petulkapeta komentáře u knih
Příběh, ktery neni typicky o lásce holky a kluka i když ten je tam take, ale pro me malo. Jde o dve sestry dvojčata a o jejich vztah,ale hodně se mi libili narážky na jine knihy nebo filmy.
Schrnula bych to jako Rodinné drama. Taková saga rodu Cavanaghových. Z chudoby se z nich stal někdo hlavně teda z Briony. Kniha je v podstate od detstvi Briony az po velmi pokročilé stáří, udalo se tam toho hodně, některé výrazy a chování...no nic pro mě...ale taková byla doba
Ha že 535, me vydani 750!!!
Nechci, aby tenhle den skončil," hlesla jsem.
Ryan si mě k sobě pevně přitáhl. „Kdybych měl moc nastavit čas, zastavil bych ho a strávil tady s tebou zbytek věčnosti."
Moc krasna scifi pro mlade a tez me mrzi,ze pokracovani nevyslo.
,,A já muziku miluju nade všecko na světě... Myslím opravdovou muziku. Když slyším někoho skutečně talentovanýho, najednou zapomenu na všecko kolem... chápeš? Správnej song ve správnej čas tě může rozveselit, když ti je zrovna blbě, nebo tě naopak rozbrečet, i když je ti veselo. Hudba mě dojímá tak moc, že..." Odmlčí se a zatváří, jako by chtěl zvracet. „Páni, asi to vypadá, že se docela žeru, co?“
Pekny,letni pribeh i o tom jakou paseku dokáží udělat prohozene jmena..
(SPOILER) Zvedl mi bradu tak, abych se mu dívala do očí. ,,Ty jsi pro mě to nejúžasnější stvoření na světě, jediná o mně víš úplně všechno, jsi moje nejlepší kamarádka, s tebou můžu být sám sebou. Jsi moje láska. Moje druhá půlka a já celý roky doufal a přál si, abys to jednou cítila stejně, abych nebyl jen kamarád. Umím si představit svět bez každého, ale bez tebe to nejde. Miluju tě už celou věčnost, ale to neznamená, že si nemyslím, že si zasloužíš někoho lepšího, než jsem já."
Tomu říkám láska i když nedorozumění vzniká ze špatné komunikace,nebo proto že to spolu neproberou,ale prazdniny si užili a epilog za to davam velky palec nahoru. Krasny příběh.
Ale Theu to vůbec nevyvedlo z míry, když se před ní poprvé zakoktal. Nesnažila se dokončit jeho větu, nehleděla rozpačitě někam jinam. Jen počkala, až ta slova ze sebe dostane.
No v teto knize nejde jen o to jak se dat zpet se svou láskou dohromady. Jde tu i o přátelství a taky laski sesterskou,příběh jsem si zamilovala a bavila jsem se a občas měla i na krajicku. Vážně super čtivo.
„Co je?" zeptala se.
„Věděl jsem, že mluvíš s knihami. Jen jsem si neuvědomil, že tě poslouchají.“
„Dělají mnohem víc, než jen poslouchají.“
Tento příběh s magickou moci knih mě uchvatil. A ta trojka nebo parta,nevim jak je ted nazvat mi přirostla k srdci. Epilog byl úžasný a doufám, že pokračování u nas brzy vyjde...
„Pro lásku by mělo být v hlavě vždycky dost mista."
„Někdy se prostě musíš jen rozběhnout…“
Nádherný romantický příběh z prostředí kde bych se chtěla jednou taky ocitnout. Libila se mi dopisová linka a taky to jak jeden polibek vam změní život.
A přesto to musí udělat. Protože opačná situace by byla nesnesitelná. Možná ho nemá ráda, ale potřebovala ho způsobem, jaký ještě v životě s nikým nepocítila – potřebovala ho až v samotném jádru svého bytí. A zdálo se, že on to cítí stejně. Přinejmenším v tuhle chvíli. A to, že vás někdo potřebuje, byť jen na jediný okamžik, je mocné afrodisiakum. Nedokázala myslet na nic jiného.
A vite co,me se to libilo...
Povytáhl koutek rtů.,,Občas to nejlepší v životě začíná tím, že uděláš něco, co není moc chytrý. Jako když jsem se pokusil okrást tvýho tátu.“
Vyprskla jsem smíchy. To nebylo chytré a ty máš štěstí, že to skončilo ve tvůj prospěch."
„Máš pravdu." Sklonil hlavu a já jsem se napjala, protože mě napadlo, že se možná chystá udělat něco opravdu hloupého.
Moc se mi po všech bude stýkat mrzi mě ze u nas nevyšel příběh o druhem policistovi a Abby. No každopádně i když co se stalo Jillian bylo smutne,nakonec se s tim poprava skvěle a Brock mě bavil od začátku. A ne vůbec se tam nezjevil nahodou :D
Znamenalo to, že si přál, aby mezi námi bylo něco víc? Ovšem snažil se být můj kamarád, což zjevně nikdy dřív s žádnou holkou nezkusil. A co jsem cítila já? Mohla bych k němu cítit víc?
Zatímco mě pomalu hladil po zádech v uklidňujícím gestu, vnímala jsem, jak mi poskočilo srdce. Jo. Mohla bych... cítit víc.
Možná... možná tohle bylo ono. Možná se tahle přitažlivost a vzájemná chemie přemění v něco mnohem hlubšího. Možná že on je... ten jeden jediný.
