perpe2a komentáře u knih
No nebylo to špatné, tudíž ani dobré, čili průměrné. Malinko lepší, než první díl, ale i tak...neurazí, nenadchne.
Knihu jsem si vzala jako oddechovku. A toto očekávání splnila na jedničku. A navíc se mi hodně líbila. Životy kamarádek žijících v jednom bytě v New Yorku byly různorodé a bavily mě. Rozhodně stojí za přečtení.
přečetla jsem první knihu ze série a jsem nadšená. jasně do chrise cartera ještě kousek chybí, ale musím uznat, že je to napínavé, překvapivé a hezky čtivé. doporučuji všema deseti
Dočteno, bylo to milé, oddechové a psáno s humorem. Bavilo mě to, přestože podobné žánry opravdu nečtu.
Bohužel za mě je to průměrná, oddechová kniha. Čekala jsem malinko víc.
Úžasné, čtivé, napínavé...neodolám a vrhám se ihned na poslední, 5.díl.
Ještě o chloupek lepší, než první díl. Jsem nadšená, čte se rychle, má to spád. Hned se vrhám na třetí díl.
Nejdříve se mi to moc nezdálo, tak trochu podivný příběh...ale potom..ANO, doporučuji. Ten závěr byl výborný.
Kniha se mi líbila. Doporučuji. Krásné vztahové spletence a rasová otázka. Za mě ano.
Dávám 3 hvězdy jen proto, že Itálii miluju. Osudy žen mě nezaujaly, do toho hooodně motanice s vařením. Pro mě zklamání.
Moje první kniha od autorky. Za mě průměr, četlo se to dobře, ale je to spíše pro střední generaci, která už má něco odžito. Určitě zkusím i nějakou další knihu.
No tak mám rozporuplné pocity, na jedné straně je pravda, že to může potkat každého z nás, ale že by se ta hlavní hrdinka chovala jako psychopatická kráva...no nevím. A i ten konec...chjo za mě trochu škoda času, který jsem mohla věnovat jiné knize.
Nejlepší díl z celé série, moc se mi líbil. Lacey jsem si oblíbila a rozuzlení na konci bylo překvapivé. Rozhodně stojí za přečtení.
Kniha se mi moc líbila, rozhodně stojí za přečtení. Nebudete se u ní tolik smát jako u Malého pražského erotikonu, ale ty životní příběhy jsou tak reálné, že by to mohlo potkat i vás. Moc se mi líbil ten dvojí pohled na stejný život ze strany Veroniky a Jáchyma. Ano, toto je čtení dle mého gusta, doporučuji.
dočteno.... mám zvláštní pocity a přemýšlím o vztazích ... ve společnosti, o postavení člověka, který něco dělá jinak než většina... ano, toto je me poslání z knihy, líbila se mi
Kniha se četla poměrně dobře, i když děj byl smutný. Škoda, že konec nebyl více propracovaný, ale i tak knihu mohu doporučit.
Zklamání. Ze začátku se mi zdálo, že to by to mohlo být dobré, ale děj je plýtký, opakující se, je chaotický, občas se v něm ztrácíte....no za mě nee. Nápad dobrý, ale asi napsáno horkou jehlou, chtělo by to víc propracovat.