Pakuna komentáře u knih
Joe je úchyl a stalker. Kniha byla tak přesvědčivá, až se bojím, že ho jednou potkám v reálu. :-D
Autorky se asi hodně inspirovaly příběhem Harryho Pottera. Očekávala jsem více originality. Další díly nebudu vyhledávat.
Zpětně píši komentář.. Po přečtení jsem nevěděla, co napsat.
Gone Girl od Gillian Flynn rozhodně doporučuji. Autorka si šikovně pohrává s čtenářovou myslí a záměrně mu dává důvody k ukvapeným závěrům. Závěr byl bez nadsázky šokující.
...rozhodně doporučuji i zfilmovanou verzi!
Skvělé!!!
Další oddechovka od úžasné Kateřiny Petrusové! Přečteno bez přestávky s úsměvem na rtech. :)
Nechala jsem se zlákat nadšenými recenzemi ostatních. Autorka vymyslela nový svět, používá slang i argot. "Romance" byla docela průhledná, šlo odhadnout velice brzy, kdo bude onen vyvolený.
Netuším, čím může naplnit plánových 7 knih, myslím si, že trilogie by bohatě stačila. Druhý díl si ze zvědavosti přečtu.
Kdyby autorka napsala pouze jeden díl, tak bych se nezlobila. Nedoporučuji! Natahování nijakého děje..
Dle recenzí jsem čekala něco lepšího. Souhlasím s Adel703.
Zkusila jsem číst další díly, myslela jsem si, že by to mohlo být lepší. Druhý díl nic moc, třetí jsem ani nedočetla.
Třetí díl jsem ani nedočetla. Vůbec mě nelákalo zjistit, co se s hrdiny bude dít dál. Další díly si ráda nechám ujít.
Dle recenzí jsem čekala, že to bude něco výjimečného. Opak byl pravdou.. Nudila jsem se od začátku a na konci jsem jen nevěřícně kroutila hlavou.
V rámci žánru je to spíše lepší průměr.
Mia byla naivní a hloupoučká, o tom jejím milovníkovi se radši nezmiňuji.
Kniha mne nijak nezaujala, určitě na ni hned zapomenu. Nedoporučuji.
Silo ve všech směrech předčilo moje očekávání.
Autor vytvořil silný příběh a já jsem se od knihy nemohla odtrhnout. Po dočtení mi bylo líto, že kniha není delší.
"Silo není svět. Silo není nic. Tenhle výraz, svět, pochází z dávných časů, kdy ještě plodiny rostly venku, kam až oko dohlédlo. Z doby, kdy žilo víc lidí, než bys dokázala spočítat, kdy všichni měli spoustu dětí."
Skvělé oddechové čtení. Na letní večer ideální. :)
Že se jedná o "další erotický román" jsem zjistila asi u třetí kapitoly.. :-D Některé popisy scén byly opravdu zdlouhavé, občas jsem je přeskakovala. Zaujaly mne postavy, Hamiltona bych určitě chtěla potkat! Doporučuji, Grace Sharidan vás určitě pobaví!!
Kniha se čte dobře, postavy byly zajímavé. Zápletka byla na můj vkus docela předvídatelná. Závěr byl spíše úsměvný..
První kniha od Roberta B. Parkera, která se ke mě dostala. Oddechová záležitost, nic náročného, zápletka byla jednoduchá a postavy zábavné. Určitě si přečtu i předchozí díly.
Děj knihy mne příliš nezaujal. Styl psaní Katie Price mi připadal moc jednoduchý a nudný.