pepe666 komentáře u knih
Poslechnuto jako audiokniha. Ok. Doporučuji. Na svou dobu revoluční, jsem rád, že jsem ji slyšel, ale podruhé až za dlouho.
Sakra-Bandita má čestné místo na našem WC. Je to ten druh, co si můžete otevřít na jakékoliv straně. Ideálně na velké. Přečtěte jeden odstaveček a meditujete až do velkého třesku. Velké Tao srdíčko.
Rozhodně raketový průlom v psychoterapii, který byl bohužel politiky zbytečně umlčen. Pokud čekáte veselé popisy halucinací, přečtěte si Fenomén psychedelie (proč ne). Tohle jde do hloubky. 20 let praxe. Můžeme být vděčni za to, že žijeme v zemi, kde taková kniha vůbec může vyjít. A taky, že přicházejí pokračovatelé, Tylš a spol. Vše je tak jak má být.
Držím palce ;)
Držím pulce ;)
Držím pilce ;)
Držím pelce ;)
Držím polce ;)
Rozhodně přínosná kniha ;)
Jó líbilo se mi to. Není to pro nikoho, kdo nemá děti a není to pro nikoho, kdo nemá rád černý humor. Nedá se to přečíst naráz. Vždy když už jsem si myslel, že je to pořád to samé dokola, tak mě rozesmál. Jako odpočinková četba, pár stránek před spaním, doporučuji.
Chudák Gibson - tato kniha je známá tím, že se jedná o vůbec nejhorší "PŘEKLAD" Gibsona a možná knížky vůbec. Kéž by někdo znovu vydal po 20 letech tento poslední díl trilogie Sprawlu s novým překladem (jak už s stalo u prvních dvou dílů). I tak, ale jsem rád, že jsem přečetl celou trilogii. Gibsona prostě můžete buď milovat nebo nenávidět, nic mezi tím.