Pengi Pengi komentáře u knih

Vladimír Beneš: Mé cesty do hlubin mozku Vladimír Beneš: Mé cesty do hlubin mozku Martin Moravec

Posloucháno jako audio. skvělý interpret.
Jako 3. v pořadí od pana Moravce, Mareš s Heclem mě bavili více, ale to je tím oborem, ve kterém pracuje. I tady jsem se dozvěděla hodně zajímavosti, občas me to lehounce nudilo,

16.08.2023 4 z 5

David Hecl: Mluví k vám kapitán David Hecl: Mluví k vám kapitán Martin Moravec

Biografie me většinou nenadchnou, poslouchala jsem jako audio a bylo to naprosto bozi a těšila jsem se na každé další vyřčené slovo. Tolik zajímavosti, tolik informaci, tolik příjemného poslechu.

31.07.2023 5 z 5

Šikmý kostel Šikmý kostel Karin Lednická

Velmi ctive a pro me i velmi obohacující, nevěděla jsem z historie teto oblasti bohužel vůbec nic. Uz se těším na druhy a brzo snad i na treti dil, doufám si to udrži tuto laťku

24.07.2023 5 z 5

Josef Mareš - Moje případy z 1. oddělení Josef Mareš - Moje případy z 1. oddělení Martin Moravec

Skvela knizka. Sice je tam spousta společných věci se seriály, které člověk videl, ale i tak to bylo velmi prima poslouchani

19.07.2023 5 z 5

Vězeňkyně Vězeňkyně B. A. Paris (p)

Sice uplne nerealne, dost předvídatelný konec, ale i tak příjemné letní čtení na pláži

12.07.2023 3 z 5

Babička pozdravuje a omlouvá se Babička pozdravuje a omlouvá se Fredrik Backman

Velké zklamání. Muž jménem Ove byl super, látka nasazena velmi vysoko. Toto je neco úplně jiného a me to vůbec neoslovilo.

05.07.2023 3 z 5

Útěk na venkov Útěk na venkov Julie Caplin

Miluji utekl, ale tady bylo zklamání. Dej odpsypa jako vždy a čte se to dobře, jak je člověk zvykly. Ale co mi opravdu chybí je ten úžasný popis prostředí, kam je dej vždy zasazeny. Tady bohužel absence a je to moc Skoda.

30.05.2023 3 z 5

Talisman Talisman Stephen King

Kdybycch neposlouchala jako audio, ale měla bych to číst, tak bych se tím trápila asi hodně dlouho

17.05.2023 2 z 5

Percy Jackson a egyptští mágové Percy Jackson a egyptští mágové Rick Riordan

příjemný návrat k postavam a velmi rychly,spadny a příjemný příběh, teda 3 povídky.

25.04.2023 4 z 5

Historky z Tinderu Historky z Tinderu Lucie Macháčková

na stand-up by to byl jiny level. V písemné formě mě to bohužel moc neoslovilo

07.03.2023 2 z 5

Jedno obyčejný léto Jedno obyčejný léto Mariko Tamaki

Absolutně odpočinkové čtení a koukání.

02.03.2023 4 z 5

1984: grafický román 1984: grafický román George Orwell (p)

Nelehké čtení

01.03.2023 4 z 5

Vypravěčka Vypravěčka Jodi Picoult

Vyvrcholení jsem odhadla asi ve 2/3 knihy. Ale i tak to bylo zajímavé čtení.

15.01.2023 5 z 5

Dívky ze Šanghaje Dívky ze Šanghaje Lisa See

Opět nádherný pohled do tradic a života o kterém jsem neměla představu.

Hvězdička dolů je za ten konec.

02.01.2023 4 z 5

Neklidná krev Neklidná krev Robert Galbraith (p)

Hvězdy dolů jsou za ty nudné objemné pasáže o astrologii a věci kolem, které tam byly nadbytečné

14.10.2022 3 z 5

Ostrov žen moře Ostrov žen moře Lisa See

zaś krasne preaneseni do historie asijskeho statu o kterem jsem nemela ani paru ..

Lisa See nezklamala

07.09.2022 5 z 5

Ztracená naděje Ztracená naděje Colleen Hoover

Četla jsem ihned po prvním díle, coz byla tentokrat chyba, chtělo by to větší rozestup, aby si člověk jestte všechno skvěle nepamatoval, Ale to není rozhodne důvod, abych za to brala hvězdičku dolu .. .Skvely zážitek

15.08.2022 5 z 5

Nutné lži Nutné lži Diane Chamberlain

Téma které mě dostalo

09.08.2022 5 z 5

Prolhané městečko Prolhané městečko Diane Chamberlain

skvělý příběh, ac jsem od půlky cekala too rozuzleni, stejně to bylo zajimave se k němu pročíst. zatím její nej knizka, co jsem zatím četla

05.08.2022 4 z 5

Utajená sestra Utajená sestra Diane Chamberlain

Za me asi zklamání, od uplneho zacatku jsem přesně odhadla zápletku a výsledek a tak jsem jen celou knížku cekala, zda me neco překvapí, ale bohužel ne.

20.07.2022 2 z 5