Pehule komentáře u knih
Za poslední dobu je to nejlepší kniha jakou jsem četla!!! Téma sebevraždy je velmi umělecky zpracováno :) a konečně kniha,která končí !!! A život ostatních pokračuje jejich tempem a směrem...nicméně kdo třeba jen uvažuje, že jeho cesta by měla skončit...ať si knihu přečte. Opravdu doporučuji!
Za mě úžasná kniha. Příběh, do kterého hladce vplujete a neuvěřitelně pohltí. Při dialozích v knize jsem si přesně říkala: sakra co dělá ten chlap ? ! To nechceš mít doma. A další a další. Prostě miluju Petru Soukupovou a basta fidli :)
Kniha je... zvláštní. Pro mě osobně i poměrně reálná (což je velmi děsivé). Fyzický zle se mi dělalo při představě,že mě někdo odvede uprostřed noci a nechá samotné moje malé děti. Konec překvapil a trošku se mi ulevilo.
Stojí za přečtení byť je to trochu ,, jiná" Mornštajnová než je člověk zvyklý :)
Tento díl mi přišel, vzhledem k předchozím, poměrně mírumilovný. Ale ve výsledku se mi tato poloha autorky docela líbí.
Právě čtu a už mohu říct co mě irituje. Výrazy typu ok,sorry apod. Nemyslím si, že se takto za první republiky mluvilo byť mezi smetánkou... Tuto dobu mám spojenou s mnohem uhlazenějším vystupováním. Stylem psaní mi to připomíná dnešní dobu a trošku se bojím kdy někdo vytáhne z psaníčka Iphone:) jinak jsou postavy a děj vykresleny velmi věrohodně. Nebýt oněch výrazů, jsem spokojená:)
Prostě boží :) Velmi se mi líbil styl,kterým je kniha psaná. Finále naprosto famózní-jak žila a dopadla každá osoba z příběhu. Určitě stojí za přečtení!
Kniha se mi velmi líbila. Přeskakování do různých časových os mi nevadilo ba naopak. Jako celek to prostě dávalo smysl. Doporučuji:)
Krásný, silný příběh,který stojí za přečtení.