petula22

Moje prvotina od autorky. Velmi čtivě popsaný příběh, rozdělený do kapitol, které jsou vyprávěné očima jednotlivých postav. Byť ma kniha téměř 600 stran, děj rychle utíká a najednou jste na konci. Skvělá knížka.

A mě se to líbilo, pěkně zpracované, stránky ubihaly jedna za druhou. Zajímavý námět.

Další skvělá knížka od autorky. Čtivá, napínavá a ten závěr?! No pecka!!!

Odkládám, jsem v polovině a nebaví mě to.. Je tam přehršle odborností, virologie. Nedokázala jsem vůbec udržet myšlenku.

Krásně napsaný příběh Marie na sklonku padesátky. Knihy pana Hájíčka čtu velmi ráda, jsou takové lidově obyčejné, zkrátka ze života. Těším se na další počin od autora.

Další vydařený díl! Postavy Luca a Avy mě dost baví. Vraha jsem odhalila hned zkraje, ale na čtivosti to neubralo. Už se těším na další díl, jak to dopadne mezi Lucem a Avou.

Kdyby to šlo, dám i 6 hvězd. Neskutečně strhující psycho thriller, od kterého se nedá odtrhnout. Ufff... Skvěle napsané, napínavé, zdrcující...

Zdařilé zakončení celé série. Nejvíc mě nadchl první díl - Smrtka, Nimbus mě tolik neoslovil, ale Zvon to zase vytáhl.

Trochu pomalejší rozjezd, ale pak se to rozjede a knížku neodložíte. Příběh je skvělé poskládaný. Bavila mě postava Joye, která je správně ztřeštěná. Výjimečně se mi podařilo odhalit vraha dříve, než na posledních stránkách :-)

Mrazivé, děsivé, neodložitelné. Ta tři slova vystihují knihu úplně dokonale. Další skvělá kniha od autorky.

Skvělá detektivka! Stránky utíkaly jedna za druhou, těším se na další příběh.

Martina Goffu jsem objevila zde na databázi knih... moje první knížka od autora a musím říct, že mě bavila od prvních stránek. Čtivá detektiva, rozhodně budu v sérii pokračovat.

Jako pro děti a mládež? Jasně, fantasy... Ale i mě občas zatrnulo, jak kruté to chvílemi bylo. Každopádně knížka má zajímavý námět a četla se sama.

Jedna z nejlepších knih... autorka bravurně zakomponovala problémy českého pohraničí do románové podoby. Těším se na třetí díl, jen doufám, že bude brzy, velmi brzy!!!

Fajn jednohubka na nedělní odpoledne. Styl pana Hájíčka mě baví, jeho knížky jsou ze života, pro mě lidské.

Myslím si, že pan Šlachta byl člověk na správném místě. Při čtení knihy mi až běhal mráz po zádech ze skutečností a popsaných událostí. Je nesmírná škoda, že takovýto člověk, který své práci obětoval vše a žil jen de facto pro ni, ji nakonec musel opustit. Raději asi nevědět, co vše se odehrává za oponou.

Moje první a určitě ne poslední kniha od autorky. Velmi čtivě popsané události posledního roku druhé světové války. Krásný, dojemný i smutný příběh. Vřele doporučuji!!

Další vydařená knížka ze série. Dost postav, zamotanější děj, skvěle propracované. Těším se na další pokračování.

Téma různých skupin, sekt a společenství mě vždy lákalo. Tato kniha skvěle popisuje úžasný vstup - začátek, průběh - způsob života v komunitě a i závěr - vystřízlivění. Za mě skvěle napsané, líbily se mi i vsuvky z minulosti.

Nějak mi uniklo, že děj je z blízké budoucnosti, žánr sci-fi nevyhledávám. Každopádně knížka je zdařilá, děj napínavý, poměrně dobrá orientace všech účinkujících. Malé výtky by se asi našly, ale mě to bavilo.