petym

Určitě plný počet hvězd. Příběh je nadčasový a pravdivý. Je to varování a ne návod jak se chovat.

První kniha od geniální Agathy. CH ,a je to mistrovské dílo. Dokonalá detektivka s pečlivě propracovaným příběhem. 5* každopádně.

Tak toto je naprosto strhující kniha a ten děj fantasticky napínavý a propracovaný. Zatím nejlepší kniha od autora a to je co říct protože každá je skvělá. Až přečtete nebudete nikomu věřit... Plný počet hvězd a tady je ještě 1 navíc.

Určitě stojí za to přečíst knihu. Strhující příběh od začátku až do konče. 5 hvězd to jistí.

Ani nejde jinak než 5 hvězd. Od začátku až do konce nesmírně napínavé. Žádné zbytečné kecy a pod...
Každou stránkou chcete vědět co bude dál a tak čtěte a čtěte až zjistíte, že už jste na konci a příběh končí. Detektiv R. Hunter je tvrdej chlap. Tak šup na další díl.

Další velmi čtivá kniha , která vás nenechá ani minutu přestat číst. Strhující řádění sériového vraha dokáže utnout jen jedna osoba. Ano správně - je to Robert Hunter a jeho všímavý pohled, kterému nic neunikne. Napínavé po celou dobu. Nejde jinak než 5 *

Myslel nejsem , že se mistru Foglarovi už nikdo nepřiblíží,ale tato kniha je opravdu zdařilá. Byl jsem rozhodnut dát 5 hvězd,ale bohužel ten konec. Mladý kluk dává moudrá úhlovému baronovi, že energii lze vyrábět pomocí větru,nebo slunce. Úplně jsem viděl aktivistku Gretu. Tak musím 4 hvězdy. Mistr Foglar je jen jeden.

Tak tady opět nejde jinak než 5 hvězd. Naprosto promyšlené. Třetí kniha od autora a pokaždé skvělé. Robert Hunter je tvrdej detektiv co Vás dostane.

První kniha od autora a nebylo to špatné. Ze začátku jedná akce ,pak dlouhé vyšetřování,ale ke konci se to pěkně rozjelo. Už se těším na další díl.

Jako pěkná detektivka,akorát škoda, že tak málo akce. Ale špatné to nebylo. 4*

Tak přečteno. Chtěl jsem posoudit se seriálem a serial je o dost lepší. V knize je toho dost osekano co v seriálu bylo a nebo je zde napsán příběh úplně jinak. Jinak hlášky sedí úplně přesně. V knize jsou super obrázky ze seriálu a vždy jsem se těšil až se k nim dočtu a pak stránky ubíhají jedna báseň. Kdo se chce i zasmat ať si knihu přečte. Jinak super.

Tak tohle je bomba. Takhle maji vypadat detektivky. Ani chvilka nudy,kdy se to u jiných detektivek-thrillerů nedá říct. Žádné zbytečné kecáni okolo ,jako např.u Jo Nesba (Syn,Sněhulák), kde se jen kecá a kecá a akce skoro žádná. Fandil jsem Kate a Patrickovi ,aby to mezi nima vydrželo. Doporučuji ,pět hvězdiček,neni o čem polemizovat.

Jednoznačně jedna z nejlepších knih od spisovatele. Na zíkladce jsem ji četl od doporučení spolužáka a nedávno opět jsem se k ní vrátil, neboť jsem tak trochu zapoměl o čem všem kniha byla. 5*

Je krásné se opět ocitnout v dětství s partou kluků co asi každý jako malý hledá a podnikat o prázdninách různá dobrodružství. Kluci měli štěstí, že dostali zahradu od tatínka obehnanou vysokými zdmi, kam nikdo neviděl. 4* zaslouženě.

První kniha od autora na doporučení a je napínavá od začátku až do konce. Nenechá vás to přestat číst. To co provádí svým panenkám je strašné. Jinak nemůžu, než 5*

Krásná kniha pro mladé čtenáře. Kéž bych četl více jako malý kluk. Líbilo se mi jak měl u tety svůj pokoj a tak se na něj těšil. Pana Adama vidím jako dědu z filmu Na samotě u lesa. 5*

Nemohu jinak než plný počet hvězd. Naprosto úžasná kniha. První jsem viděl seriál a potom jsem se vrhl na knihu abych srovnal a konstatuji, že obě je naprosto dokonale. Kniha je jako scénář k seriálu. Legendární hlášky Dr. Šfrosmajera jsou nesmrtelné. Krásná oddychovka, která nezklame.

Tak tohle byla naprostá špička. Tři díly jsem koupil v levnych knihách za 40 korun a už se těším na další díl. Hunter je spravnej chlap.

No žádná sláva. Ten sněhulák toho moc nepředvedl. To znam teda lepší knihy. Druha kniha od autora a bída. O trošku lepší než syn ,kde se furt jen kecalo a kecalo a tisíce nových jmen. Takže zatím konec s knihama od Joa. Snad film co teď natočili bude o dost lepší.