pam225 komentáře u knih
Upřímně řečeno, příběh se čte těžko, ale i tak se mi to líbilo. Příběh je o nenaplněné lásce a smutku. V té době to bylo přesně to, co jsem potřebovala. Aby jste si knihu užili musíte být ve správném rozpoložení.
Výborné osvětlení celého původu nemoci. Libilo se mi to. Pro fanoušky je tato kniha skvělý doplňující dílek báječné trilogie ! Ráda jsem se vrátila do tohoto světa.
Úžasné! Přečteno během pár dní. Nemám jedinou výtku. Víc takových knih prosím!
Druhý díl se mi četl o trochu líp, než ten první. Bylo to jiné, než jsem očekávala, ale bylo to příjemné překvapení. Skvělý spisovatel. Konec potěšil.
Dobrá a velmi čtivá knížka. Děj je po celou dobu celkem zajímavý a nutí číst dál. Konec uspokojivý a překvapivý, jen mohl být více propracovaný a více rozvinutý.
Neuvěřitelně návykové, těším se na další díl!
Moc se mi líbí přátelství Willa a Jema. Jde opravdu vidět, že Herondalovým se prostě nedá odolat.
Druhý díl mě bavil. Plný akčních scén, díky kterým je kniha živější. Nechybí sarkasmus, autor rozhodně nešetří sprostymi slovy.
Těším se na další neuvěřitelné dobrodružství Šedého může!
Knížka která zanechává spoustu emocí. Napětí, znechucení, oddanost. Kniha se četla sama. Už se těším, až si od autorky přečtu něco dalšího.
Na konci jsem byla pyšná na Claire. Věděla jsem, že je toho v ní víc.
Detektivka to rozhodně není, označení je tedy přinejmenším směšný. Irský humor a prostředí bylo fajn, byl to hlavní důvod, proč jsem po knížce sáhla. Přesto další díly číst nebudu, ale Jackovi držím palce.
První čtení mi moc nesedělo, možná jsem ještě nebyla na tuto knihu připravená. Vrátím se k ní.
Kniha byla skvělá, dobře se četla. Nerada čtu velké romance, ale tady mi to nevadilo, vše ladilo a smutný konec se mi líbil.
Konec série. Nemohla jsem se dočkat, až začnu číst. Na konci jsem brečela. Rozhodně jsem nečetla naposledy. Celá série byla skvělá, rozhodně doporučuji
Skvělá kniha, miluju celou tuhle sérii a rada se k ní vracím. První díl mi přináší nostalgii. Přečteno několikrát. Srdcovka.
Naprosto skvělé! Díky této knize jsem si Harlana Cobena oblíbila. Nebyla to moje první kniha od něho (a ani poslední), ale nejvíce se mi líbila. Opravdu mě mrzí, že není přeložena celá série s Myronem.
Celá knížka má takovou zvláštní atmosféru, která se mi pravděpodobně líbila ze všeho nejvíc. Konec teda nebyl překvapivý, ale i tak se četlo dobře.
(SPOILER) Mám tuto sérii ráda, přináší mi příjemný nostalgický pocit. Jen bych víc ocenila scény s Jacem a Alecem, jejich Parabatai bond si zasluhuje více pozornosti.
Alec necítil, co je s Jacem?
Četla jsem po druhé a je pravda, že první čtení bylo před několika lety. Kniha je pro děti, takže nic velkolepé tu nehledejte. Kniha se čte rychle, snadno. Nejvíce se mi líbil nostalgický pocit. Je to skvělá oddechovka. Ráda se vracím do světa Shadowhunters.
Dobré čtení, stejně jako ostatní i já jsem čekala trochu víc.
Kniha se mi moc líbila. Spisovatelka má skvělý styl psaní. Téma mě moc zaujalo, top.