Pamima komentáře u knih
Souhlasím se všemi komentáři, které tuto knihu chválí a přidávám se k nim.
Během čtení jsem zažila smutek, radost, pochopení, ale i mnoho jiných pocitů. Hluboký příběh se mi navždy vryl do paměti.
Dobře čtená oddychová knížka. I přesto, že byla od českého autora, se mi líbila. Akorát jsem si ze začátku nemohla zvyknou na klasická česká jména, jako je třeba Hynek.
Konečně jsem se odhodlala začít číst celou sérii. Na knihu jsem vždy slyšela jen samou chválu, a tak jsem si to chtěla potvrdit. A musím říct, že všechny ohlasy byly pravdivé. I když v prvním dílu sice víme, jak to dopadne, tak mě tato skutečnost od čtení neodradila. Už se těším na Elitu :D
Pokud hledáte nějakou klasickou dívčí romanťárnu, která vás nezklame, tak myslím, že toto je stoprocentní jistota. Mně samotné se kniha líbila. Hlavně prostředí, v němž se příběh odehrával. Těším se, až si přečtu příběh s Justinem a Peyton. :D
Tato knížka byla jednou z těch, které jsem měla na seznamu povinné četby. Myslela jsem, že to zase bude nudný a nezajímavý příběh, který budu číst kdovíjak dlouho. Ale opak byl pravdou. Příběh mě vtáhnul do svého děje a já se nemohla odtrhnout. A ten konec? Nic víc zamotanějšího a překvapivějšího jsem ještě nečetla :D Pokud máte rádi dobře zpracované komedie, určitě doporučuji přečíst.
Knížku jsme si přečetla hlavně kvůli povinné četbě. Ale i přesto mě ze začátku její tloušťka neodradila. Později jsem ale zjistila, že styl, kterým je psána mi nevyhovuje. Častá dlouhá souvětí mi občas nedávala smysl. A tak jsem musela odstavec číst i třikrát. Myslím si však, že to bylo způsobeno slovy a slovními spojeními, která se dnes už nepoužívají. Třeba se ke knize v budoucnu vratím, můj názor se změní a já tak budu moct dát vyšší ohodnocení.
Knihu četla má mladší sestra, a tak jsem si přečetla také. Určitě krásné čtení nejen pro mladé zvídavé děti. Děj ubíhal plynule stejně jako přečtené stránky.
Opět nádhera, díl bez jediného místa, kdy by se nic nedělo a kdy zase nelítala Hanka v nějakém průšvihu. Doporučuji přečíst celou sérii všem milovníkům promyšleného fantasy světa.
Knížka se četla dobře. Chvílemi mě donutila i k záchvatu smíchu. Pokud hledáte oddychovou literaturu, jste tu správně.
Celá knížka se mi moc líbila, a tak se ani nedivím, že jsem ji celou přečetla za dva dny. Mrzí mě, že u sebe nemám druhý díl, protože díky tomu konci potřebuju nutně druhý díl z této série. Skvělá knížka na letní prázdniny
Knížku jsem přečetla už před delší dobou. Ze začátku, když jsem ji začínala číst, mi chvíli trvalo, než jsem přišla na chuť spisovatelovu stylu psaní. Na rozdíl od románu Hvězdy nám nepřály, mi přečtené stránky ubíhaly velmi pomaleji, a tak bylo toto jeho dílo mojí asi nejdéle čtenou knihou vůbec. I když mi matematika nikdy nevadila, bylo pro mě občas těžké pochopit některé z Colinových úvah.
Trochu mě to zklamalo, a tak dávám pouze dvě hvězdičky. Neodradilo mě to ale od čtení dalších skvostů z Greenovy dílny.
Přemýšlím jak tuto knihu popsat. Sice se určitým způsobem jedná o nějakou typickou teen romanci, ale je v ní i něco víc. Jak obálka říká, je tato kniha určena fanouškům dvou knih, které mají samy o sobě dost známý příběh. Proto jsem celou dobu čekala, kdy se něco stane. A upřímně? Dost mě to překvapilo, když to pak přišlo. Nečekala jsem, že to bude tak nešťastné a smutné. Pokud budete mít někdy náladu odpočinout si od klasických happy endů, nebude tato knížka špatnou volbou.
Celá tato série je velmi zdařilá a povedená. Všechny tři díly jsem přečetla jedním dechem a nechce se mi věřit, že už je konec. Líbí se neukončené závěry. Každý si vymyslí, co se mu líbí. Jedině doporučuji, ačkoliv pravděpodobně nejsem věkem spádová kategorie čtenářů.
Toto dílo pro mě bylo překvapením. Poprvé jsem ho četla někdy v 6. třídě. V té době, jsem většinu věcí nechápala. Hlavně obrazná pojmenování, ale i poezii celkově. Nebylo to pro mě to pravé ořechové. Nyní jsem však až na pár výjimek rozuměla všemu. Moc se mi líbilo přírodní prostředí. Další věcí, kterou musím Erbenovi pochválit, je dobrá fantazie. Zpracovat více než deset básní a balad na podobné téma vztahu matky a dcery je obdivuhodné. Pravděpodobně jsem toto dílo nečetla naposledy.
Krásná knížka, plná zajímavých povídek. Moc se mi líbila a připomněla mi nádhernou atmosféru Vánoc... Pokud máte jako já rádi nenáročné příběhy se šťastným koncem, toto je sázka na jistotu.
Oddechová knížka s neotřelou zápletkou. Ačkoli je to druhý díl, nebyl o nic horší než první. Třetí díl ale číst nebudu, toto zakončení mi přijde tak akorát. Za mě kniha, která nijak extra nepřekvapí, ale ani neurazí.
Konečně jsem se dostala příležitost k tomu, si tuto snad nejznámější ze Shakespearových tragédii přečíst. A nezklamala
Knížka se mi moc líbila. Nádherné prostředí malinkého městečka, mě stejně jako samotný příběh očarovalo. Další věcí, kterou musím ještě pochválit je okouzlující obálka, která mně více přiblížila samotné místo děje. Určitě doporučuji tuto knížku přibalit s sebou na letní dovolenou.
Kniha se mi líbila nejvíc z celé trilogie. Super čtení na letní prázdniny.