Pingu komentáře u knih
Obsah knihy neodpovídá anotaci, příběh má pár slabších míst, ale četl se dobře.
Zaujala mě obálka knihy, to je ale tak vše. Dek nic, zápletka nic, jak z rychlíku popsané události, které spojí tři jména průběhu několika let. Za mě škoda papíru, jsem ráda, že jsem četla e-knihu.
Opět zajímavý příběh. Pravda, začátek byl na rozjezd pomalejší, taky mě dost mátlo střídání dějových linií, ale jakmile se to asi v první třetině rozjelo, už s tím nebyl problém. Jako celek opět perfektní.
Skvěle napsané. Jen nutno podotknout, že závěr je takřka neuvěřitelný...vraha jsem neuhádla. Jinak opět super kniha.
Zajímavé, napínavé, čtivé, i ta erotika se mi líbila. Jo, byl to velmí pěkně napsaný příběh.
Jednoznačně nejlepší díl. Krásné, čtivé. Už se těším na pátý. Na konec mi bylo Setha i Gerginy líto.
Seth a jeho postava příběh příjemně obohatila, pěkně napsané erotické scény. Za mě musím napsat - líbí se mi, budu číst další díly.
Perfektní. Kniha byla přečtena během jedné noci - příběh prostě a jednoduše nešlo nechat nedočtený.
Zajímavý příběh s detektivní záplatkou. Jsem z něj nadšená. U knihy jsem se i nasmála - některé scény jsou prostě perfektní. Vřele doporučuju číst bez publika - vlak není právě ideální místo ke čtení, kdy na Vás ostatní koukají co to čtete, protože obálka knihy hovoří sama za sebe.
Perfektní příběh, jen opět tvůrce anotace zřejmě četl jinou verzy knihy. Jinak doporučuji.