Palpy597 komentáře u knih
Skvělá kniha rozhodně doporučuji.
Skoro stejně dobrá jako film, na knize se mi líbí popisy postav tak ostatních detailů.
Kniha se mi osobně vůbec nelíbila přijde mi to jako náhodné shluky slov a pocitů ale to u poezie bývá.
Doporučuji maximálně tak milovníkům poezie.
Kniha je dobře napsána, každý s oblibou pro detektivní případy se mu kniha jistě bude zamlouvat. Ačkoliv tohle nejsou zrovna ty nejzajmavější případy, možná až na ten druhý.
Knihu rozhodně doporučuji každému koho baví příběhy Středozemě. Děj je obsáhlý a velmi dobře propracovaný, neměl bych nic k vytknutí.
Knihu bych doporučil každému osobně se mi velmi líbíla. Přestože nejsem odborník přes fyziku všechno bylo krásně popsané a vysvětlené.
Kniha je dobře sepsána. Líbí se mi jak na začátku Higgins poznává odkud kdo je a jak Lízu připraví na zkoušku. A zaujal mě celý průběh knihy a funkce všech postav v ději
V knize se vyskytuje nářečí. Kniha popisuje život na vesnici. Kniha se mi moc nelíbila, protože nářečí ztěžuje četbu.
Podle mě je kniha dobře napsaná, vzhledem k tomu že byla napsána za komunismu tak ho ta kniha ho propaguje. Vyskytují se zde vulgarismy a kniha je chvilkami zábavná.
Kniha byla dobře napsaná,ale nelíbilo se mi opakování některých událostí v ději (rozhovory o razítkách a Zdeničce a holubech pana přednosty)
Na knize se mi líbily dialogy mezi postavami, které jsou velice dobře propracované a mají nějaký význam, ale nelíbil se mi pohádkový děj příběhu Malého prince.