PaníUč komentáře u knih
Neuvěřitelné, co dokázal takto řekněme krátký příběh s mými emocemi. A to je co říct, protože se osobně nepovažuji za takzvanou ,,plačku''. Skvělé to bylo.
Tento příběh mě obklopil nejen vánoční atmosférou, ale i láskou. A já si čtení velice užila. Proto hodnotím plným počtem hvězdiček.
Skvělý díl, musím říct, že mě bavil víc, než Kavárna v Kodani.
Krásné, už jen kvůli Skotsku, které sama celkem dobře znám a zbožňuju. Hvězdička dolů za málo romantiky. :))
Ubírám jednu hvězdičku, protože známější díla autorky se mi líbí víc.
Řekla bych, že tento díl je jeden z nejlepších. Přečetla jsem za den.
Úžasná kniha. Zrovna čtu druhý díl a ten se čte možná ještě lépe. Cornwall jsme navštívili letos v létě, nejkrásnější dovolená v mém dosavadním životě. O to víc příběh prožívám. ????
Tuto knihu bohužel hodnotím jako 'rychlokvašku'. Není o co stát. :(
S upřímností můžu říct, že jsem tuhle knihu přečetla za jeden den a řadím ji mezi tři nejlepší knihy v mé knihovně. Nemůžu se dočkat, až v červenci Inverness a Culloden navštívím.
Druhý díl - snad ještě krásnější. Jsem si i poplakala. :D Od seriálu se taky nemůžu odtrhnout.
Mám dilema. Nevím, jestli je nejlepší díl ze všech šesti dílů tento nebo ten uplne první. Bomba!
Skvělá, sice ne tak, jako první dva díly, ze začátku se děj poněkud táhl. Proto o hvězdičku méně.
Knihu zrovna čtu. Ačkoli mám Alžbětu Bavorskou velmi ráda a pár knih jsem o ní četla, tuto budu dočítat obtížně. Nesedí mi zpracování, prolínání úryvků od jiných autorů. Styl psaní mě u knihy neudrží.
Úžasná kniha. Prolínají se v ní životy jak Anny Boleynové, tak její dcery Alžběty I. Pokud britská historie patří mezi vaše oblíbené okruhy, vřele doporučuji. Oko nezůstane suché. ????
Prima kniha, oddechová. Nejsem ale velký fanda těchto řekněme sci-fi žánrů.
Moc hezky psané. Vžila jsem se do pocitů autorky, protože stejně jak ona mám v oblibě cestování.
Skvělá kniha, podle které se hodně řídím. Skvěle zpracovaná.