Peťulka3 Peťulka3 komentáře u knih

Dvůr trnů a růží Dvůr trnů a růží Sarah J. Maas

Paráda. Miluju tyhle knihy, kde se člověk absolutně ztratí v příběhu.

17.07.2024 5 z 5

Ledová kolébka Ledová kolébka James Rollins (p)

Napínavé od začátku do konce. V mém případě nechyběly ani slzy. Těším se na další díl. Snad bude dřív než za dva roky.

10.07.2024 5 z 5

Noční dům Noční dům Jo Nesbø

Ve výsledku to nebylo vůbec špatné. Četlo se to dobře, nutilo mě to stále pokračovat, abych zjistila, jak to dopadne. Ale souhlasím s některými komentáři tady,že to bylo opravdu hodně zmatečné.

24.06.2024 4 z 5

Jizvy plné beznaděje Jizvy plné beznaděje Stefan Ahnhem

Není to to,na co jsme u něj zvyklí, ale mně se to líbilo. Byla to taková rychlá oddechovka.

23.06.2024 5 z 5

Říše bouří Říše bouří Sarah J. Maas

To byla zase jízda. Druhou polovinu knihy jsem přečetla jedním dechem. Je skvělý pozorovat, jak se každá postava vyvíjí.

05.06.2024 5 z 5

Poslední oběť Poslední oběť Riley Sager (p)

Tak tady byl v podstatě jeden zvrat za druhým. A i když to mělo náznak "duchařiny", tak mi to v příběhu nijak nevadilo.

25.01.2024 5 z 5

Poslední, kdo zůstal Poslední, kdo zůstal Riley Sager (p)

Půlku knihy jsem měla husí kůži. Dokonale napsané. Rozuzlení geniální.

06.01.2024 5 z 5

Tajemství Tajemství Anna Todd

I když spousta lidí odsuzuje, že je to pořád dokola to samé, tak mně se tyhle knihy líbí. Člověk se nechá unášet příběhem a nemusí nad ničím moc přemýšlet.

21.11.2023 5 z 5

Polibek Polibek Anna Todd

Tahle knížka se dá zařadit mezi ty hodně čtivé. Člověk je fakt zvědavý, co se bude díl dál. Ale Hardin je fakt hajzl. Nechápu, jak mu Tessa může pořád odpouštět. A není divu,že každá holka chce tak trošku mizeru. Protože nás všichni krmí příběhy, kde holka toho mizeru změní a budou spolu šťastní až do smrti.

29.10.2023 5 z 5

Alan Rickman: Deníky Alan Rickman: Deníky Alan Rickman

Mám z toho rozporuplné pocity. Hodně jmen,hodně cestování,hodně práce. Ale vždycky ho budu obdivovat ve Smrtonosné pasti,Robinu Hoodovi a samozřejmě v Harry Poterrovi.

25.07.2023 4 z 5

Dívka v pavoučí síti Dívka v pavoučí síti David Lagercrantz

Začátek trošku zdlouhavý, ale pak se to rozjelo a četlo se to dobře. Jsem zvědavá na další díl.

10.07.2023 5 z 5

Nikdo neví, že jsi tady Nikdo neví, že jsi tady Nicoletta Giampietro

Musím souhlasit s některými názory,že začátek byl trošku zdlouhavější. To ale nemění nic na to,že dávám všechny hvězdičky,neboť zbytek knihy byl naprosto skvělý. Dojemný,srdceryvný příběh zasazený do doby, která se bohužel opravdu odehrála.

09.06.2023 5 z 5

Drahá ženo Drahá ženo Kimberly Belle

Na konci knihy přišlo: "Cože? To si děláš srandu". Fakt mě to vůbec nenapadlo.

15.01.2023 5 z 5

Prohřešek Prohřešek Brandi Reeds

Tak tohle byla opravdu paráda. Celou knihu jsem s napětím očekávala, jak to vlastně tedy je. Super napínavé čtení.

02.01.2023 5 z 5

Poslední dívka Poslední dívka Riley Sager (p)

Celou knihu jsem čekala, kdy se konečně dozvím, jak to vlastně bylo. V průběhu jsem podezřívala několik osob,ale tahle mě teda vůbec nenapadla. Užila jsem si knížku od začátku až do konce.

12.12.2022 5 z 5

Ukradená známka Ukradená známka Bram Klein

Ač takové knihy nečtu, tak se mi to moc líbilo.

09.10.2022 5 z 5

Ať se rozhodneš jakkoli Ať se rozhodneš jakkoli Jakub Szamałek

Musím říct, že mě to mile překvapilo. Zase úplně jiný "svět". Dost děsivý svět, ve kterém vlastně žijeme. Těším se na další díl.

05.10.2022 5 z 5

Koruna věčného soumraku Koruna věčného soumraku James Rollins (p)

Tak tohle byla jízda! V některých částech jsem řvala jak želva, takže děj si člověka opravdu získá. Už aby byl další díl.

25.09.2022 5 z 5

Čas čarodějnic Čas čarodějnic Deborah Harkness

Krásné připomenutí seriálu. Moc se mi kniha líbila. Doplnila detaily,které se do seriálu nevešly.

06.07.2022 5 z 5

Železné puto Železné puto Cassandra Clare (p)

Hrozně se mi líbí svět stínů. Takže knížka suprová. Občas jsem si rvala vlasy, jak jsem postavám chtěla vynadat, co to vyvádějí. Doufám, že další díl bude co nejdříve.

26.06.2022 5 z 5