl! Abych příliš neprozradila, na konci se mi moc líbilo rozuzlení dvou dějových linek
Tak tahle knížka mi vzala dech…. Čekala jsem klasickou romanci, kdy se dva lidé budou scházet 9.listopadu a pak jeden z nich prostě nepřijde a nebo bude mít partnera.
Vůbec jsem nečekala tak silný příběh a vlastně vůbec takový příběh! Nádherné, silné, strhující!!! I na slzičky došlo…
To, že je kniha naprostou povinností pro všechny fanoušky Harryho Pottera, zaznělo již ve všech recenzích a je to fakt!
Kniha je opravdu čtivá a Tom umí velmi poutavě vyprávět / psát.
Kromě zákulisí filmů o HP nás seznámí se svým soukromím. Jak se vlastně dostal k hraní, jaké to bylo vyrůstat se třemi staršími bratry, … a co bylo po dotočení HP.
Velmi mě překvapilo, s jako otevřeností Tom knihu napsal. Prožíváte s ním jeho úspěchy i nezdary. Při zmínce o pláči, ho chcete obejmout, ale zároveň se smějete jeho vtipům.
Poslední dvě kapitoly mě hodně překvapily, protože Tom nás opravdu pustí do svého soukromí…
A je tu poslední stránka a mně je tak líto, ze jsem knihu už dočetla, stejně jako tomu bylo u knih HP.
I když od začátku tušíte, jak příběh skončí. Stejně vás ta hra na kočku a myš baví!
Oddechová a čtivá kniha s nádechem erotiky. A přitom žádná slátanina, u které byste museli přeskakovat budou stránky.
Skvělý příběh! Začtete se od první stránky! Těším se na další díly