P3_tis komentáře u knih
Skvělý příběh! Začtete se od první stránky! Těším se na další díly
Za mě zatim autorova nejlepsi kniha je Hra o přežití.
Ale určitě zajímavý námět a spletenec vztahů, který stojí za přečtení.
Prolog zdánlivě nesouvisející s vyšetřováním vraždy. Přesto do sebe ke konci příběhu vše zapadá.
Zajímavý namet, i když mi to možná přišlo trochu překombinované. Těším se ale na další autorčiny knihy.
Kniha na jedno odpoledne. Nelehké tema a konec, který vás dostane.
Fajn propojení postav z prvních dvou dílů! Vtipné, svižné, uvidíme, jestli se dočkáme dalšího dílu nebo se jedna o ukončení série.
Kniha napínavá, ale přišlo mi to všechno nějakým způsobem zdlouhavé a překombinované. Další díly číst nebudu.
Oddechovka, která se pěkně čte, ale zároveň má “drsnější zápletku stejně jako Hypotéza lásky.
Přidám se k ostatním, ze mi tady autorčin styl psaní vůbec neseděl. Říkala jsem si, že se nenechám odradit recenzemi, protože sérii Crossfire zbožňuju, ale toto se opravdu nepovedlo.
V příběhu jsem se ztrácela, postavu Lily jsem vůbec nepochopila a postavy Amy a Aliyi mi přišly naprosto zbytečné.
Klasické klišé - on nechce ji, ona nechce jeho. On je ten bohaty frajer, ona ta hodná a skromná. Na můj vkus je kniha zbytečně dlouhá, ale vylepšil to konec svou zápletkou.
Není to špatné, čte se to celkem dobře. Ale na sérii “Nejsem živá to rozhodně nemá.
Druhý díl není špatný, ale první byl určitě lepší. Tady mi vše připadalo zbytečně zdlouhavé. Ovšem odhalení pachatele bylo velké překvapení.
První setkání s autorkou a tak krásný a dojemný příběh. Přestože je kniha tenká a vy už víte hlavní zápletku o hořícím domě, ty další zápletky vás dostanou
Napínavé a čtivé od začátku do konce. Příběh zavražděné dívky se střídá s osobními životy hlavních detektivů, kteří jsou ohromně sympatičtí.
Určitě se těším na další díly!
Klidnější detektivka s jednoduchou zápletkou. Četla se sama. Takže pokud máte Lucku rádi a nebo hledáte “oddechovku, tak sem. Přestože jsou v knize vraždy, nejedná se o žádné nechutnosti jako např. u Chrise Cartera.
Co bych vytkla, bylo velké množství postav. Ke konci jsem se v nich trochu ztrácela.
Chvíli mi trvalo, než jsem se začetla, ale pak to tedy byla jízda
Ačkoliv ze začátku nedává nic smysl, na posledních stránkách se dočkáme skvělého rozuzlení a propojení všech postav!