Pakuna komentáře u knih
Po Miléniu od Larssona jsem se dostala k této knize a byla jsem spíše zklamaná. Hypnotizéra jsem nějak přetrpěla a zkusila jsem to znovu s Paganiniho smlouvou.. Další knihy od Larse Keplera raději vynechám.
Po Miléniu od Larssona jsem se dostala k této knize a byla jsem spíše zklamaná.
Odpočinková detektivka pro ženy. Nic náročného ke čtení, spíše takový relax.
Odpočinková detektivka pro ženy. Nic náročného ke čtení, spíše takový relax.
Zajímavé zvraty událostí, ale tato kniha mě v konečném důsledku spíše odradila. Přečetla jsem ji, ale mám rozporuplné pocity a už bych se k ní nevrátila
Spousta nečekaných zvratů, autorka mě neustále překvapovala a já jsem s napětím četla stranu po straně.
Zlatokopky, Londýn, zajímavá zápletka, intriky, vražda, sex... Nechaal jsem se vtáhnout do děje a četla jsem... až do konce. :)
Zaujaly mě rozdílné povahy čtyř sester. Autorka píše zajímavě, kniha mě bavila.
Druhý díl Povstalecké trilogie. Jsem spokojená, děj mě zaujal a těším se na poslední díl. Knihu jsem přečetla jedním dechem.
Další dystopie = něco pro mě. Mám ráda tento typ "knih". Tris i Čtyřku jsem si oblíbila a těším se na další díly.
Povstalecká trilogie mi trošku připomínala Hunger Games od SC.
O sérii knih s Anitou Blakeovou jsem slyšela hodně, ale první kniha bylo pro mě zklamáním.
Nudná kniha, děj byl takový roztahaný a dohromady o ničem. Možná příště zkusím jinou knihu od autorky, ale tato mě prozatím odradila od čtení jejích knih.
Kniha je zdlouhavá, děj roztahaný na 500 stranách a autorka neustále odbíhá k jiným postavám (někdy jsem měla pocit, že by si vedlejší postavy zasloužily vlastní knihu a hned by nějakých 100-200 stran ubylo).
Moje první kniha od Dana Browna. Kniha mě zaujala a navnadila na další knihy od tohoto spisovatele.
Mám ráda styl psaní autorky, ale tohle byl opravdu slabší kousek. Kniha mě vůbec nezaujala a dostalova jsem protrpěla každou stránku.
Myslím, že bych ji i dneska našla na půdě. Příběhy o Elizabeth se četly velice dobře.