Pet007 komentáře u knih
Tentokrát se děj táhl a táhl a nemohl mne vtáhnout, do konce jsem ale vydržela.
Jak bylo prezentováno, začátek je rozvláčnější, ale konec samozřejmě super. Helena už má konečně dítě a tak se Falco stal otcem. Už se těším na další knihu, zítra si pro ni dojdu do knihovny.
Knížka se mi líbila, i když se odehrává v době, která se od nás, čím dál tím více vzdaluje.
Už je to samozřejmě delší dobu, co jsem knihu přečetla, nevím, jestli se k ní ještě někdy vrátím, určitě knihy se prostě čtou jen v určitém věku a pak když se k nim v dospělosti vrátíme, jsme zklamáni. Dobrodružství už se nám nezdá tak dobrodružné, hrdinové až přehnaně hrdinští. Říká se, že ve stáří se vracíme k dětství...Třeba si nakonec knihu přečtu znovu.
Dobrá kniha. Bratrské soupeření mezi Václavem a Zikmundem, člověk měl zkreslené představy z dějepisu, kdy byl Zikmund ten naprosto záporný i díky husitským válkám, ale vše je mnohem složitější...
Kniha se mi líbila, i když jsem čekala něco úplně jiného, na co jsem od autorky zvyklá.
Moc jsem se na knihu těšila, ale byla trošku zdlouhavá.
Další z knih, které byly pro zakoupeny jako oddechovka pro manželku. Hrdinkou je žena, to mám ráda. Je tam dobrodružství a dost zajímavého z části světa, kterou nejspíš nikdy nenavštívím.
Knihu jsem chtěla zakoupit jako dárek, ale název mi přišel trochu depresivní, i když pravdivý. Proto jsem si ji pouze vypůjčila a přečetla jedním dechem.
Knihu mi doporučil kamarád, tak jsem od ní čekala více. Možná je to tím, že já jsem žena a on muž:) Začátek mne nechytl, ale ke konci to už mělo spád.
První polovina knihy se mi nelíbila, váhala jsem, zda stojí za to ji dočíst. Naštěstí jsem vytrvala, druhá polovina mne bavila. Ženský historický román.
Dárek k narozeninám, který mne moc potěšil. Moji staří přátelé mne nezklamali
Ze začátku jsem se do knihy moc nezakousla. Pak už to bylo milé setkání se starými známými.
Dobré odreagování po včerejším shlédnutí filmu Sněhulák. Romantické počteníčko pro ženy.
Krátké příběhy jako ze života, mnohé z nás se v nich najdeme.
Celkem to ušlo. Nápad skvělý. Ale takové stručnější. Na druhou stranu to pak lze zmáknout za večer. Což je výhoda.
Příběh muže, kterého manželka ponechá doma zdánlivě samotného. Kniha má sedm kapitol a každá má své specifické heslo. Tak třeba hned ta první: "Usmívej se, zítra bude hůř!" (Murphy)