papajapa

První část knihy, kde na můj vkus všichni hodně rychle vystudovali, mě ještě docela bavila, ale celou dobu jsem si říkala, co má ten Quentin pořád s tou Fillorií. Druhá část mi připomínala věk "zlaté mládeže", kde je povoleno vše a nic je to nestojí. Neřízené večírky, drogy, alkohol, sex, ... No a následně jsme se ocitli (už několikrát zmíněné) Narnii.
Oproti uvedeným srovnáním s HP, Narníí atd. oceňuji, že vše ne vždy dopadne dobře.

Precteno. Za sebe musim rict, ze kniha splnila ma ocekavani. Nejvetsi šmrcn dodalo stridani vypraveni podle postav. Nektere pasaze byly predvidatelne, u jinych jsem si nebyla jista co je pradva/lez a kdo je padouch/hrdina.

Po precteni prvniho dilu jsem byla nadsena. Hned si pujcila druhy dil a musim rict, ze jsem trochu zklamana. Nektere casti mi prisly zmatene a neprehledne. Od knihy jsem cekala vic.

Jedna z nejlepších knih, které jsem kdy četla. Příběh mě udržel v napětí po celou dobu čtení. Několikrát jsem měnila podezřelé a skoro do poslední chvíle jsem čekala co z toho bude. Jako velké plus vidím, že kniha není zdlouhavá a zahlcená zbytečnými podzápletkami.

První díl se mi líbil víc, ale i tahle kniha měla své kouzlo. Děj se odehrává v přítomnosti což je změna, nicméně poutavý děj, který čtenáře rozhodně nepustí.

Zacatek knihy se mi i docela libil, ale tak od pulky jsem se do cteni musela az nutit, abych knihu vubec docetla. Jedine plus vidim v propletajicich osudech hlavnich postav. Mozna, kdyby mi bylo vic let tak bych mela jiny nazor. Kazdopadne postava Adelky me rozcilovala. Proc ji stale oznacovali za Adelku, kdyz to uz byla dospela zena a ne dite?

Kniha se mi celkem libila. Po precteni Sirotcince me zajimalo pokracovani, ktere mi chvilemi prislo nezajimave a nastavovane. Kazdopadne urcite si prectu dalsi dil jelikoz me zajima jak to dopadne. Co musim pochvalit je zajimavy napad na dej. Na tohle tema jsem knihu jeste necetla.

Má druhá kniha od Johna Greena a příjemné čtení. Určitě si od něj přečtu další.

Námětově velmi povedené. Přeskakující časová linie mi nevadila jen ten konec. Nůž proti židli s tímto výsledkem?

Myslím, ze velmi podařené. Knihy jsem četla už před nějakou dobou a hned se mi vybavily. Ilustrace opravdu přesné.

Tohle asi nebude čtení pro mě. Ne, ze by mě toto téma nebavilo, ale ze bych to měla číst jen ve dne a za každým rohem “vidět duchy, to rozhodne ne. Už jsem četla Chraň nás od všeho zlého a podobně i zde je nabádání k víře. Psáno spíše formou informativní než vyprávění. Další knihy číst nebudu.

Od Kinga jsem četla poměrně dost knížek a bohužel tato za me nejslabší. Souhlasim s komentarem níže.

Krátká a ctiva kniha k vypití jedné kávy.

Do knihy jsem se musela několikrát nutit a premyslela jestli neodlozim. Námět nebyl špatný, ale dal se využít lépe. Divná kniha.

Nektere storky vtipne, ale asi to muj salek kavy nebude...

Od knihy jsem nic moc neocekavala, ale pani, byla to jizda. Pro me uplne novy a neprobadany svet hackeru a vseho kolem nich me zaujal. Ale jedna * prece jen pujde dolu. Nevim jestli to bylo prekladem, ale kdyz v jednom odstavci 3x veta zacina stejnym Chance a neustale se opakujici mlaskani sd vsech postav me dohanelo k silenstvi.

Prvni povidky byly trochu morbidni, ale jinak jo, prijemna oddechovka.

Knihu jsem si pujcila aniz bych o ni neco vedela (spis kvuli autorovi) a kdyz me odveleli do detskeho oddeleni, docela jsem koukala. Jako pohadka pro deti asi dobre, ale dospeleho ctenare nenadchne.

Uz to nebyla takova pecka jako u Mrazka ci Krejcire. Kazdopadne take stoji za precteni.