Peršanka Peršanka komentáře u knih

Nástroje temnoty Nástroje temnoty Imogen Robertson

Nevím, jestli to dočtu. Je to jako oživovat Dickense a neznat jeho krevní skupinu. Prostě vznešeně se tvářící blábolení.

16.12.2018 1 z 5

Prostá pravda Prostá pravda Jodi Picoult

Ale jo, i když trochu kýč.

06.11.2018 4 z 5

Umírající detektiv Umírající detektiv Leif G. W. Persson

Napínavé, uměřené, trochu smutné.

14.10.2018 5 z 5

Skrytá těla Skrytá těla Caroline Kepnes

Vlastně se to četlo dobře, ale líčení bylo čím dál podrobnější, ironie pichlavější, nápady nebezpečnější. Jen ten děj vymizel. Jako když si dáte k večeři polívku z pytlíku na sucho. Tak mě v půlce přešla chuť.

27.08.2018 2 z 5

Puf a Muf Puf a Muf Nataša Tanská

Tohle nikdy nezestárne. Nejlepší čítanka pro začátečníky.

01.08.2018 5 z 5

Oscar Wilde & vraždy za svitu svíček Oscar Wilde & vraždy za svitu svíček Gyles Daubeney Brandreth

Celkem vkusné retro. Lehký humor, poučení, pomalé tempo. Tak akorát, když je venku pětatřicet ve stínu.

31.07.2018 4 z 5

Zlatá oběť Zlatá oběť John Sandford (p)

Z Lucase Davenporta je komiksový hrdina, což mě mrzí :(

09.07.2018 2 z 5

Suvenýr Suvenýr Tess Gerritsen

Já nějak nevím... bylo to jako rozmotávat klubko, ale pozpátku. Nebo jako párání svetru, pořád tahám, děj trochu klikatě pokračuje a najednou finální skrumáž, chuchvalec, konec.

28.06.2018 3 z 5

Oblékni se pro smrt Oblékni se pro smrt Alan Bradley

Parádní zábava s trochou poučení o jedech, humorem a výbušným závěrem. Moc milé :))

25.06.2018 5 z 5

Medová past Medová past Unni Lindell

Dočetla jsem, ale ta mlhavost a náznaky a taky zbytečné psycho-rozhovory mezi hlavním vyšetřovatelem a nově příchozí členkou týmu mě dost rozčilovaly.

16.06.2018 3 z 5

A včely se vyrojily A včely se vyrojily Ondřej Neff

Naprosto praštěné vyprávění, veliká legrace a nadsázka.

18.11.2017 5 z 5

Ďábel Ďábel Donald Ray Pollock

Kromě úvodní kapitoly není co číst.

08.11.2017 ztráta času

Anna zachraňuje svět Anna zachraňuje svět Michaela Štěchová

Tedy- připadám si jako svoje vlastní přísná češtinářka, která dokázala najít mouchy i na tom nejlepším slohu. Jenže z téhle milé knížky mi občas nějaká vlétla do oka. Tak sorry, jen 4 *.

03.11.2017 4 z 5

Bezpečné místo Bezpečné místo Caroline Graham

Jen málo mrtvých, ale napínavé, vkusné a vtipné.

06.09.2017 5 z 5

Zločin u kostela Zločin u kostela Mel Starr

Pořád solidní, ale trochu zmatené a zdlouhavé. Hlavní postava se někdy chová až hloupě. Předchozí díl mě bavil víc.

16.08.2017 4 z 5

Zázrak Zázrak Emma Donoghue

Kniha plná fanatiků, reálií z irského venkova v půlce 19. století, pokřivených vztahů, podmáčené krajiny, ignorance, chudoby... vlastně docela hnusné čtení. Ale napínavé. Br!

21.07.2017 5 z 5

Střepy Střepy Michael Robotham

Opět kvalita.

16.07.2017 5 z 5

Konec hlídky Konec hlídky Stephen King

Pořád dobrý King, ale některé momenty zbytečné - Holly leze Hodgesovi do počítače a k tomu zmínka, že zmáčkla libovolnou klávesu, aby oživila monitor..? Pačemu? No ale zas ta jízlivost, když se Brady vemlouvá do mysli přetloustlé žroutky, to mě fakt bavilo. Je to chlap upřímnej...:)

10.06.2017 3 z 5

Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Čekala jsem úplně jinou ligu :(

15.02.2017 ztráta času

Než bys do tří napočítal Než bys do tří napočítal Janet Evanovich

Moje první od Evanovich, po dlouhé době zas něco pozitivního. A přede mnou báječný daleký obzor zaplněný dalšími jejími díly. Neboť - když je co číst, život je veselejší...

11.02.2017 5 z 5