PADA123 komentáře u knih
Opět další díl ze série. Dobře napsané a děj rychle ubíhá dopředu. Čtenář na konci zjistí jak to vlastně bylo. Doporučuji k přečtení.
Další skvělý díl s Kim Stoneovou. Autorku mohu jen doporučit. Výborně psané díly ze série. Stojí za přečtení
Autor opět nezklamal, příběh stejně dobrý jako předcházející. Autor umí držet čtenáře v napětí až do konce a pak provést překvapivý závěr. Těším se na další díl.
Zatím nejlepší díl od autora. Ikdyž jsou všechny skvělý, tak tenhle nemá chybu. Až do konce čtenář není kdo je kdo. Doporučuji k přečtení
Autor opět nezklamal. Výborně napsané pokračování s Fabianem Riskem. Napětí až do konce.
Velmi dobře napsaná kniha. Autor se velmi dobře ponořil do děje a četlo se jedním dechem. A ten konec byl opravdu překvapující.Už se těším na další díl. Velice doporučuji.
Follett je skvělý spisovatel a vypravěč. Ikdyž tento díl je kratší než předešlé dva díly, tak je skvěle napsaný a dobře se čte. Kniha čtenáře pohltí a nenechá vydechnout dokud se nedostane nakonec knihy. Vřele doporučuji k přečtení a těším se na další díl.
Weaver opět nezklamal. Další vynikající díl s Rakerem. Umí čtenáře vtáhnout do děje a ten nevím jak to vlastně na konci dopadne a když už si myslí, že to ví, tak přijde zvrat a je změna jako hrom. Vřele doporučuji. Celá série je super a těším se na další díl
Spisovatel mě opět nadchnul svým uměním psaného projevu. Vřele doporučuji každému, kdo od K. Folletta zatím nic nečetl!!
Co dodat, Tim Weaver ja naprosto skvělý. Každým dílem je to lepší a lepší.
Kniha mě opět velmi bavila. Je ještě lepší než předchozí díly. Těším se na další. Doporučuji
Moc dobře napsaná trilogie a vřele doporučuji k přečtení. Mě se to moc líbilo.
Opět úžasně napsaný díl od Tima Weavera. Další knihou je lepší a lepší a ty závěry je neskutečný. Čtenář si myslí, že už je konec a vše objasněno a náhle zvrat. Opravdu skvěle napsaná kniha. Vřele doporučuji.
Tento autor je opravdu skvělý. Vřele doporučuji. Mám celou sérii a nemůžu se dočkat dalšího dílu, který má vyjít letos. Dobře napsané a čtivé a čtenář celou dobu neví jaký bude konec
Doporučuji! Úchvatné a strhující čtení. I když má kniha mnoho stran vůbec to čtenáři nevadí.
Opět mě spisovatel nezklamal. Výborně napsané, čtivé a pohlcující. Těším se na další knihu.
Autor opět nezklamal, velmi dobře napsané a napínavé až do konce. Za mě můžu jen doporučit. Všechny díly super a čtivé a těším se na další pokračování.
Opět další skvělý díl od Weavera. Opravdu umí napsat skvělý thriller a napětí je až do konce a stejně nakonec čtenář neví jak to dopadne. Moc dobře se to čte a těším se na další díl
Další strhující příběh Kim Stoneové. Autorka se knihou od knihy jen lepší a její příběhy jsou moc dobré Žádné hluché místa a hlavní hrdinka je velmi dobře popsaná. Už se těším na další díl.
Kniha se mi moc líbila a dvě třetiny jsem nevěděl, kdo je vlastně vrah. A ten konec fakt překvápko.Moc dobře napsaná kniha a těším se na pokračování. Velmi doporučuji