Moc krasny i když i smutny příběh Nicka a Stefanii
„Zlato, já vím, jaké je se bát. Viděl jsem kamarády za mořem umírat. Vracím se
domů a každý den chodím do práce s tím, že vím, že to může být
naposledy. Myslím na svého bráchu, protože vím, že se setkává se
stejným svinstvem jako já. A bojím se, že ztratím tebe.“
Zalapala jsem po dechu. „Mě?“
„Jo, tebe. Tebe, Roxy. Někdo tě sakra pronásleduje. Jsem kvůli tobě podělanej strachy.“
Tento příběh místy hodně napínavý kvuli tomu co se dělo Roxy a místy tak romanticky, když zjistíte, že se ti dva milují už tak dlouho. Každopádně moc se mi libí když příběh pokračuje a ti s předchozích dílů se tu objeví :)
„Zlato, od prvního dne ti z každýho mýho signálu, každýho slova, každýho činu vůči
tobě musí být jasný, co pro mě znamenáš."
Myslím to vážně. Miluju tě. Miluju, jak přemýšlíš, i když je to občas strašně otravné, ale přesto roztomilé. Miluju, že existuje spousta věcí, které jsi ještě nezažila, a že je prožiješ se mnou. Že budu mít tu čest. Miluju tvou sílu a všechno, cos přežila. Miluju tvou kuráž a miluju, že připravuješ,děsný míchaný nápoje, ale nikdo si nestěžuje, protože jsi tak moc milá.“
Díl od dilu se mi to libi čim dal vic...a tak jak se tam objevili z minulych dilu jako parta na vylete super...
Vzadu v mysli jsem vnímala nejistotu – ne stejnou jako dřív, ale obavy o Jase a o mě – o nás. Neměli jsme žádné nálepky, žádné definice, co jeden pro druhého znamenáme, a já jsem zoufale po nějaké nálepce toužila. Chtěla jsem mít záruku, že s ním budu i zítra, že dostanu další polibek. A chtěla jsem daleko víc.
Tak tohle jsem nečekala některe zvraty v přiběhu super, po konci jsem se vratila k bonusovemu přiběhu z předchozi knihy co jsem četla (Duvěřuj mi). Tess byla nakonec nebojacna, a za to měla můj obdiv a i Jase se mnakonec rozhoupal
„Překvapení," prohlásil a mrkl na mě. „Musíš tu holku překvapit. Udělej něco, co nečeká.Vždycky udělej něco dobrého, co nečeká.“
Překvapit ji? Existovala spousta věcí, který bych mohl udělat a který by Koláčka překvapily, ale pochyboval jsem, že myslí něco takovýho. Ale když jsem tátovi popřál dobrou noc a zamířil ke schodišti, věděl jsem, co udělám.
A chtěl jsem to provést dokonale.
Dala jsem to hned po prvnim dile,teda krom bonusu,ktery si přečtu az po druhem :D Zajímal me totiz jeho pohled začerstva po prvním Nejlepší by podle mě bylo spojit ty dvě knihy dohromady
„Chci být s tebou od té chvíle, co jsi mě poprvé odmítla. Jenom jsem čekal, až to dojde i tobě." Usmál se. Takže, jestli do toho půjdeme, existuje pár základních pravidel.“
Čekal na mě?,,Pravidel?"
Přikývl a loupal si třetí vajíčko. Není jich tolik. Nesmíš se přede mnou uzavírat. Budeme spolu jen ty a já a nikdo jiný." Odmlčel se. Srdce mi v hrudi poskočilo. A nakonec, musíš pořád vypadat takhle sexy v mých tričkách."
Vybuchla jsem smíchy.,,Myslím, že to zvládnu.“
Nevěřím že by nekdo nechtěl Cama,to co pro Avery udělal bylo neskutečné super kluk...Avery neměla moc sebevědomí a kvůli minulosti malem přišla o budoucnost,ale jinak super holka...
,,Víš, Peaches, to já chci být tím, kdo tě bude libat Ochutnat každej centimetr tvý kůže. Slyšet tě stémat a nedovolit nikomu jinýmu, aby se tě dotýkal."
Maggie byla uzasna,vtipná fakt byla super.. a až Lucas sebral odvahu a byl konečně tim jakym měl byt tak ah nylo to super
„Nedělal jsem to kvůli vděčnosti. Řekl jsem ti, že bych to udělal, i kdybys mě pak nenáviděla. Chvíli mi trvalo, než mi došlo, že takhle má vypadat láska."
Tak nečekala jsem že to přečtu tak rychle a že mě to bude tak moc bavit. Kena jsem si zamilovala a chapu proč udělal co udělal no a s Temp,ach ty jejich rozhovory ty mě pobavily vždy...batmanovske narážky byly super
Temperance Ransomová nemá tušení, jak je nebezpečná. Každý chlap má slabinu, která by mohla vést k jeho zkáze. Já byl vždycky natolik chytrý, že jsem ji neměl. Dokud jsem nepoznal ji.
Měl bych ji proklínat, ovšem jediné, co chci, je, aby cítila stejnou bouři, která zuří ve mně. Chci, aby cítila tuhle závislost.
Kurňa. Chci si ji nechat.
A to bude poslední hřebík do mojí rakve.
Tak tento dil me bavil vic něž prvi a hlavně kvůli seznameni s Kanem...a konec..no nic hned jdu na další
Protože v téhle místnosti nemusím být sama sebou, zodpovědnou a spořádanou Temperance Ransomovou. Nemusím se bát, že udělám špatnou věc nebo něco zkazím. Tady to nemám na povel já, a to je opojný pocit.
Především proto, že příkazy vydává on.
Tak to nam ta jizda pěkně začíná, čte se to v podstatě samo a ano sex tam je,to bylo přece jasne? Ne? A uz se tesim az poznam prince bliz...